*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

Flavia, felicitari pt bb2! Sarcina usoara si un bb sanatos tun!
Gety, Lexi, insanatosire grabnica va dorim!
Lilina, felicitari lui Vlad pt "suzeta" si cat mai curand sa intrii sa ne spui ca a zis si paralelipiped! doar nu te lasi mai prejos decat sotul! Bine ca ati venit cu vesti bune de la ortoped!
de asemenea o pt indemnul de a merge la controlul de rutina! nu vreau sa va sperii dar la femina intim a fost un subiect ceva timp in urma cand unei mamici i-a iesit papanicolau 3 la 6 luni dupa nastere desi la cel dinainte de a ramane insracinata fusese 1! daca vreti il caut! imi amintesc ca nu era in romania si s-a dus la control doar pt ca era obligatoriu pt servici! ma alatur si eu Lilinei si va rog sa rupeti 5 minute din timpul vostru si sa mergeti la control! nu se stie niciodata!
Lili, m-am uitat in carnetul lui Eric si la 12 luni in derprul sectiunii cu meningita e trasa o bara! in 17 de cembrie ;ergem la urmatorul vaccin si o sa intreb si eu cum sta treaba, ce vaccinuri optionale sunt in afara de cele obligatorii! merci de info!

O zi minunata,

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Gand la gand cu bucurie! Si eu ma gandeam sa ma duc la medic; problema este ca medicul meu de abia mai face fata la cate cazuri are (multe cazuri de infertilitate). In consecinta am sunat la CMU (sunt arondata de la job) dar nu am gasit loc liber decat la niste medici de care nu am auzit nimic.

Va rog, imi puteti recomanda un medic bun, la care sa merg periodic de acum incolo? As prefera pe cineva mai putin aglomerat...

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, stiu ca aveti dreptate, cu sanatatea nu-i de gluma, eu am zis ca, cum ma intorc la servici imi fac si analize la sange, sau poate mai devreme, in luna mai cand imi vine randul la analizele din plicu' de la Guvern.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, daca erai din Iasi iti recomandam un (o) dr. bun (a).

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare bucurii!!!!
FELICITARI Flavia ptr samburel si ptr curajul de a o lua de la capat asa de repede. Sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si cuminte!
Adriana eu ti-as recomanda un dr de la CFR 2, este un super de treaba dr dar eu nu am mai mers la el ptr ca problemele mele il depaseau de aceea am ajuns la dr T. Dr se numeste Asdaser si este destul de putin solicitat din cate stiu eu, nu avea cabinet particular insa din pacate dar te primeste la spital, acolo conditiile erau destul de bune acum 2-3 ani, daca esti inetresata iti dau nr lui de telefon, sper sa mai fie valabil. Cam atata cunosc eu din Bucuresti.
Eu sunt tare suparata pe Rares ptr ca nu doarme deloc bine ziua, maxim o ora, cand aud alti copii ca dorm cate 2-3 ore imi vine sa imi smulg parul din cap. Dupa vaccinul de 1 an a dormit 2 zile cate 2.5 ore la pranz si inca cate 1 ora seara de am zis ca mi-a pus DD mana in cap, dar nu a fost sa fie, doar o intamplare. Si-a reluat repede vechiul obicei, ba mai mult seara in loc sa reusesc sa il culc mai devreme ca doar s-a schimbat ora el se culca si mai tarziu, abia adorme dupa certuri si chinuri. Ziua am incercat sa il mai pun pe picioare sa il legan doar doar mai doarme si el mai mult dar nici vorba. Cred ca nu am facut decat sa il invat asa ca in rest nu am avut alte rezultate sub nici o forma, nici o varianta nu a dat roade.
Inca o suparare mare este ca de 2-3 saptamani nu mai face la oala deloc, desi sta pe oala dar degeaba, cum il ridic nici nu ii pun scutecul ca el face in pat sau se da jos si face pe parchet. Cacutza il vad ca se screme si il pun repede pe oala si nu face si cum ii dau pampersul cum face, mai rau azi i-am dat doar pantalonii cu gandul ca il schimb sa iesim afara si a facut in pantaloni de nu am mai reusit sa ii scot la culoare (doamne cum trebuie sa fi fost fara scutece inainte ca eu am frecat la pantalon si nu s-a mai luat culoarea aia din ei asa ca i-am aruncat ptr ac oricum erau cam naspa). Sunt de-a dreptul revoltata pe el, simt ca face unele lucruri numai ca sa ma enerveze pe mine. Cand il pun in scaunel la masa desi urla de foame nu mananca pana nu ii pun toata bucataria pe masuta si arunca cu toate cele pe jos si daca nu ma ap[lec sa le ridic face un scandal monstru. Deja sunt cu nervii la pamant si am inceput sa ii mai dau si al fund si sa ma mai si rastesc la el si nu am ajuns la nici un rezultat, din contra este si el mai nervos si tipa toata ziua,are un marait continuu de imi vine cateodata mai ales seara cand sunt atre obosita sa ii pun leocoplast la gura.
Cred ca incept sa ma lase nervii si va trebui sa trec de la o pastila de magneziu pe zi la 4 ca nu mai tine. Nu se mai joaca cu nici o jucarie si sta numai dupa mine si urla pana ma duc cu el sa ne jucam si sa ii citesc, numai ac eu nu am timp sa stau numai de el ca trebuie sa am grija si de casa. Un lucru bun este ca deja incepe sa renunte la mersul pe jos in casa si a prins mai mult curaj si drag de mersul in picioare. Pe afara insa a inceput sa cada iar dar mai mult din cauza ca se grabeste sa urce el singur scari si uneori schimba directia de mers intr-o fractiune de secunda si se duce la scari de nu mai apuc sa il tin si deja saptamana asta a facut 2 cazaturi urmate de cucuie.
Voi aiti inceput sa le dati sare la bebelusi, ca eu inca ii fac mancarea ca inainte, in schimb vreau sa incep sa ii fac orez cu lapte sau paste scurte, i-am mai dat dulciuri facute in casa in special pandispan cu mere, biscuiti sau piscoturi, insa incerc sa nu exagerez cu ele.
Lexi este f bine sa ignori copilul cand are crize de isterie, si Rares facea crize cand era mai mic pana se invinetea de ziceai ca o sa lesine, si i se umflau si niste vene pe frunte, acum desi mai face de nervi scandal rar ajunge sa se invineteasca de jur imprejurul gurii. L-am ignorat de fiecare data cand a facut asa sau tipam un pic la el si ii trecea pana la urma, astea doua erau solutiile mele, nicidecum nu il luam in brate sai sa incerc sa il impac ca mai rau facea.
Liana tu vorbesti de papanicolau si eu desi a trecut un an de la nastere nu am apucat sa fac un control ginecologic din pacate, desi in fiecare luna imi propun sa ajung macar aici in Pitesti desi oferta nu este prea agreabila, iar la Bucuresti chiar nu am putut sa ajung. Insa luna asta cu siguranta voi ajunge la un dr, oriunde ar fi, nu ma mai las.
Fug si eu ca acum se trezeste piticul si am o ciorba de terminat de azi dimineata inceputa.
Sa aveti un week-end placut.
Eu mi-am propus ca maine seara sa il las pe Rares cu mama 2 ore si sa imi scot barbatul in oras, sper sa reusesc si sa nu mai apara si altceva, ptr ca simt nevoia de o iesire. Ar fi prima oara cand il las cu cineva seara. Ziua l-am mai lasat de vreo 2-3 ori dar nu prea a fost incantat de absenta mea iar eu simteam ca nu mai ajung acasa si sunam din ora in ora sa vad ce face. Este tare grea despartirea de pitic.
Va pup pe toate si mai ales pe toti piticii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Flavia felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lilina, felicitari pentru initiativa de a ne trimite la dr! Eu merg la fiecare 6 luni, fiindca la 20 de ani mi-a iesit rezultatul 2 spre 3 si cu toate lunile de tratament n-am scapat decat dupa o mica interventie. De-atunci am 1-2, sunt multumita.

