Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! gemenushilor Bianca si Tudor sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti.
Adriana, sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele...petrecere faina astazi.
va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, BIANCA SI TUDOR, SA FITI SANATOSI SI SA VA IUBITI TOATA VIATA!
Petrecere frumoasa!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, BIANCA SI TUDOR!!! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII!!!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI BIANCA si TUDOR! Sa cresteti mari si frumosi,iar viata sa va fie plina numai de bucurii!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA MULTI ANI!!!! BIANCA SI TUDOR sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa aveti o viata minunata cu mult mult noroc si numai lucruri bune. Speram ca a-ti petrecut bine, a-ti primit multe cadouri frumoase si o asteptam pe mami sa ne povesteasca cum a fost si sa pune niste pozitze.

Try ti-am vazut colindatorii, superbi, Alex mi se pare ca seamana cu o fetita asa in rosu, imi place de Adrian cum mananca la bomboana...sa o fi vazut si pe Ada mea ce sugea la ele..ca i- dat si ei un lolipop ca n-am avut de ales, ha haa.....noi in final am fost la colindat numai la noi in bloc ca Ale s-a speriat de niste scheleti si nu a mai vrut sa mergem niciunde...Ada nu a avut treaba, cred ca nu a realizat ea ce se intampla, ha ha ...pupici

Roserb am vazut pozele, supet tort, hmmm as manca si eu o felie....copii sunt super, eu abia acum l-am vazut pe d-nul profesor cu ochelari, e un smecher asa cu ochelari iar Bianca e o frumoasa la fel ca mama ei,....apropo de freze, mie imi place tare mult cum iti sta cu freza asta

Ochi-verzi super freza, imi place si mie tare mult...de ochi ce sa mai zic...i-as imprumuta nmacar o zi, ha ha...pupici la Diana desenatoarea si orice a-ti zice eu sunt de parere ca freza scurta te intinereste cu cel putin 10 ani....asa ca ar viva parul scurt, ha haa

Bits asteptam pozele sa-ti vedem opera de arta, ha ha cred ca s-a mancat si fara acoperis,hmmmmmm trebuia sa ne chemi pe noi ca era gata intr-o secunda, ha ha

Miki voi sunteti niste frumosi ca intotdeauna, Yannis seamana tare bine cu fratiorul lui num cred ca are obrajorii mai rotunjori decat ii avea Alexander.....si la noi Ada e mai grasunica ca Ale...habar n-am de ce astia mai mititei sunt mai grasunei...asa am fost si eu cand eram mai mica, mai grasunica dar apoi mi-am revenit, ha ha......ce baie buna a-ti facut voi acolo, la ce bai a-ti fost?? sa ma uit pe internet sa vedem cum e acolo.....
pupici la pitici...

ia uita-ti aici costumatele lui mama , ha ha plus alte pozitze

va pupam pe toate si o duminica superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cici, va pe toate 3, fetele sunt tare fain costumate si sunteti niste frumushele toate chiar si cu cornitzele

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bianca si Tudor, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!
Cicisor, hai ca mi-ai dat idei de costumee pentru anul viitor, sunt amandoua haioase si nerabdatoare chiar si si mami. Ups, si am ajuns si la poza cu steperul, deci asa , el se numeste "gogosele" . pai nu ne dai si noua un sfat ce sa ne cumparam sa scapam de sunculite.
Mihaela, ce fetita silitoare, ma bucur ca ai un copil cuminte.
Paxelina, voi sunteti mereu in actiune. Nu fii ingrijorata ca se invata el repde cu noile reguli la gradinita, cel putin Ana nici nu a mers la cresa si acum stie tot rostul pe acolo. De azi nu mai vrea sa o ajut sa se spele pe maini, si-a dus scaunul, si-a ridicat manecile si m-a dat afara de la baie, in final s-a servit si cu parfum si cu ruj. Si n-am avut si eu inspiratia sa iau un inaltator pentru chiuveta.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Monica, Otilia si noi pe voi si ma bucur ca v-au placut costumele noastre desi mie cu peruca mi-a stat ca pasta, mie una nu cred ca mi-ar sta bine cu parul lung..cum am mai spus, si pe mine cred ca m-ar intineri parul scurt desi n-am fost niciodata tunsa asa scurt ca si Ochi-verzi...

Dar stati ca de Halloween m-am dus la servici si in pauza de masa ies de obicei afara si numai ce vad o mireasa ...si ma gandesc eu, oare ce cauta mireasa asta aici....si apoi imi pica fisa ca de fapt asa s-a costumat de Halloween....asa ca la anul asta va fi costumul meu..ma imbrac in mireasa ca si asa tare mi-a placut sa fiu mireasa, ha ha ....asa ca daca ma vedeti la anul in mireasa sa nu va speriati, ha ha....nu ma marit, doar ma costumez sau poate cine stie ce se mai intampla pana la anul????/ ca vad ca la dragul meu ii creste burta si mie nu-mi place de nici o culoare.....glumesc, dar stiti cum se zice, gluma gluma dar serios.....apropo de burta, ai vostri au burtica? va intelegeti cu ea? sau n-aveti ce face???/ eu daca as putea le-as taia-o.....hai ca plec ca deja vorbesc prostii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

BiancaTudor sa cresteti mari si sanatosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! Andrei sa fii sanatos, sa ai parte de multe multe bucurii si un car de noroc si tot binele sa te inconjoare.

Diana sa va traiasca baietelul, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii.

Mergi la inceput