Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 18
paxela spune:
ALEX
DAMIANA
LUCA
Try
cum sa ti-o iau in nume de rau, pai tocmai tiee
care ai laudato si admirat-o atat... apropo nu o vrei la pachet, ca tare mi-a mancat sufletelul domnisoara
, nu am vazut copil mai alintat mamos si incapatanat
presimt o daia de se trantese pe jos, tipa urla zbiara ![]()
andreea super petrecerea, fimiu si acum povesteste
, ma jucam cu baietelul ala, cum il chema mami
, cu jucaria aia care facea asa: poc poc apasai butonul deschidea sertarul, si cu bilute tineai asa batul ala si loveai bilutele si se ciocneau si odata eu odata el si cum ii zice si....
si masa tre sa isi stoarca imaginatia
ca la cat am stat lanaga el
, habar nam ce a facut
ca de domnisoara sa gandit ea sa se culce in galagie maxima( desi acasa daca cade acul se scoala) si sa si doarma cam 1 ora
in brate la mami asa ca fratiorul cu cine mai se indura sa se uite dupa el, noroc ca a fost cuminte
,multumim roseb onita si felicia pt ajutor
azi a inceput gradi
, dimineata a inceput cu ... ajung in masina... mami eu nu vreau la gradinita
deja aveam zeci de scenarii in cap
, eu vreau la gradinita cea noua
, bine mami acolo te duc
daca vrei tu , eu ziceam sa te duc tot la firuta , dar daca nu vrei bine mergem la cea noua
, a ajuns.."hei de ce imi scoti pulovorul" e cald uite toti copii stau in tricou " a ok, bine bine daca zici tu, stai sa imi iau masinuta, heeei croioanele mele, stai si apa , pai si paazaaaluuul" , a vazut ca nu le poate lua pe toate
si a lasat apa i-am zis pai si apita? " pai nu imi trebuie nu beau acum
" si a plecat nu tu pa mami nu tu ceva
in grupa a ajuns la copii, si a inceput " hei uite ce masinuta am hai sa ne jucam eu sunt mare si ma cheama silviu ionut ca sunt mareacum am 3 ani, uite ce am adus am si coioane am si dasta desfacel tu ca eu nu pot" si cat am stat eu 10 min de vb cu educatoarea nu am fost interesanta
, maine scap iarasi usor ca merge la circ, de fapt usor pe naiba ca e aiurea il duc la 8 la 9 e plecarea si trebuie sa o ajut pe tanti ca e singura cu toti( 36 sunt teoretic cati or venii... erau deja 16 inscrisi) si ii era teama sa il ia ca nu il cunoaste si sa nu plece sa nu...., si sa vedem dupa cum fac ca sar putea sa vad si circul
, ca de...
dar stiu ca ii place si mi se pare aiurea sa nu il las sa se duca cand toti merg, vor fi povestiri pe tema asta si el pe dinafara... mai bine ma sacrific![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roserb spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Damiana!
La multi ani, Alex!
Sa fiti fericiti si sanatosi, va pupicim cu drag pe toti.
Acum fug sa vad si poze ca vad ca ati fost harnicute!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by paxela
Trycum sa ti-o iau in nume de rau, pai tocmai tiee
care ai laudato si admirat-o atat... apropo nu o vrei la pachet, ca tare mi-a mancat sufletelul domnisoara
, nu am vazut copil mai alintat mamos si incapatanat
presimt o daia de se trantese pe jos, tipa urla zbiara
Mai, deci va rog sa nu o credeti!
Pot certifica ca Delia este o dulceata de copil, cuminte tare, nu a scos un sunet, nu a fost suparata deloc vazandu-se intre asa multi oameni, ba chiar a dormit ca un ingeras.Sa o vedeti cum merge si cum mananca singurica, nu-mi venea sa cred.
Intr-adevar , Andreea, super petrecerea, copiii s-au distrat la maxim, cu ocazia asta i-am mai vazut si eu dupa o gramada de vreme pe Mihaita (un dulce), Silviu si Paulica (niste cuminti)+ mamicile frumoase din dotare.
Bitsule,Try, ce torturi misto ati facut! Sunt invidioasa, eu cu turnurile mele de castel

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
kenzo
, andrei
, alex
, damiana
, luca
. sa fiti cuminti si destepti, sanatosi si fericiti. sa aveti o viata frumoasa si implinita
....urarile sunt cam "intarziate"
dar cu toata dragostea si din toata inima.
eu sunt tot in criza de timp la birou, acasa tot nu am nety inca ...asa ca sufar cumplit ca nu mai am timp de DC ca alta data
. totusi am aruncat un oci la pozele cu dragele mele canadience: ada si alexia de care mi-e taaaaare dor pt ca le-am indragit din prima clipa cand le-am vazut.
mamicii lor frumoase
am avut si noi "party" pe care l-am tinut la parintii mei pana la urma ca au casa mare, dar eu tot depasita de situatie am fost...copiii, doar 5 la numar s-au simtin in largul lor printre jucarii...tudor plimba papusile in carucior, iar fetele "mestereau" la bancul cu scule
...faza zil;ei a fost cand vine la un moment dat tudor la mine frecandu-si manutele: "mami nu ma lasa fetele sa spal vasele"...iar sora mea ii raspunde: "lasa mama ca ai timp dupa ce te insori"
radea bine toata lumea si el saracutul nu stia ce ne-a apucat brusc pe toti...
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Otiliav spune:
Alex,
Damiana,
Matei, sa fiti sanatosi, norocosi si cuminti!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ALEX, DAMIANA si MATEI!!! 

quote:
Originally posted by bits
mey nu am timp sa le downloadez si sa le pun la mine-n album asa ca le puteti vedea la prietena mea acilea
Amon si Kenzo
Tare frumosi si tortul a fost super cred ca si gustul la fel

quote:
Originally posted by danette
Iris a primit vineri seara vaccinul ala care se face la 30-35 luni. Pana acum toate le-a primit in picior, dar de data asta a fost in brat. N-o doare, nu are febra dar locul s-a inflamat... e rosu, umflat si tare pe un diametru de vreo 4-5 cm. E normal?
Cand facea in picior nu a avut astfel de reactii.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Noi am facut toate in sold, mai putin unu care l-a facut in mana...si reactie tot a facut.Dr. noastra prefera in sold pt ca zice ca-i mai bine, daca cumva se incoarda copilul...
quote:
Originally posted by ionela roxana
Mihaela te aranjeaza f. bine noua freza; ai avu ideea buna cu schimbarea imaginii; sotul a fost incantat?; Diana deseneaza f. frumos, iar meritele sunt ale amandoura, si ale tale ca te-ai ocupat de ea, dar si ale ei ca tia ascultat sfaturile; este un lucru bun;
si lui Emily ii place sa deseneze dar inca deseneaza peste tot; trebuie sa ma tin de ea, caci in baza sotului.......; ei ii place sa se joace cu plastelina, cu crattitele si seturile de jucarii, adica ii place sa se joace cu de toate!!!
Sar'na!
Si noua ne plac vasele...Diana prefera aluatul, in loc de plastilina. SANATATE ARISEI!

Cici, tare frumoase sunt fetele tale si tu la fel
auzi la ea vrea ochi cu imprumut cand si ea are niste ochi frumosi...mey in poza i-am vazut destul de verzi...
Try, super tort!!!

Paxela, pai la cat de vorbaret si descurcaret este Silviu(din ce citesc) nici nu-i de mirare ca s-a integrat in grupa asa rapid...
Vai ca ma uit la torturi si petreceri frumoase si mai un pic si intru si eu in fcuri.Inca nu-s foarte sigura dar, cred ca o duc la noi la scoala, avem in incinta o grupa mixta cu vreo 20 de copii si cred ca o vom seba acolo si bineinteles seria a doua acasa cu bunici si matusi... Problema este caldura.La noi acu' vreo luna s-au apucat sa schimbe caloriferele si tevile si nu cred ca vor termina pana atunci si daca se face si mai frig va fi mult prea rece pt o petrecere la gradi...dar, pana atunci mai este si sper sa fie caldura.
Diana 22.11.2004
diana2004 spune:
Multumim de urari ,ca deobicei m-am simtit intr-o mare familie
.
Am avut doar 4 copii in casa dar dezastrul a fost ca pt o armata de copii dar nu conteaza,mi-a fost asa drag de ei cind se jucau si tipau prin toata casa ! Nu stiu vecinii ce au crezut dar nu ne-au batut in perete ,asa ca abia astept sa-l sarbatorim din nou pe Andrei de ziua numelui .
Am vazut tortul lui Ken ,super tort ,eu sint antitalent total,asa ca am comandat prajiturile.
Ionela ,sa cumperi cadou lui Emily ,spune-i sotului ca te certam !
La multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor de azi :
ALEX
DAMIANA
MATEI

onitza spune:
A SPUS PENTRU PRIMA DATA SINGUREL "INGER INGERASUL MEU" la masa!!!! asta a fost ieri, imi venea sa il mananc nu gluma!!!!mutulica al meu, incepe sa nu mai fie mutulica!!!
LA MULTI ANI ANDREI!

LA MULTI ANI LUCA!

LA MULTI ANI DAMIANA!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mikimi spune:
Ochi verzi ce freza misto, ce mamica super frumoasa, are cu cine samana minunea ta.!
Otilica nu-mi aminti de pofta de mancare ca imi vine la fiecare minyut sa atac frigiderul....e cam greu aici, eu speram sa mai scap de niste kile dar nu cred ca reusesc.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Exemplu: nu sari mami in pat ca te lovesti! – ba nu ! – te rog ! – pocccc si face ditamai buba/vanataia la picior…auuu si valelelu ce ma doare, plange copilul meu.Eu: vezi mamai daca nu ma asculti.El: te ascult, nu mai fac niciodata.
Faza asta imi aduce aminte de o prietena si baietelul ei...Sarea pe pat,mama-sa disperata ca o sa-l vada pe jos... Si la un moment dat pustiulica aterizeaza cu capul in perete facandu-si ditamai cucuiul. Plansete,comprese,unguente...A doua zi aceeasi faza...mama disperata...pustiulica foarte detasat..."mami du-te si pregateste o compresa"
Miha
si Robert