Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

va multumesc fetelor ptr. urari!
poze nu cred ca o sa pun cu tortul lui Arisa, ptr. ca estetic mie nu mi-a placut prea mult( ma rog nu am stut sa fac ceea ce trebuie, nu am avut nici timpul necesar, si n-a iesit prea estetic, ba inca m-am enervat rau de tot la lumanari, ptr ca au fost de proasta calitate), dar gustul a fost de nota 99,9%(cum spune Arisa), fructe de padure cu iaurt, cu blat de cacao, iar restul de 0,1% fiind problema semintelor de zmeura, dar Arisa la devorat rapid si a trecut fara observatii si peste celelalt probleme; tema tortului a fost mica sirena, ptr ca ei ii place ffff. mult aceasta poveste/desen animat, in fiecare zi il urmareste la tv; sper sa reusesc sa-mi iasa mai estetic al lui Emily, dar si bun, si daca nici asta nu iese estetic cum imi doresc eu ramane sa va spun ce tema va fi si din ce este confectionat;
Doamne cat de fericita isi asteapta Amily ziua de nastere; il dispera pe tatasu; ma gandesc cu groaza ca inca nu i-am luat nimika si parca ma macina nervii pe zi ce trece, dar poate, poate va primi si ea ceva

Arisa mai nou inumara zilele, saptamanile, pana la Craciun; basca sa le auziti pe-amandoua cand le apuca cantecele ptr. mosul cel darnic, iar tata-su mai are putin si-si pune doape la urechi

Try, dar Arisa nu cred ca va avea niciodata petrecere de ziua ei, una ptr. ca nu avem loc in casa(este total imposibil), si a doua la mentalitatile oamenilor de-aici de prin prejur, doamne fereste sa spui ca faci petrecere, caci astia te cred super plin de bani, si tu poate iti calculezi banutii ptr. a doua zi ptr o paine; eu am facut greseala si am deschis discutia despre aceasta tema cu niste japoneze, si se uitau chioras la mine, parca as fi fost un specimen de pe alta planeta; pai dar sunt multi care nici macar tort nu cumpara, daramite petreceri
ea isi doreste ffffff. mult o petrecere cu muuuuuuulti copii, cu muuuuuuulte baloane, cu un tort urias, si muuuuuulte jucarii; daca as putea i-as oferii, nu o petrecere, ci cate una in fiecare zi, dar nu am cu cine
pai daca ptr. un tort ne-am "ciufulit", inseamna ca ptr o petrecere divortam

aaaaa, si cu toate ca s-a lasat iar cu rabufnari si nervi cu duiumul, tot le-am facut pe plac cucuietelor si am scobit dovleacul de halloween, si-am facut si o placinta de dovleac, din care Arisa imediat ce-am scos-o din tava a halit 3 bucati!!!, iar sotul iar a ramas fara cuvinte, de fapt eram suparati si nu comunicam decat strictul necesar; Emily mai avea putin si se culca cu dovleacul in pat, daca nu la carat dupa ea prin casa, l-a mangaiat, dar cand le-am aratat niste meniuri de halloween s-au c-am speriat si s-au linistit

roserb ce frumos a-ti petrecut!; imi place cum ii sta lui Mihnea cu ochelari(ii poti face exercitiile acelea care ii trebuiau?); ce bine ii sade cu bunicu la o beuta; imi place de bunica cum sta intre nepoti, parca ar fi un vultur care isi apara puii; Bianca este o adevarata domnisoara, iar Mihnea va avea f. multe de invatat de la ea, se vede ca tine la el(n-are momente de gelozie pe el?); vai da ce pui mic era acum 3-4 ani, si uite ce mare este acum; au trecut anii, mamii erai o frumoasa atunci(na ca nu ma pot exprima cum vreau eu), si-acum arati superb, dar cu ceva ani in plus, si chiar daca oasele s-au mai subrezit ai doi pui frumosi, talentati, de care te poti mandrii oriunde; sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
tu ai facut tortul?, daca da sa stii ca ai fff. mult talent!!!

Miky, frumoase poze, te invidiez, vai si ce pui dulci, si finuta este o printesa!!!; vacanta placuta mamica frumosa!!!
Miha de Robert m-ai terminat cu replica lui fiitu!!!
si Emily pune sute de mii de intrebari de te zapaceste nu alta, la inceput ii raspun f. calm, dar zau ca nu pot avea rebdare pana la sfarsit!

lui Emily ii place sa cante, sa danseze in fata tv-lui,sa deseneze, la nebunie ii place sa se joace cu plastelina(ar sta ore intregi cu plastelina in mana si n-ar zice ca se plictiseste, mai ales daca fac cu ea; sotul are greata de la miros, asa ca nu frecventeaza clubul!) si cu acuoarelele, sa mazgaleasca efectiv cu pensula, nu la nivel de intelectual, ci sa amestece culorile intre ele; ba ii place fff. mult sa scrie cu creta pe trotuar sau pe balcon
mai demult va spuneam ca Emily cand mergem in parc nu se departeaza de fusta mea, ei bine nu pot spune ca este moarta dupa copii, se c-am joaca in legea ei, si mai ales ii place sa se duca cu Arisa in grupul de copii, si ce trista este daca Arisa nu o ia cu ia!

Dana vai ce cadou superb va avea Iris de ziua ei!!!; cred ca o sa fie super incantata; sa se nasca sanatos puiul de poney!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

KENZO de mami Octavia; sa va bucurati din plin de puiul vostru cel mare, iar ziua de astazi cred ca a fost una speciala, iar ce de maine sa fie si mai speciala, iar sa se simnta ca un print! Petrecere frumoasa!
ce tort ai pregatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, KENZO! SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!
Hai sa ma laud si eu cu noua mea infatisare Am pus o foto cum eram si apoi cum arat acuma...
Dama, super pozele, asa mi-e de drag sa vad copilasii costumati si mai ales ce mult le place lor.
Anne, sa fie asa cum iti doresti!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Miki, sunteti niste frumosi si Yannis e grozav in poza asta

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miki, tare bine mai aratati mey cu totii. oricat de obositor este, sper sa va priasca vacanta asta per total.
E mortal yannis cum doarme in highchair.
Ia zi-mi cum ati ajuns voi la yannis (la nume ma refer)? ce origine are?

Anne-mary, putin proabil sa fii insarcianta, cea mai mare sansa (99,9%, vorba Arisei) e sa fie de la sterilet. gandeste-te ca de-abia ti l-ai dat jos si organismul are nevoie de o ajustare la noua situatie.

Dama, fi-tu juri ca e fetita deghizat asa.
Uite-avem si noi www.flickr.com/photos/8947508@N02/1813550311/in/set-72157602223206354/" target="_blank">pozitede ieri de la colindat de bomboane.
Alex a fost innebunit, desi sotul nu prea s-a ambalat sa-i pregatim pe pitici pt ziua asta. Ma tot amana cand venea vorba de costum pt alex (Adrian a avut costumul lui alex de la 1 anisor). Si asa ca ieri, in al noualea ceas, m-am dus pe jos la un dollarstore si i-am luat ultimul costum ce-l mai aveau aia acolo pt varsta lui. Nu va spun ca nu s-a dezbracat toata seara de el si cand am vrut sa-i dau caciulita cu cornite jos, si-a pus-o repede inapoi. Iar cand am plecat pe la casele oamenilor in prima jumatate de ora imi tot spunea mami, nu mergem acasa, nu mergem acasa. Pe la 8:30 am ajuns inapoi desi n-am colindat decat pe strada noastra in forma de U, dar alex se misca incet. A adunat 3 galetuse de bombonici si aseara a dat iama-n ele.
Iar Adrian a stat cuminte si n-a avut treaba la mine-n brate, a ros la o acadea toata seara (prima lui bombonica). Nu stiu cum s-a miscat si cea facut ca a pus mana pe ea inainte sa plecam de-acasa si ia-o din mana daca mai poti. Cu o mana tinea batul de la acadea si cu dintii in 2 secunde a desfacut ambalajul si pun-te pe supt.
Iar cand am ajuns acasa si le-am varsat bombonicile si i-am pus in mijlocul lor, Adrian ziceai ca e cautator, le lua si le arunca peste umar de parca nu gasea ce-i convenea, era innebunit, le privea ca pe jucarii. A tras un plans cand l-am luat de-acolo, mama-mama.

Voi vorbiti acolo de ce intreaba copiii vostri, alex nu ma intreaba nimic. In afara "de ce face asa?" (referitor la zgomote) nu intreaba altele. Iar mie asa mi-ar face de multa placere sa-l aud cu de ce-urile.
De ce nici macar nu e in vocabularul lui asa ceva, n-a intrebat niciodata macar un de ce? Din doua una: ori e prea destept si le stie deja pe toate , ori are un mod al lui propriu si intortocheat de a vedea lucrurile (cateodata mi-e teama sa nu semene cu tac-su cand vine vorba de logica, explicatii si argumente - adica se mai scarpina cu mana stanga la urechea dreapta).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kenzo, diamant pretios, sa fii sanatos si cuminte!
Mihaela imi place cum iti sta tunsa, se aranjeaza mai bine parul. Noi avem ochii cam la fel, verzi si ies in evidenta. Foarte rar am poze facute cu blitzul si sa nu fie ochii rosii. Am cateva poze de pe la 20 de ani cand ma pensam asa ca tine, o idee mai groase sprancenele. Acum le pensez putin cat sa le dau o forma dar sunt aproape de forma naturala si mi se pare mai dragutz asa ca nu mai imi ies ochii in evidenta asa mult si atunci foloseam putin dermatograf acum nici nu mai am ca mi-a trecut prin cap ca este toxic . Nu am poza cu mine dar mi-ar fi placut sa pun una de atunci si una de acum sa vezi ca intr-adevar semanam la ochi.
Miki, asa este si pe la noi, pustiu in unele zone dar aer curat si multa iarba. Aveti grija sa nu va ingrasati ca aerul de munte duce la pofta de mancare.
Anne-Mary,daca aveai sterilet care elibereaza hormoni mi se pare normal sa intarzie. Oricum si antibioticul si faptul ca s-a lucrat la fata locului sunt motive de intarziere. Mie mi s-a intamplat de 3 ori in ultimul an, chiar si 10 zile din pacate.
Ionela, parca nu ai trai in aceeasi Japonie cu Octavia pentru ca ei au petreceri aniversare. Ce ti-e cu mentalitatile astea, e ciudat sa aniversezi un copil, este o normalitate sinuciderea in grup .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Try, dulce copilasii...mey are Alex un stil de a intra in pielea unui personaj!!! Cred ca nu uit toata viata pozele cu el stripper
Oti, adevaru' ca ai dreptate cu ochii iesiti in evidenta...eu nu am de fel sprancene groase si le pensez f putin, in partea unde-s mai groase pt ca nu-s egale si lucru asta ma enerveaza si mai pensez firele razlete...
Cu schimbarea asta a mea, acu' Diana se joaca de-a coaforul.Si-a carat la ea in camera un scaun din bucatarie(nu m-a lasat s-o ajut... "sunt male si pot si singula!")a luat si-un prosop si isi coafeaza papitoii...asa mi-e de drag cum vine si-mi zice "iti place cum l-am coafat pe asta? " normal ca aprob, desi bietul papitoi nu are nimic schimbat decat eventual infipta cate o agrafa, sau un clestisor...vai am uitat de margele, ca le pune si din astea...oricum primul papitoi am fost eu ca deh trebuia sa ma aranjeze si stilista personala...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, ce costumaseh drahute au avut amandoi copilashii...tare frumushei mai sunt amandoi si alex se vede ca-l iubeste mult pe fratiorul lui papacios de acadele
pe toti 3

ionela-roxana , ma bucur ca tu reusesti sa le distrezi pe fete desi sotul tau nu este de acord...poate in timp reusiti toate 3 sa-l schimbati

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

La multi ani KENZO,cel mai frumisel romano-nipon !

Am vazut 2 colindatori canadieni (Alex si Adrian)tare draguti si harnici la strins bomboane si 2 canadieni de imprumut + o mamica super (Miki).

Andrei sta acasa ,a facut niste afte in gurita si 3 zile a mincat numai lapte si iaurt ,asa ca noi am cedat psihic si deocamdata renuntam la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

mey, am uitat sa-l urez pe kenzolino, asa m-am luat cu descrierile de halloween ca am scapat din vedere esentialul. Sa ne traiesti si noua (ca un pic esti si al nostru) si parintilor tai, sa fii sanatos si sa ai parte daor de lcururi bune-n viata si de o surioara mai ales.
Dupa cum vezi, bitsone, eu am inceput cu urarile de fetita de pe-acum, poapte, poate s-o prinde data viitoare.

Am vorbit si cu Mikidutza azi la tel. am tinut-o o gramada, da' o mai sun eu pana pleaca, n-o las asa neterminata.

Pana una alta am racit cu toii, cu exceptia lui alex. Sper sa nu-l mai ia si pe el ca ma termina trezirile-astea din 15-15 minute. Asa s-a trezit adrian o perioada. Si chiar vroiam sa-l laud la inceputul sapt. ca 2 nopti la rand nu s-a trezit deloc deloc toata noaptea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput