Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Andrei sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

Diana, sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii
si petrecere frumoasa

va pe toate
sa aveti o Duminica faina

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi

Sar'na! ma bucur ca v-a placut frizura mea...
Try, ma gandesc eu ca nu i-ai spus "mama pozeaza ca un stripper" dar tin minte ca atunci asa l-ai "descris" ...chiar daca nu stie ce reprezinta costumatia lui, arata super, iar Adi era mortal cu acadeaua
Dana, sunt verzi, nici urma de albastru, poate ca nu-s clare pozele si de aceea...iar fara par e ok(capul mai golas) eu oricum mereu m-am tuns scurt, doar prin liceu am mai avut plete, apoi dupa ce am nascut-o pe Ralu si dupa Diana...in rest de la periuta pana la alte ciufuleli...iute de aranjat
Ioana, ce mai faci mey? De cand cu scoala nu mai prea semnezi condica aici pe forum...asa mai rar
Azi a inceput Diana cu cerinte pt mos...parca mi-ar fi facut o lista cu necesarul de rechizite vrea doar carti de colorat, creioane noi, acuarele, plastilina,...nu ca n-ar avea dar auzi la ea "sunt uzate, mami" de unde le mai scoate nu stiu.Hai sa va arat ce frumos coloreazaO mai ajut si eu putin dar mai mult cu indicatii si mai nou cand greseste ia un creion cu radiera si sterge...asa nu-i dau radiera pt ca eu sunt de principiu',greselile se previn nu se inlatura.Eu si la scoala nu-i las cu pic, corector si altele pt ca asa nu mai devin constiinciosi, ce zic, "nu-i bai ca am gresit, corectez..."

He, he, he ce-mi vine sa rad (de fi-miu, nu de fi-ta) cac ialex tine creionu-n mana ca pe baros. Ce sa mai am pretentia sa coloreze si adecvat (sa copieze culorile din poza etalon sau sa nu depaseasca marginile sau sa umple tot continutul). De fapt ce pretentii oi fi avand ca cat a exersat el la colorat nici n-are cum sa stie...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

multumim de intrebare, tineretul este bine, silviu de luni va merge la gradinita, asteptam sa vedem reactii, a fost azi sa cunoasca doamnele si sa vada unde si cum, caci am zis sa nu aiba luni un soc, cand vede totul nou, el e nerabdator sa mearga, iau placut picturile de pe panouri, facute de copii, sa convins ca se si picteaza, a vazut doamnele iau placut, initila can l-u vazut cat e de mic , cel putin cea care inca nu luase dreptul sa cam socat, dar a inceput sa vorbeasca si sa povesteasca si ii reveneise inima, sper sa se descurce si sa faca fata, este grupa mijlocie, copilasi sunt mai mari decat el si ca varsta si ca fizic, sunt invatati cu" mergi la baie si spalate cu sapun, si pe cot " pai fimiu odata spus asta se mai intoarce la 4 sa plece acasa in rest cred ca ramane la baie
acum sper sa fie bine, deocamdata nu imi fac nici griji foarte mari si nici sperante...( desi la cat ma costat.....) inca are loc oprit la cresa... sa vedem, cu Dumnezeu inainte
Delia creste, deja se ridica singura in picioare, foloseste mersul omida, in loc de deabusilea sa ajunga unde vrea , si are o vitezaaaaa, in rest avem 2 dintisori, suntem razgaiata pana dincolo de puterea imaginatiei, la fel de fitoasa si mamoasa, spune mama, tata, mamaeee, tataeeee, buba, baba, aide, aide maeee( adica sa o ia mama de maini sa o plimbe prin casa) , e la fel de prietenoasa ca silviu dar muuult mai mamoasa si mai dependenta de mine, mege bine in picioare dar nu accepta decat varianta tinuta de 2 maini, altfel ... doar dupa pisica lui tata, dupa vreo sticla sau ceva jucarie interesanta de genul sticle cutii etc,cand nu realizeaza ca o ti doar de gluga sau de guler, daca se prinde se aseaza jos, nu poate merge
cam asta facem noi, in rest, undeva intre oboseala si dincolo de oboseala , dar felul cum se iubesc cum se joaca cum se pupa imi da putere
aaa baba isi mai amintii ceva, zilele trecute silviu vroia sa se joace cu ea, ei se joaca mereu si e foarte fericit cand ea se bucura de o jucarie sau o strambatura, se joaca el singurel si se duce sa se joace cu ea, doar ca avea in manuta niste omuleti din aceia lego cu manute, picioruse, casti, pusti, si tot ma mic ca degetul mic si demontabil, si ii zic:" mami nu are voie surioara sa se joace cu alea tu poti ca esti mare, dar ea baga in gurita" la care el" offf, mai mami niciodata nu imi dai voie sa ma joc cu ea, eu vreau mereu si tu nu ma lasi " ii e foarte greu sa inteleaga de ce are voie sa se joace dar nu tot ce vrea si nu cu tot ce vrea, "de ce e pedepsita sora, ca nu a facut nimic ea de ce nu are voie?"
are si momente in care nu vrea sa ii dea cate ceva si atunci " e mica mami si baga in gurita, e murdara ( mica, de pe jos, sau alte scuze), si nu io dau"
la mancare nu se indeamna, ar fi fost prea frumos, dar oricum acum mai nou si nu stiu pt cat timp are si el masa de seara, sa prins ca vrajeala cu mie sete vreau pipi, kk nu mai tine si acum , a schimbat placa" mie foame" iar eu nu pot decar sa profit, bine ca el nu stieel traieste linistit cu impresia ca ma pacaleste si eu fericita ca papa
mai exista si placa, mie mia luat kinder dar lui sora? iei de ce nu iai luat nimic?, sau... mami mergem la cora imi iei o masinuta si lui sora papusica , oriunde merg si ii iau lui ceva trebuie sa ii iau si ei, sau sa gasesc motiv ca nu are voie ca nu a mancat ca a plans sa scap de cheltuiala dubla macar inca putin
gata ca m-am intins
o seara placuta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mey, nu mai povesti pe-aici de delia ca ne faci sa ne simtim paduchi, noi astea cu copii mai normali .
Imi vine sa-i mananc obraqjii ei de fetita isteata ce e. Uite cu mcreste media IQ-ului in RO, vezi?

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Sanatate si la multi ani Biancai si lui Tudor, gemenusilornostri celebri, sa aiba parte numai de bucuri isi impliniri in viata.
La multi ani si lui Andrei de diana, sa creasca mare, puternic si virteaz.

Mey, cici ti-am vazut puisorul si mielul (vorba lu' papadie care-i spune lu' fi-sa aia mare mielu' si la aia mica ii spune macu'). Nu-mi vine sa cred cat de bine seamana ada cu alexia cand era ca ea.
Pune doua poze alaturate sa mai comparam si noi ca memoria mai distorsioneaza, dar cel puti ncand rade ada parca o vad doar pe alexia.
Iar a propos de burit, cand te-oi apuca de taia sa vii si pe la noi, da' sa-ti iei liber vreo sapt. ca e mult de taiat.
Iar tort, las ca vii maine si mananci la noi tortulet.

Bitsone sa va fie de bien petrecerea, abia astept sa-ti vad excavatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI FETITEI MELE IUBITE BIANCA!!!!!!!!!! LA MULTI ANI LUI TUDOR!!!!!
ADRIANNA sa te bucuri de comorile tale scumpe, sa aiba parte numai de fericire si noroc in viata!!!!!!!!!!!!! iti vine sa crezi ca s-au facut maricei, ca au implinit 3 ani???? cum a trecut timpul......

LA MULTI ANI LUI ANDREI!!!!!! sa cresti mare, sanatos, voinicel scump!!!

MIHAELA sunt foarte surprinsa de felul in care deseneaza Diana!!!!!!! FELICITARI!!!! pentru varsta ei , mi se pare o mare realizare, sunt convinsa ca esti tare mandra de ea, si eu as fi in locul tau!!!!! sa o pupi din partea noastra!!!!!! Intru mai rar, ca ma misc ca o baba cu tot ce fac, treaba cu scoala, in casa...etc...etc... :D...nici pe mess nu prea mai apucam sa mai vorbim, dar imi revin eu...

Aseara am fost la petrecerea MAriucai de Andreap!!!! wow ce petrecere, ne-am simtit foarte bine, mai ales copilasii, s-au jucat non-stop, au fost tare cumintei!!! cu ocazia asta ne-am revazut cu Roserb si bineinteles, MIhnea si BIanca, am mai apucat sa ne mai conversam si noi un pic, ne-a facut mare placere....air copilasii doamnei sunt in forma maxima, MIhnea e un serios ca si Paul, iar Bianca - domnsioara in toata regula!!! frumusei foc!

ANDREAP e de nota 20, o frumoasa si o gazda minunata! nu stiu de ce a spus ea ca e ultima data cand o serbeaza pe fi-sa acasa, ca petercerea a iesit de nu se poate!!! oare se referea la oboseala? stres? zgomot??? neeeeeee, nu cred!!! Maria a fost printesa serii, sper sa vedem ceva pozici ca sa imi dati dreptate!!!

Ne-am vazut si cu Paxela si comorile ei, Delia si Silviu, sa fi vazut fetelor cum o mangaia SIlviu pe surioara pe obraz, m-am topit nu alta!

Bianca de Viovio s-a reintalnit cu prietenul ei Paul (adica fi-miu ) si ce s-au mai jucat ei impreuna, fiecare au tinut de balonul lui toata seara!!!! Bianca avea balonul cu printesa si Paul cu Thomas, of course!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Gemenusi de Adriana

Andrei de Diana

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andrei, sa fii sanatos si cuminte! Diana, sa va traiasca feciorul, sa va aduca numai bucurie in casa!
Miria, petrecere frumoasa, sa va simtiti bine!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, fetelor pentru copilasii vostrii!!

Noi am fost mai mult pe drumuri, cand nu aveam musafiri, asa ca n-am prea avut timp sa citesc ce ati scris, dar voi recupera azi.

Inca o data, LA MULTI ANI! pentru puiutii vostri.
Sa creasca mari si frumosi, iar voi sa ramaneti niste mamici mereu tinere si sa va bucurati de ei!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!

Ioana, coloreaza asa mai ingrijit daca stau langa ea si-i dau mereu indicatii, de exemplu la inceput a vrut sa coloreze urechea catelului cu verde dar, i-am spus sa priveasca din nou modelul si sa-mi spuna cu ce culoare este, apoi a ales culoarea potrivita...inainte i faceam eu conturul cu culoarea pe care trebuie s-o foloseasca si ea facea restul "umplutura" de depasit depaseste linia, e si normal la varsta ei, dar ia radiera...si ma bucura ca a inceput sa constientizeze greselile.
Try, si ea tinea creionul tot asa, il apuca cumva invers si-l tinea in pumn, dar treptat i l-am tot schimbat in manuta. Inainte nu stia cum sa-l apuce ca sa-l tina bine si imi cerea sa il pun eu in mana dar, acuma s-a invat...Adevarul ca si timpul imi permite sa petrec mult cu ea si chiar si bona noastra face acelasi lucru.Cat a fost cald toata ziua eram afara dar, acuma facem activitati "de interior".
Va si va doresc o duminica frumoasa!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ANDREI!SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA FII MEREU IUBIT!

Mergi la inceput