Fetelor, nu vreau sa va induc in eroare cu Hiberixul asta. Scriu mai jos din prospect:

"Haemophilus influenzae tip B determina cel mai frecvent meningite, in care membranele ce acopera suprafata creierului devin infectate si inflamate. Pot exista complicatii grave cum ar fi: retard mintal, paralizie cntrala, surzenie, epilepsie sau orbire partiala. Infectia cu Hib determina inflamarea gatului si ocazional moarte prin sufocare. Mai putin frecvent bacteria poate determina infectii ale sangelui,inimii, plamanilor, oaselor, incheieturilor si tesuturilor ochilor si gurii.

Vaccinarea este cea mai buna metoda de protectie impotriva acestor boli. Acest vaccin va va proteja copilul doar impotriva bolilor determinate de Haemophilus influenzae tip B (de cand s-a introdus vaccinarea in masa la copiii mici in 1992, numarul cazurilor de imbolnaviri in Marea Britanie a scazut drastic). Este foarte important pentru toti copiii mici sa fie vaccinati pentru mentinerea numarului de cazuri scazut, pentru a salva vieti si a preveni aparitia sechelelor.

...

Daca varsta copilului dumneavoastra este mai mare de 13 luni, doar o singura doza de Hiberix este necesara pentru protectie."

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor!
Am intrat doar sa va spun ca sunt terminata psihic.
Nu mai pot de durere de cap,toata ziua m-a durut indiferent cate pastile am luat nu m-a lasat deloc.Cred ca am facut sinusita pt ca ma doare maxilarul,intre ochi si tot capul,mucii mi's verzi ca -u si parca am ceata pe ochi,abia de vad ceva.
Mai si ma apuca si pe mine ca si pe bubulina mea,tot in weekend cand nu sunt medicii
Sper numa sa nu ia Maya de la mine,ca numa ce a trecut laringita si bronsita.
Fetelor va las ca merg sa-i dau lapticul si ma bag si eu in pat la nani,poate pana maine imi trece macar durerea de cap,ca pt restul sunt pe tratament cu antibiotic si antiinflamatoare.
Pup toti sarbatoritii si le urez si celor la care am ramas restanta si celor care se mai sarbatoresc inca.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Imi tine compania cineva?

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza