*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

gety, lexi imi pare rau ca Mariile voastre sunt bolnavioare, sanatate multa!

Lili nu am facut nici un vaccin optional deocamdata, doar cele obligatorii. M-am uitat pe prospect la Hiberix si zice ca se face de la 2 luni, in primele 6 luni de viata, voi l-ati facut deja?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabela si Cristina multumim de cafeluta.

quote:
Originally posted by lilina

salutare gagici

noi am fost azi la ortoped si ne-a spus ca Vlad e bine, merge bine, paseste corect si bine
si i-a dezlipit iar pielitza de la putzilina si urla de cand am venit ca il ustura cand face pipi
...in rest e ok

am vazut ca ati scris ce cuvinte stiu Bucuriile ....Vladone zice SUZETA....a repetat dupa tati si acum stie ....noi am ramas masca...nu ne-a venit sa credem
eu il antrenam sa zica paralelipiped dar nu mi-a iesit :))))

numai bine va doresc

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

mie mi s-a parut ca spunea o poezie zilele trecuteMa bucur ca e bine si ca ai reusit sa ajungi la ortoped.

Flavia felicitari pt bb 2. Sa fie sanatos si sarcina usoara.

Pupam toate bucuriile bolnavioare. Sa se faca bine repede.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

A si noi am facut Priorixul si mai avem Infarixul dar nu stiu care cel de la 4 sau de la 6 luniLuam in calcul si optionalele am inteles cel pt varicela, hepatita A si inca unul nu am retinut. Dar sa terminam cu astea obligatorii.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Mira, multumim de cafea

lexi si Gety, multa sanatate bucuriilor voastre!

Flavia, wow, FELICITARI!!!! sa ai o sarcina si o nastere usoara, un bb sanatos, cuminte si frumos

lili, da-mi mai multe detalii despre Hiberix-u asta. Se mai poate face acum sau e prea tarziu? Mie mi-a recomandat pediatra pt imunizare Bronho-Vaxom. Ce stii despre asta? sa-i dau, sa nu-i dau?

Lilina, felicitari lui Vladone pentru "SUZETA"

Cristina, cum e vremea la Cluj? te astept la Oradea?

PUPICI SI O ZI FAINA!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Mirabela!
Va doresc o zi placuta!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

FLAVIA felicitari pt.bb 2....sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si bb sa fie sanatos

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vroiam sa va spun un lucru foarte important
NU UITATI SA MAI MERGETI LA GINECO LA CONTROALELE DE RUTINA SI SA FACETI PAPANICOLAU

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor!
Flavia, felicitari pentru bebe2! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Gety, multa sanatate Mariei, sa ne spui si noua ce-ati mai facut!
Lilina, felicitari pentru "Suzeta". M-ai omorat cu "paralelipiped" Maria zice de pe la sf. lui august "coco-dil". E mortala, imi vine s-o mananc cat de dulce pronunta!

Sunt suparata cu Maria...in continuare. A inceput sa faca crize de isterie si bineinteles ca mie nu-mi plac. Incerc sa n-o bag in seama, dar acum, cand are gatul rosu, nici nu vreau s-o las sa urle, ca nu mai scapam in veci de boala.
Dupa-masa trebuie sa mergem iar cu ea la control sa vedem daca tratamentul pe care ni l-a dat isi face efectul.
Si inca o chestie: am observat aseara ca Mariei ii iese primul molar secundar, care ar fi trebuit sa iasa la 2 ani. Eu nu inteleg pe ce sistem functioneaza fii-mea, ii ies maselele de 2 ani, dar ea nu are inca incisivii laterali de jos. Deci, eu nu mai inteleg nimic

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, felicitari lui Vladone pentru "suzeta". Eu vreau sa o invat pe Maria sa zica "or-ni-to-rinc". Da' sa mai creasca.

Eu am facut test Papanicolau cand incercam sa raman insarcinata. Control ginecologic, cum ma inorc la servici, cum ma sui pe masa, ca parca mi-e dor...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Flavia, felicitari! Sarcina usoara iti doresc!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput