*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 11
eleņia spune:
se vede treaba ca ucuriile lasa pe mnici sa doarma mai mult astazi
o zi buna sa aveti
pupici s la multi ani sarbatoritilor de astazi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Elenia, saru`mana pentru cafea!
Ce frumos e Darius si ce mare a crescut! Multumim pentru poze!
Monique, stie multe cuvinte Cosmi!
Cristina, ce-ti face burtica?
Va doresc o zi placuta! Eu plec la stomatolog.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele
Elenia- ce matinala esti!!multmim de si sa sa te bucuri in continuare de trezirile si pupicurile lui Darius!
Monique - ce de cuvinte stie Cosminuta!!!
Al meu grasan le are cu litera "n" - na-na, ne-ne, nai/n-ai (nu am inteles ce anume vrea sa zica) si apoi dei (de la da-i), bai (apelativ in loc de ta-ta) si ma-ma, am-am= ham-ham, apa, pa-pa...cam atat si multe variatiuni pe tema ba-ba (pt apa din wc)
MamiLili - am vazut un motzat si apoi un frezat ..era si normal ca mingea sa n-o aleaga ca deja e mult prea familiara!!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Xandrutza - bafta la dentist!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
Adriana mica
Multumesc tuturor pt. recomandarile legate de iaurtul cu fructe.
Lili foarte shic e tunsoarea lui M si a ales exact ce trebuia! Despre nick-ul comun nu stiu ce sa zic, putem sa deschidem capitol nou si de pe nick-urile noastre numai ca o sa trebuiasca sa faca modificarile persoana care a deschis capitolul. Sa vedem cum vor si fetele acuma. La multi ani si pt. finuta voastra!
Adina eu ma amuz tare la poznele piticilor tai dar imi imaginez ce greu tre sa fie...
ramo am vazut pozele cu Patri, ce au mai crescut puiutii astia ai nostri, zilele trecute ma gandeam ca s-au schimbat mult la fizionomie BUCURIILE, si al meu s-a schimbat mult, poate mi se pare doar mie... torturile sunt superbe iar Patri o frumusete!
elenia ce a mai crescut Dudumiciul tau si ce finut e!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Multumesc tuturor pentru urari!
Am vazut poze: torturile Patriciei au fost super (cred ca si petrecerea, de altfel), Mathias a ales cum nu se poate mai bine desi pe tava erau o multime de obiecte care de care mai tentante, iar Darius pare un copilas foarte linistit in poze (asa este si in realitate?).
Eu nu v-am spus ce a ales Dudu de pe tava pentru ca suntem cu siguranta subiect de comedie. Mai intai a luat pieptanul, dupa care a incercat sa ia toata tava! Apoi a ales cutia de bere (ca nu am putu sa il conving pe nas sa nu o puna pe tava), si iar a vrut sa ia toata tava. La sfarsit, a luat parfumul si verigheta, dupa ce in prelabil a dat cu cartea de pamant! (desi ii place foarte mult sa rasfoiasca carticelele lui cu animale).
Lasand gluma la o parte, Dudu zice si el din ce in ce mai multe cuvinte dar mai ales face o multime de asocieri intre acestea si obiectele / persoanele desemnate sau chiar adiacente.
Si cu sanatatea suntem pe calea cea buna: mucisorii sunt pe trecute iar starile febrile au disparut cu desavarsire.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
ramomar spune:
salutare
Patricia va trimite multi pupici si va multumeste de complimente
lili, felicitari lui Mathias pentru alegerile facute (ma refer la obiectele de pe tava). Stie el de pe acuma ce il intereseaza! L-am admirat in poze pe frumuselul tau cu par balai. La multi ani pentru finuta voasta!
Adina . Te inteleg perfect la capitolul frica sa nu pateasca ceva. Si eu sunt cu ochii in patru, ca tare frica imi e, desi vor fi multe incidente (sa speram minore) pe care nu le vom putea opri ca deh asa sunt copii, trebuie sa mai aibe si vanatai.
Cristina, astept astept si iar astept sa-i revina pofta de mancare si nu prea se vede. Sunt zile in care parca mananca ceva mai bine, dar tot nu e ca inainte cand daca facea fitze la o masa, urmatoarea o halea, dar acum pauza.
xandrutza, tin pumnii sa nu te doara la dentist. Off off, de maine incep si eu. Tocmai ce ma bucuram ca mi-a rezistat bine dantura dupa perioada sarcina si alaptare, ca a si aparut o carie.
Mira, mare dreptate ai: se schimba bucuriile, cresc si ne uimesc. Si eu abia cand ma uit in albumele Patriciei imi dau seama ce mult s-a schimbat si ce repede cresc.
elenia am vazut si eu o frumusete de baiat!
ehh si acum sa va povestesc ce fetita mare am eu. Ajung ieri acasa si Patry ma intampina cu un zambet pana la urechi un pupic dulce si apoi repede se lasa in fundic si imi zice pac-pac, deci ce credeti ca a mi-a spus: ca a cazut ieri. A fost ieri cu mama in curtea scolii (din apropierea noastra) sa vada "pii-i" (copiii) si la um moment dat a cazut in fundic iar mami i-a zis "pac si lupul cade", iar de atunci tot pac-pac a ramas. Deci de acum inainte am fetita mare, imi va spune tot ce face. Si cand a ajuns si tati acasa, i-a povestit si lui ce a facut fetita.
Din repertoriul cuvinte va spunem si noi: p-ticii (de la piticii din alba ca zapada), hinta (leagan), tati toata ziua, mama mai rarut, mi-am mi-am (cand vede papa) si se linge pe buzite, pui, tzitzi (pisca), ezi (vezi), uita-te si multe altele...
pupici fetelor si o zi minunata!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, faptul ca l-ai alaptat asa mult l-a ajutat in privinta alergiei, nu? Parca citisem undeva pe net despre asta?
Dr. Stamatin a fost invitata la Protv sambata si a sustinut alaptarea la san cat mai indelungata. Chiar ma simteam vinovata ca n-a fost sa o alaptez mai mult pe Maria.Poimaine merg sa o vada pe Maria din nou.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Intr-adevar alaptatul protejeaza bblushii de alergii prin faptul ca bb primeste prin laptele matern cantitati mici din fiecare aliment pe care-l consuma mama, astfel sistemul imunitar al lui bb se obisnuieste cu alimentele respective, nemaifacand alergie. Asta ar fi trebuit sa se intample si la noi insa n-a fost asa... plus ca principala cauza a alergiilor se considera cea genetica, insa la mine in familie nu stiu pe nimeni cu alergii, dar asta este, o mai fi si exceptii...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
eleņia spune:
multumim de aprecieri fetelor
dudumici este un copilutz linstit pana il apuca bazdicii,adica cand ajung eu acasa de la lucru s incepe distractia
cel mai mult ii place sa aduca papucii din hol s sa spuna ai cui sunt ai mei sau a lui bunicasu e asa de fericit cami arata ghetele s spune ale cui sant s cand i le cer fuge cu ele inapoi in hol ca nu cumva s i le iau
Adriana ma bucur ca aproape ati capat de mucusori
Mamilili e tare sic mathias cu noua lui tunsoare s inca are mult par asa ca putem sal asemanam cu o fetitza asa de dulce e
am vazut s patricia de ramomar care e o dulcica
cred ca o sa ne mutam in romania s o sa ne inscriem la petit fetele din gasca ca tare sunt frumusele s dulcele
cred ca mai aveam eva de spus dar nu mai stiu ce
v pupic
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut poze superbe cu Patri zambareata ca intotdeauna (chiar Ramo, ftita ta plange vreodata? ca eu nu mi-o pot imagina plangand) si cele 3 tortulete , Mathias care e frumos cu sau fara plete si care, la fel ca si finuta lui, a ales exact ce trebuia de pe tava si pe Darius care e scump foc!
Eu sunt absolut disperata cu Maria! Dupa ce saptamana trecuta a facut febra si ii trecuse cu supozitor Novocalmin, ieri a facut iarasi febra peste 39. Nu stiu ce sa mai cred cu ea, nu prind niciun pediatru la telefon sa-i fac programare, l-am trimis pe sot cu tot cu soacra-mea si cu copil la pediatra la care am inscris-o, sa incerce sa intre fara programare. Daca nu reusesc, maine dimineata ne infiintam la spital. Simt ca o iau razna!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)