Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Diana, inteleg ca pe cel din cos il ai dat. O sa astept la comanda din noiembrie. Multumesc frumos.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

M-am uitat si eu. Dar la 4 ani si 1 an si jumatate nu stiu ce marime trebuie. Iar la 4 ani nu am vazut costumas de care vrem noi cu capse. Nu mai au niic o marime. Si marimile cand apar?

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

La cea de 4 ani ii trebuie din 2 piese.
Roxanici, eu nu m-am chinuit asa mult. Abia a inceput sa manance de o saptamana. Dar i-am facutt si suculete, fructe, pure. Si el a inceput sa guste din toate cate putin. Pure nu a vrut deloc. De cand i-am bagat carnita, chiar papa bine. Si in seara asta a papat cam 4 lingurite de iaurt cu branzica si putin cereale. Dar a baut cam 75ml suc de mar.Nu l-am fortat deloc. Nu vroia, nu ii dadeam.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

pe euforia este despre sonia in momentul asta.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Sherbi bine ai revenit ....ma bucur ca Davidutzu este bine

Absoluta ma si gandeam zilele astea la tine, si sa iti dea DD rabdaresi tarie sa rezisti la scarbiciu

Arissa si pentru mica Maya

Noi suntem bine am vazut ca mancam f bine, am avut vizite inainte de fiecare masa am avut vizite...astia ii plac oamenii si barfulita......noi nu schimbam locul mesei, mancam in sc aunel la noi in camera dar cu jucarii, cu cantecele ca altfel nu .....

In rest bine somn la greu...acum ma uit la Euforia si ma ingrozesc pputin...am lacrimi in ochi si nu mai pot scrie

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

fetele ...am pielea de gaina si lacrimi in ochii

nu am cuvinte....

mi-am luat copilu in brate si il pup intruna si se uita mirat la mine.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
Regret ca nu mai pot intra zilnic dar ne inscriem la categoria copii in perioada critica de descrestere, de dinti, de dezmat, de stresat mama, de ce vreti voi...adica..
Din baiatul model cu 3 mese de lapte si 3 de diverse care dormea ziua intre mese cata 1 ora si noaptea de al 10-11 la 4 si apoi pana la 7..am acum un BIN LADEN.MA OMOARA FETELOOOOR.
Se trezeste din ora in ora noaptea, uneori adoarme doar daca il mangai pe cap, alteori cu suzi, alteori la tzitzi, alteori leganat...niciodata acelasi mod.
Ziua vrea sa stau cu el in brate..daca nu URLA..daca il pacalesc cu ceva jucarele noi..apuc si eu sa merg la toaleta..de mancat mananacseara cand vine tasu.Acu alta dandana..ca urla la tasu in brate..trebe musai sa fiu si eu in camera..asa ca mananc cu asistenta.
MAsa de fructe a ramas in picioare dar la legume au inceput fitzele..la jumatatea castronului gata..intaorec capu se ita in jos, in sus, intr-o parte...oriunde numai la mine nu.Seara la mananca iaurtul dar ma innebuneste ca nu-i mai ajunge un iaurt Milli de 125g ar vrea mai mult si mie nu mi se pare ok mai ales ca ii pun si 4 biscuiti rasi in el...asa imi vine sa fac ca numai stiu cum sa o dau cu el.

Iaurt pt bebe ..din comert Milli galben sau kefir Covalact.
Meniu: fructe(mar, para, banana,nectarina) cu cereale Milupa bio (alea cu tapioca), piure de para Conference fiarta si amestecata cu branza dulce facuta in casa din lapte Milli rosu sau Cedra(Napolact)rosu, cereale Nestle grau cu portocala si banana si lapte, legume (morcov, patrunjel, pastarnac, ceapa, ardei gras, gogosar, conopida, cartof, dovlecel) combinate cate 4-5 baza fiind morcovul si ceapa in toate si predominanad o a 3 a leguma fac piure si amestec cu carne -1 zi vita (manzat)-1 zi pui (pulpa sau piept)-1 zi galbenus de ou, iaurt sau kefir cu biscuite.Cam asta e meniul si alegerea imi apartine.
Masa o ia numai in scaunul lui..ff rar ..duminica sta la tati in brate la masa de dimineata.

Paula multa sanatate Elianei.
ElenaGiulia nu aveam cum sa va uit.
Sherbi, Mady, Absoluta bun revenit.Totu-i bine cand se termina cu bine in ceea ce priveste sanatatea bb-ilor.Si eu sper ac totul va fi f bine cu ei.
BiancaM si eu fac la fel cu sosete dar nu siu de unde retinusem la o alta mamica de ciorap si soseta si pantof.Nu-i treba mea care cum face..eu doar spun cum fac eu.
Ddana la noi a mers zicala"pauzele lungi si dese cheia marilor succese".Adica nu vrea..Pauza 2-3 zile si de la capat.Si a mers cu precizarae ca a mancat mai bine de cand am inceput sa bag si 1 masura de lapte praf in piureul de legume.Succes.Eu ii pun si marar, patrunjel, leustean sau usturoi la fiert in legume si papa bine.

As mai scrie dar ma de pus o placinat cu dovleac la copt, de spalat teroristu si poate apuc sa citesc din urma ca am cateva pagini restanta (de fapt am citit pe diagonala) si mai trebuie sa si mananc.
o seara frumoasa.Va pup.Sper sa auzim de bine.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,sunteti prea harnice si nu pot sa citesc!
Dar am vazut ca am facut senzatie cu cei opt dintzi ,asa ca va multumim pentru admiratie si...invidie .
Roxanici,au iesit ei (dintzii) ca floricele de pop corn,dar nu chiar asa usor .Lasa ca o sa vezi tu ce patesti,in curand (na,ca sunt rautacioasa ).

Stefaniya,un mare pupic pentru tine,ca tot te gandesti la noi.Bine ca ti-a trecut "beleaua" cu maseaua,stiu ce grea e durerea de masele,eu am cam avut de "tras" cu dantura mea slaba.
Pupam si pe Carl si ii facem galerie,sa ne prinda din urma,cu dintzii .

Asaaa,mai nou David muuusca,rau de tot!Biata Karina nu mai vrea sa se joace cu el...cand o prinde,vai de capul ei:o ciufuleste,o musca,o bate si chiar doare,ca ma smotoceste si pe mine si stiu...

Altfel,am mai cedat un pic in fata lui:acum se culca cu noi in pat!Mare realizare pentru el,bravo lui ,noi am cam pierdut batalia...
Dar nu mai stiu ce sa-i fac,asa ca ma multumesc sa taca,chiar daca teoria mea despre "educatia copilului" s-a dus pe apa sambetei.

Am vazut ca va ganditi la saniute,deja...Trebuie sa ne orientam si noi ca aici chiar ninge,o sa ne saturam de zapada,mai ales eu care nu prea agreez frigul si iarna,in general .

Legat de blenduit,desi David e cel mai dintzos de pe aici ,eu ma tem,deocamdata,sa-i dau ceva doar maruntit...zic ca are timp si de mestecat,mai ales ca nu prea e prieten cu legumele,sa-l mai dau peste cap si cu "marimea"?

Am vrut sa mai scriu ceva,nu mai stiu ce si David deja urla,ca a stat tare mult singur...cam 10 minute .
Asa ca fug la el si...poate revin.

Scuze de greseli,n-am timp sa revad ce-am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna seara fetelor,

Pe noi nu ne-a felicitat nimeni pt dintisooor da de ciuda cred ca ne iese si celalalt de langa na

Radcarmen multumim pt aprecieri, am vazut ce progrese a mai facut si Vladutul tau, e tare scump, e numa dupa telecomanda, ce au copii astia cu telefoanele si telecomenzile ca si al meu cum o vede nu mai scapi de el si trebuie sa i-o dai.

Ddana si eu eram disperata cu supa, am incercat tot felul de combinatii, cu cereale, cu mar, cu lapte, nu a vrut, facea urat de tot, se stramba si ii venea sa vomite.Si flacaul meu face parte din categoria papaciosilor. L-am lasat cateva zile si apoi i-am facut cu unt,tot nu a vrut, apoi i-am dat doar zeama goala intr-o zi cand ii era sete, si a papat, i-am pus repede si legume si a papat. De atunci papa supica cu legume blenduite. Deci cum zice si Roxana trebuie rabdare.

Loradin foarte frumos ce povestesti tu legat de Craciun. Si eu de cateva zile ma tot gandesc cum o sa reactioneze cand o sa vada bradutul, zapada, ninsoarea deja a vazut-o si se uita cu ochii mirati pe geam.

Absoluta si toate mamele care v-ati intors la munca cred ca va este foarte greu.

Zadi legat de premonitii cand eram gravida mi-am visat baiatul si Vlad seamana din ce in ce mai mult cu baiatul din vis.

Revin mai tarziu ca s-a trezit piciul ca azi am facut vaccinul si e cam marait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

cria bv,uite un pupic de la noi pentru Vlad dintzosu' .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 6 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput