Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
diana2004 spune:
Rectific ,am vazut-o pe Mihaela ,iti sta f bine tunsa ,am revazut-o si pe Diana ,are si ea niste ochisori f frumosi ,un verde-caprui f cald.
Am vazut si cucuietele ,Emily mi se pare tare delicata,iar Arisa e o frumusete .
aime spune:
quote:
Originally posted by roserb
Memeeee (asta-i mama), Maia (bona) ma obliga sa mananc bomboaneeee, salveaza-maaa!" Au murit de ras toate. Bineinteles ca apoi s-a gandit ca i-ar trebui bombonica, dar l-au tratat cu refuz , n-au vrut sa-l "oblige".
Ei, chiar asa, sa obligati baiatul, mey...ntz,ntz,ntz...a fost un dulce oricum, mai dulce ca bombonica aia de-a refuzat-o.
Noi cu mushcaretii stam bine, sper s-o rezolvati cumva.
ptr gemenusi cu sanatate, cadouri, petreceri... si tot ce-si mai doresc. De acasa nu stiu daca pot intra, din motive de tensiune oscilanta. Aseara am renuntat dupa o juma de ora de incercari, ba ma conectam, ba nu....offfff
Si w-e placut va dorim
aime si
Vladimir
try spune:
quote:
Originally posted by ochi_verziLA MULTI ANI, KENZO! SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!
Hai sa ma laud si eu cu noua mea infatisare Am pus o foto cum eram si apoi cum arat acuma...
Dama, super pozele, asa mi-e de drag sa vad copilasii costumati si mai ales ce mult le place lor.
Anne, sa fie asa cum iti doresti!
Diana 22.11.2004
Acu' te vazui si eu. Sa-ti fie de bine tunsoarea... si eu as vrea sa mai schimb ceva in freza asta si nu stiu ce... Ceva sa nu fie pretentios de aranjat, si ne complicat de intretinut (la tunsori repetate), dar fara sa dau o caruta de bani la un coafor-stilist...
Iti sta tare bine si sa stii ca semeni izbitor cu o amica ce-am cunoscut-o aici, dar s-a intors inapoi in Ro (e din Calarasi).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
danette spune:
Roxana, referitor la dinti, Iris are 2 plombe deja. A facut carii la maselutele de jos si le-am tratat momentan. Dar vor mai trebui verificate.
Am observat insa ca antibioticul pe care i l-am adminsitrat acum cu laringita si care dealtfel a fost prima ei tura de antibiotic, i-a patat putin dintii. Am insistat cu periajul si pare ca oarecum s-a rezolvat.
A facut o candidoza tot datorita antibioticul si-mi vine sa ma trag singura de urechi de cat de fraiera am fost. Fiindca stiam ca asta e unul din efectele adverse ale antibioticului... dar pediatra nezicandu-mi nimic si Augmentinul fiind suspensie, mi-am imaginat ca nu-i necesar Nistatin sau Stamicin. Pe naiba.. punctele alea rosii de pe limba de care-ti ziceam, Roxana, pe mess...asta era - un inceput de candidoza.
In seara asta asteptam pediatra din nou, de data asta pentru vaccin. Noi inca nu am facut vaccinul de 2 ani jumate' si in curand implineste 3. Sper sa fie totul in ordine.
Eu am o durere de cap care ma sacaie de vreo 2 zile si nu cedeaza cu clasicul Algocalmin. Ma doare si noaptea...si-mi trec prin minte tot felul de prostii. Ma bate gandul sa fac un CT. Eu nu-s obisnuita cu migrene... dar tre' sa iau in calcul deja si varsta.
danette spune:
Ochi verzi... sunt siguri verzi ochii tai? ca eu ii vad albastri!
Sa stii ca te prinde noua tunsoare... cum e sa treci de la par lung direct la scurt?
Eu m-am tuns vara asta pana la nivelul urechilor dupa ce-am avut timp de 14 ani doar plete... si VAAAI... asa de ciudat ma simteam.. parca nu eram eu. M-am mai obsinuit... dar astept cu nerabdare sa-mi creasca pleata.![]()
onitza spune:
LA MULTI ANI KENZO!!!!!!!
sorry de intarziere! Asteptam pozici de la petrecere! 
MIHAELA iti sta bine cu noua tunsoare!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
paxela spune:
multumim de intrebare, tineretul este bine, silviu de luni va merge la gradinita, asteptam sa vedem reactii, a fost azi sa cunoasca doamnele si sa vada unde si cum, caci am zis sa nu aiba luni un soc, cand vede totul nou, el e nerabdator sa mearga, iau placut picturile de pe panouri, facute de copii, sa convins ca se si picteaza, a vazut doamnele iau placut, initila can l-u vazut cat e de mic , cel putin cea care inca nu luase dreptul sa cam socat
, dar a inceput sa vorbeasca si sa povesteasca si ii reveneise inima
, sper sa se descurce si sa faca fata, este grupa mijlocie, copilasi sunt mai mari decat el si ca varsta si ca fizic, sunt invatati cu" mergi la baie si spalate cu sapun
, si pe cot " pai fimiu odata spus asta se mai intoarce la 4 sa plece acasa
in rest cred ca ramane la baie
acum sper sa fie bine, deocamdata nu imi fac nici griji foarte mari si nici sperante...( desi la cat ma costat.....) inca are loc oprit la cresa... sa vedem, cu Dumnezeu inainte
Delia creste, deja se ridica singura in picioare, foloseste mersul omida
, in loc de deabusilea sa ajunga unde vrea , si are o vitezaaaaa, in rest avem 2 dintisori, suntem razgaiata pana dincolo de puterea imaginatiei, la fel de fitoasa si mamoasa, spune mama, tata, mamaeee, tataeeee, buba, baba, aide, aide maeee( adica sa o ia mama de maini sa o plimbe prin casa) , e la fel de prietenoasa ca silviu dar muuult mai mamoasa si mai dependenta de mine, mege bine in picioare dar nu accepta decat varianta tinuta de 2 maini, altfel ... doar dupa pisica lui tata, dupa vreo sticla sau ceva jucarie interesanta de genul sticle cutii etc,cand nu realizeaza ca o ti doar de gluga sau de guler
, daca se prinde se aseaza jos, nu poate merge![]()
cam asta facem noi, in rest, undeva intre oboseala si dincolo de oboseala , dar felul cum se iubesc cum se joaca cum se pupa imi da putere![]()
aaa baba isi mai amintii ceva, zilele trecute silviu vroia sa se joace cu ea, ei se joaca mereu si e foarte fericit cand ea se bucura de o jucarie sau o strambatura
, se joaca el singurel si se duce sa se joace cu ea, doar ca avea in manuta niste omuleti din aceia lego cu manute, picioruse, casti, pusti, si tot ma mic ca degetul mic si demontabil, si ii zic:" mami nu are voie surioara sa se joace cu alea tu poti ca esti mare, dar ea baga in gurita" la care el" offf, mai mami niciodata nu imi dai voie sa ma joc cu ea, eu vreau mereu si tu nu ma lasi "
ii e foarte greu sa inteleaga de ce are voie sa se joace dar nu tot ce vrea si nu cu tot ce vrea, "de ce e pedepsita sora, ca nu a facut nimic ea de ce nu are voie?"
are si momente in care nu vrea sa ii dea cate ceva
si atunci " e mica mami si baga in gurita, e murdara ( mica, de pe jos, sau alte scuze), si nu io dau"
la mancare nu se indeamna
, ar fi fost prea frumos, dar oricum acum mai nou si nu stiu pt cat timp are si el masa de seara, sa prins ca vrajeala cu mie sete vreau pipi, kk nu mai tine si acum , a schimbat placa
" mie foame" iar eu nu pot decar sa profit
, bine ca el nu stie
el traieste linistit cu impresia ca ma pacaleste si eu fericita ca papa![]()
mai exista si placa, mie mia luat kinder dar lui sora? iei de ce nu iai luat nimic?, sau... mami mergem la cora imi iei o masinuta si lui sora papusica , oriunde merg si ii iau lui ceva trebuie sa ii iau si ei, sau sa gasesc motiv ca nu are voie ca nu a mancat ca a plans sa scap de cheltuiala dubla macar inca putin![]()
gata ca m-am intins
o seara placuta
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ochi_verzi spune:
Sar'na!
ma bucur ca v-a placut frizura mea...
Try, ma gandesc eu ca nu i-ai spus "mama pozeaza ca un stripper" dar tin minte ca atunci asa l-ai "descris"
...chiar daca nu stie ce reprezinta costumatia lui, arata super, iar Adi era mortal cu acadeaua
Dana, sunt verzi, nici urma de albastru, poate ca nu-s clare pozele si de aceea...iar fara par e ok(capul mai golas) eu oricum mereu m-am tuns scurt, doar prin liceu am mai avut plete, apoi dupa ce am nascut-o pe Ralu si dupa Diana...in rest de la periuta pana la alte ciufuleli...iute de aranjat![]()
Ioana, ce mai faci mey? De cand cu scoala nu mai prea semnezi condica aici pe forum...asa mai rar 
Azi a inceput Diana cu cerinte pt mos...parca mi-ar fi facut o lista cu necesarul de rechizite
vrea doar carti de colorat, creioane noi, acuarele, plastilina,...nu ca n-ar avea dar auzi la ea "sunt uzate, mami" de unde le mai scoate nu stiu.Hai sa va arat ce frumos coloreazaO mai ajut si eu putin dar mai mult cu indicatii si mai nou cand greseste ia un creion cu radiera si sterge...asa nu-i dau radiera pt ca eu sunt de principiu',greselile se previn nu se inlatura.Eu si la scoala nu-i las cu pic, corector si altele pt ca asa nu mai devin constiinciosi, ce zic, "nu-i bai ca am gresit, corectez..."
La capitolul dinti stam grozav, nu avem probleme.I-au iesit tarziu si greu si vad ca-s rezistenti si mananca destule dulciuri...
Mi-am mai amintit ceva...azi mi-a luat Mihai un parfum si-mi zice Diana: "Vezi daca ai fost cuminte ce ai plimit de la tati?!"
Mi-a fost asa draga....
Va
si va doresc un sfarsit de saptamana reusit!
Diana 22.11.2004
ochi_verzi spune:
Moama Paxela, citind ce-ai scris nu-mi vine sa cred ce mare-i Delia, iar fratioru' mai mare un scump. 
Bafa la gradi!!!
Diana 22.11.2004
bits spune:
hello!
multumim de urari!ieri ne-am sarbatori cum trebuie iar eu am ramas fara voce la cat a trebuit sa tip
.mey nu imprumuta jucariile la copii de nici o culoare!cand s-au strans mai multi copilasi deja ua nu mai facea fata sa-si stranga comorile.am murit si abia astazi am simtit
.tortul a iesit bine numai ca in mom cand ma pregateam sa-i pun lumanarile s-a prabusit acoperisul de la escavator
asa ca am fost nevoita sa improvizez(noroc ca aveam tepusele de la setul de fondue).poze nu am ca nu stiu unde mi-a disparut camera si am rugat mamicile care au fost sa-mi trimita pozele in casuta de mail asa ca mai am de asteptat.
spuneti-mi ce sa fac sa-mi recapat vocea.nici macar schelaituri nu-mi ies.practic nu pot vb deloc.astazi stam in casa caci nu ma incumet cu nebunelul sa ies afara ca nu mai pot striga dupa el
Bianca si Tudor,va uram un calduros LA MULTI ANI!sa cresteti mari,sanatosi si sa va pretuiti unul pe altul!
Miha iti sta mai bine tunsa!ti se potriveste foarte bine noua freza!mi-a placut poza in care coloreaza Diana.se vede ca-i place si ca pune suflet in ceea ce face.
Try ti-am vazut"colindatorii".Doamne ce dulce e Adrian cum papa acadeaua aia.atat de mult m-a impresionat poza.lui Alex ii sta fff bine cu rosu iar costumul e fff frumos.