Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 15
bits spune:
mey este a 2-a zi cand nu pot sa vb.parca am vazut lupul si mi-a pierit graiul.e de ras dar mie-mi vine sa plang caci nu pot iesi cu copii afara.nu pot sa strig la Ken si el fuge ca bezmeticul
.asa ca ieri am stat in casa ,astazi i-am trimis afara cu taica-su dar nu stiu ce-o sa ma fac maine caci e liber Ken si ii am pe amandoi pe cap.uffff zi grea ma asteapta!
Cicisor si al meu are o burta,moamaa moamaaa si zice ca din cauza mea ca de cand e cu mine s-a ingrasat,de parca i-as baga eu in gura............
.
paxela spune:

andrei

gata tac tac
, nu mai zic nimic
, off cu copila asta a mea, nu pot sa o laud deloc
la mamicile din grupul ei nu pot caci nu sunt ca noi
, sunt suparacioase si nu stiu cum sa zic, eu ma bucur din suflet pt fiecare copilas si evolutia lui acolo nu e asa, sunt geloase invidioase etc, desi fimea nu e cea mai evoluata de acolo, sunt care deja merg deabusilea, sau care au deja 8 dinti, dar daca spui ceva e ceva la modul "aa deja 2 dintisori pai noi nu avem nici unul" asa ca m-am invatat tac
, mai laud si eu unul altul,mai ... dar nu e ca la grupuletul nostru
glumesc nu tac cum sa tac
, imi iau jucariile si plec dar nu am unde asa ca raman
si ete ce tatza ma facui
ce oi avea cu saracele fete
try lasa ca va faceti voi mari, uite fimiu cate a facut primul, dar acum e printre ultimii
, el nu numara( adica numara 23469510) nu stie culorile ( aa ba da vreau masina aia verde , ce culoare e aia, respectiv verdele... e rosu) , de colorat coloram si noi
foaia pe care e desenul
, pictam si noi si asta o face bine adica deseneaza elicoptere din pensula si seamana a elicopter, melci, copaci, asta ii place, poezii spune dar cu ajutor sau inventate
, asa ca .... compenseaza in timp , iar daca cei din urma vor fi cei dintai
, tre sa ramana loc si pt aia dintai![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
bits spune:
ehe hee paxellino ti-ai luat jucariile si ai plecat
.eu ma bucur de mor ca s-a inchis subiectul mamicilor de ian-feb
.eu nu zic nik dar tind sa fac comparatii cu Ken cand era bebel.asa ca mai scrie si tu ca sa imi mai reamintesc unele lucruri![]()
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Andrei!
Sa cresti mare si frumos!
Am reusit sa vad si eu toate pozele...
Alex si Adrian sunt niste frumosi
,cel putin Adrian e bestial cum papa el din acadea
.
Alexia si Ada,frumoase si vesele,ca de obicei...Dupa ce-am citit postarea Otiliei,m-am reintors la poze,ca eram nedumerita ca nu l-am vazut pe striper
si cand colo era vorba de steper. 
Am vazut-o si pe Mihaela,cu noua freza...Iti sta tare bine mamico,te prinde bine si te intinereste,nu ca ai fi batrana
,dar te face sa pari o pustoaica.
De Diana ce sa spun? Ma incanta de fiecare data si pun pariu ca stie sa coloreze si mai bine decat mine,atunci cand ma pune fii-miu.
El tine creionul in mana ca si Alex,ca barosul
,in schimb ii place tare sa ma privesca,atunci cand ma chinuie talentele
si imi da indicatii pretioase...aici tebe cu losu,aici cu velde...
Felicitari Deliei pentru mersul "omidos"
.Asa-mi place cand citesc cum se poarta Silviu cu surioara lui...si sper ca va si la noi la fel...Acum parca parca s-a mai obisnuit cu ideea ca va veni bebe si ca-i va cadea tronul...![]()
In schimb,n-am vazut poze de la petrecerea lui Kenzo...sau n-am vazut eu bine?
Bits-ule unde-s pozele? 
Ioana,vreau si eu baloane cu Thomas.
Unde gasesc?
Miha
si Robert 
paxela spune:
quote:
Originally posted by bits
ehe hee paxellino ti-ai luat jucariile si ai plecat.eu ma bucur de mor ca s-a inchis subiectul mamicilor de ian-feb
.eu nu zic nik dar tind sa fac comparatii cu Ken cand era bebel.asa ca mai scrie si tu ca sa imi mai reamintesc unele lucruri
Amon si Kenzo
jucariile mi le iau

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ma bucur ca v-ati istrat fain la petrecerea mariutei...am vazut si eu poze de la cris(aissa) insa abia astept sa mai vad si altele de la voi ![]()
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti o Duminica faina in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
bits spune:
mey nu am timp sa le downloadez si sa le pun la mine-n album asa ca le puteti vedea la prietena mea acilea
bits spune:
mey da sa nu radeti de "capodopera "mea ,esential e ca i-am facut pe plac lui Ken ca-si dorea tort Scoop ca masina lui Bob the builder.nu va pot spune incantarea care ii cuprinsese fatza la vederea tortului.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bits
mey nu am timp sa le downloadez si sa le pun la mine-n album asa ca le puteti vedea la prietena mea acilea
Super!
Anul asta ati fost constructori? Miha
si Robert 
bits spune:
da zii drept Miha nu ai ras de acoperis?tepusele de la setul de fondue
,deh astea le aveam la indemana cand toti cantau Happy Birthday si asteptau tortul eu improvizam![]()