*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - imi pare rau ca nu ati scapat inca de raceala. Imi pot numai imagina ce disperare te apuca in astfel de situatii. Sanatate multa!

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Gety, imi pare tare rau ca si voi trebuie sa treceti prin asta... Iti inteleg starea! Mariei sa nu mai faca febra si sa-i treaca repede gatutul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pe mine ma socheaza cat de puternic poate fi microbul, sau virusul sau mama lui ce-o fi!

La noi a fost zi de dormit. Maria a dormit vreo 2 ore dupa ce s-a intors de la dr. si a mai dormit cu mine, de nevoie (inca nu s-a trezit). Mai sta un pic, nici n-am apuzat sa-i dau legumele cu carnita, ii fac baie si iar la somn?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare gagici

noi am fost azi la ortoped si ne-a spus ca Vlad e bine, merge bine, paseste corect si bine
si i-a dezlipit iar pielitza de la putzilina si urla de cand am venit ca il ustura cand face pipi
...in rest e ok

am vazut ca ati scris ce cuvinte stiu Bucuriile ....Vladone zice SUZETA....a repetat dupa tati si acum stie ....noi am ramas masca...nu ne-a venit sa credem
eu il antrenam sa zica paralelipiped dar nu mi-a iesit :))))

numai bine va doresc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, urmatoarea faza, daca nu-i trece cu ce-i dau acum, ii luam exudat sa vedem ce-i acolo si apoi injectii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara Bucurii,

Imi pare rau ca sunt copii iar bolnaviori. Le doresc sanatate multa multa.

Nu stiu daca ne mai tineti minte, dar am intrat sa va spun si voua Bucuriilor o bucurie de-a noastra. Bogdan va avea un fratior sau o surioara. Asta ca sa nu o las pe Cristina singura .

Va citesc, dar de scris nu prea apuc. In rest Bogdan e bine, spune mama, tati, Aca (Anca), Adi, Chisi (Cristi), inta (hinta) si imita animalele. Avem 6 dinti si colturile iesite la 2 masele. Suntem ocupati cu invatatul dormitului in patut si nu in scoica. Se pare ca da rezultate, doar ca trebuie rabdare de fier.

Va pup si va doresc numai bine.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) si 4+
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Flavia, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi si Gety, sanatate Mariilor voastre
Lilina, ma bucur ca ati iesit bine la control! Super faza cu suzeta, felicitari lui Vladone pentru asa un cuvant!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, poftiti la .

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Mirabela - saru'mana de !

Wow, Flavia, ce veste!!! De aia n-ai prea trecut pe-aici, ca te "chinuiai" sa ma ajungi din urma sa-mi tii companie FELICITARI!!! Sarcina usoara si un bb2 sanatos! Bafta multa cu invatatul lui Bogdi de a dormi in patut! Orice inceput e mai greu, dupa aia va va fi la amandoi mai usor

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput