Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi

Try, dulce copilasii...mey are Alex un stil de a intra in pielea unui personaj!!! Cred ca nu uit toata viata pozele cu el stripper

Sa stii ca asa pare in poze, au fost intampalri cele doua potriviri de personaje. El in realitatea face altceva, tipa acolo, in stilul lui caracteristic, copiaza personajele din desene gen Baba cloanta, regina cea rea si face si el precum ele, de-aia pare ca a intrat in pielea personajului acolo, dar el habar n-are ca era imbracat in diavol mic. El zicea ca are cornite precum capra. Nu i-am spus ce personaj e.

iar cu striperul, l-am pus sa faca o figura cu mainile (sa se incordeze ca si culturistii) si a iesit ce-a iesit in poze..., dar daca-l vedeai pe viu nu avea nimic de striper in el.

cre' c-ai uitat sa faci albumul public ca nu-ti vad freza...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate multa lui andrei bolnavior (diana, noua ne-a interzis dr-ul sa-i dam laptic ruxandrei cand a facut afte...cica-i mediu propice pentru dezv lor)
try, sanatate si tie si tuturor bolnaviorilor din familie sa va faceti bine repede

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama, am reusit sa vad si pozele de data trecuta, eram restantiera . L-am vazut pe David costumat si primul gand a fost bine ca nu a plouat ca isi murdareau costumele plus ca le strica parada. Mai ai putin si nasti si ma bucur ca toata sarcina ai fost cu zambetul pe buze ca sa nu mai spun ca arati .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineatza fetele

try, ai dreptate. adica, deja am dureri cand si cand de burtica. dar sa vezi "faza": aseara am facut un test de sarcina. si se vedea clar prima linie, iar a doua ...vag....dar se intrevedea ceva. dar vag. cand am facut azi dimineata...numai prima linie.. nu mai inteleg...sa fi fost primul test mai.... nu situ cum? ciclul tot nu mi-a veit. este a treia zi..dar il astept. s-ar putea sa fie vreo dereglare si pe sistem nervos , dupa stresul cu teo...spitalul...etc

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ochi verzi, iti sta foare bine tunsa asa, te intinereste mult
am vazut si pozite cu copilasi frumosi,zburdalnici si costumati

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ionela, si multam' de complimente.Din pacate nu reusesc sa fac nici un exercitiu pt ochi cu Mihnea, zici ca vreau sa-l omor, si nu pricep de ce. Sper sa aduca si ochelarii ceva imbunatatire, chiar daca nu facem restul
Te admir tare mult ca te zbati cu mentalitatile sotului , ca sa le fie bine fetelor, si , vorba cuiva de mai inainte, poate reusiti toate 3 sa-l "dovediti" si sa-l faceti sa fie mai flexibil.

Try, niste simpatici baietii tai, asa costumati! Si ce prada bogata au avut, cred ca au fost foarte incantati. Sa-i fie de bine prima acadea lui Adrian (si la mai multe!) e haios foc cum o tine asa strans.
Sanatate si sa va treaca raceala!

Dama, un dulce Davidutul tau vrajitor-dovlecel!

Ochi verzi, imi place cum iti sta tunsa, sa-ti fie de bine!

Diana, sanatate Andreiutului, cred ca e tare greu cu aftele astea, din fericire n-am avut parte, dar o amica de-a mea a tras tare mult cu baietelul din pricina lor.

Paxelino, ce mai face tineretul, nu ne-ai mai povestit nimic de ei? Sanatosi, voiosi?

Ieri mama facea lectii cu Bianca(o invata sa scrie de mana ca si-a manifestat interesul), asa, si Mihnea tot statea in creierii lor; bona tot incerca sa-l ia de acolo si el nimic. Ea: hai Mihnea in alta camera sa desenam, sa facem, sa dregem" El nu si nu, ca sta cu Bianca la lectii (le si deranja , of course). Bona, scoate ca ultima solutie o bombonica mica si i-o arata pe sest lui Mihnea, cica: hai cu mine in sufragerie sa-ti dau ceva. La care el (hotarat sa nu plece de acolo, si f discret totodata ) incepe sa tipe ca din gura de sarpe : Memeeee (asta-i mama), Maia (bona) ma obliga sa mananc bomboaneeee, salveaza-maaa!" Au murit de ras toate. Bineinteles ca apoi s-a gandit ca i-ar trebui bombonica, dar l-au tratat cu refuz , n-au vrut sa-l "oblige". A inceput sa foloseasca niste replici in ultima vreme de ne da pe spate+ texte pretentioase de la Bianca citire,ca ea e cu fitze elevate in limbaj

Mai are cineva asa probleme cu dintii ca Mihnea, ca sunt curioasa? Cei 4 de sus vor fi compromisi in curand, unul a inceput sa se ciobeasca, probabil ca intr-un an se duc naibii, sunt cu pete galbene si adancituri (probabil cariute). Restul danturii e perfecta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani, cu intarziere lui Kenzo!
Sa se faca mare si frumos ca mami lui!

Am vazut poze tare frumoase!

OCHI VERZI sa-ti fie de bine tunsul! Te prinde!

Noi am inceput deja sa petrecem. Ieri a fost sarbatoarea Sf. Cosma si Damian, deci au venit nasii si au stau impreuna cu copiii lor pana tarziu.
Luni este ziua Damianei si vor veni cateva "bunici".
Apoi, sambata o vom serba cu tot alaiul.

Ieri dimineata am fost la Metro de i-am luat cadouri. Asa de fericita sunt! I-am luat la oferta o toaleta cu toate nebuniile, de la ruj si fundite pana la scaunel si un carut sanitar cu trusa de doctor inclus. Sunt voluminoase amandoua, nici nu stiu unde o sa le pun ca are o camaruta mica aici unde ne-am mutat.

Fireste, ca nu le va primi acum pe toate, ca doar Mos Craciun va sosi curand. Dar mi-a convenit la pret sa le iau pe amandoua ieri.

In rest, mai facem una alta prin casa, dar sotul meu are un ritm tare lent.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

pentru ca vine WE-ul,urez de pe acum "La multi ani" gemenusilor de Ad_rianna,Bianca si Tudor.sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!
La fel si pentru Andrei de Diana,"La multi ani" si numai fericire.Si sa te faci bine repede.Deci gata cu gradi si voi?
Anne-Marry,si pe mine ma durea burtica..asteptam sa-mi vina.Acum nu stiu ce sa zic...mai fa un test,da' dimineata.La mine a mers cu "Barza"din ala caseta.
Vinerea e o zi infernala aici la munca..nu am timp mai deloc
Asa ca pupici si ne auzim luni

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ochi verzi nu reusesc sa-ti vad noul look !
Andrei e mai bine ,chiar imi pare rau ca sta acasa ,la gradi a invatat o multime de lucruri ,intr-o seara mi-a spus gama ,do re .....si la do de sus zbiera tare comic ,dar o sapt mergea la "cursuri",2 sapt il tineam acasa sa-l pun pe picioare .

Miine mergem la petrecerea unei fetite cu care ne cunoastem din maternitate asa ca le urez de-acum

La multi ani Biancai si lui Tudor !

Mergi la inceput