*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
MamiLili, bine ai revenit!
Mathias a ales obiectele esentiale. Cand am citit de cheile de la masina, mi-am adus aminte de reclama aia "2=10": "tati, ce faci tati?"
Mathias a pastrat acelasi "look" ca si in poza "inainte".
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
AdinaF spune:
Buna fetelor! ma mai tineti minte? :)
Ramomar, cu intarziere "LA MULTI ANI!", o viata plina de impliniri si satisfactii alaturi de mogaldeatza scumpica (vazut pozici).
"La Multi Ani!" Adriana!
Lili, copilasul tau e la fel de dulcic si "dupa", in ce priveste obiectele alese "no comment!"
eu nu prea mai am vreme sa cobor 5 minute in birou sa scriu mesaje, mie mi se pare ca Banditzii mei isi pun deja viata in pericol, nu imi permit sa-i las nici o secunda singuri. De ex, Alex (capul rautatilor), s-a catarat ieri pe o scara inalta (de-aia cracita in forma de "V" rasturnat), pana pe platforma de sus, dupa care s-a asezat sa se "odihneasca". Tac-su isi facea deja cruci si isi scuipa in san...(eu eram cu ghearele la un mm de el, am vrut doar sa-l las sa-si testeze limitele). Azi impingea prin toata casa galeata cu gunoi , care la un moment dat "s-a oprit", si Alexandrionul meu a zburat peste ea, ca in filme, rezultat, o buza crepata . Dupa 5 minute se ridica in picioare pe masinutza lui Bobby Car, ca deee, e plictisit de dat din picioare, din fericire sunt umbra lui de cateva zile...
Alex vrea sa intre in camera mea, Fabi , aflandu-se deja acolo, il vede si-i tranteste usa drept in cap...urlaturi, zbieraturi, scandal...daca mi-i dezbraca dr la control, cand vede vanataile crede ca-i bat de dimineta pana seara.
In rest (care rest?? ) suntem bine, Fabi incepe sa scoata cateva cuvinte: "Aieee, aide!" - Alex, haide!
"Ite" - uite!
"Data" - gata!
Is tare mandra, dar mi-e si frica sa nu li se intample ceva grav, cand nu sunt eu de fatza...asta e , cred ca e temerea fiecareia dintre noi.
Ieri m-am rugat de directoarea gradinitei sa mi-i ia de la 2 ani jumate,(normal e de la 3) sa vedem daca se indura de mine .
Hai ca v-am plictisit destul , dar daca scriu rar, se iarta, nu?
O seara faina tuturor!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
eleņia spune:
buna seara dragi mamici
am vazut poze de bucurii superbe
bravo mathias stii ce vrei de la viata
la multi ani Alessia s mamicilor sarbatorite astazi
ai fetelor astazi sa va spun ce a facut dudumiciul meu
deci ma duc astazi la pranz acasa s cum dudumici dormea zic hai sa dorm s eu un pic ca s asa nu am dormit mai deloc,zis s facut adorm in salon la tele pe canapea,se trezeste dudumiciul cel am pe inventar s vine in salon s ma vede s incepe mama,mami si incepe sasi frece nasucul de mine sa imi faca mai mai mami sa ma pupe
ce sai fmaizicdecat ca mia fericit intreaga zi s am uitat ca nu ma lasat sa dorm de asnoapte de la 2
fetelor va pupez s va doresc noapte buna s poate maine va pun s ceva poze cu dudumiciul din inventar
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Vreau sa va spun ca am admirat pozicile; Ramo, multa veselie acolo la voi, mi-a placut! Foarte frumoase torturile!
Lili, lui Mathias ii sta bine si cu si fara motz. Mi-a placut ce a ales, dar ma gandeam la minge, era chiar in fata si a trecut pe langa ea. Superb tort!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Adina, ai niste baieti mai mare dragul! Te admir, e greu cu unul, ce sa mai zic de doi. Pupici baietilor, sunt tare nazdravani!
Elenia, frumos din partea lui Darius sa te trezeasca asa! Bravo lui! Chiar, poate ai timp sa ne arati niste poze.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Adina, hai ca nu ne plictisesti! Imi imaginez cum tre' sa fie cu doi copiloi atomici. Ei, exista si o parte pozitiva, iti antrenezi atentia distributiva. Lasa ca trec vanataile si-or sa apara altele si tot asa...am citit eu in fisa postului de parinte ca-i obligatoriu sa se intample.
Uitasem sa zic c-am vazut si eu pozicile din ultimele zile: Patri si mamica ei foarte draguta, frumosii pufisori la party, Dudu cu si fara motz - ii sta foarte bine.
Despre alegerea lui M ce sa zic, eu-s super incantata. Cred ca n-a ales mingea fiindca e satul de ea, nu-i nimic, luam sportul ca pe-un hobby.
Uitasem sa va spun si de petrecerea finutei noastre, care s-a tinut duminica. Sau mai bine zis a inceput duminica, fiindca acasa am ajuns abia luni dimineata la ora 6, dar ne-am distrat tare, a cantat si Sofia Vicoveanca ( o doamna extraordinara). A fost de altfel si prima noapte fara M, l-am luat cateva ore cu noi apoi l-am adus acasa, hranit+spalat+culcat si dragul de el nu s-a trezit deloc pana dimineata la 9:30. Oricum, ieri am resimtit oboseala si abia am reust sa citesc o pagina pe forum, nu m-am riscat sa scriu ca sigur iesea ceva incoerent. A! Sa va zic, finuta mea a ales de pe tava bratzari, cartea si cheile de la masina lui taxu.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
eleņia spune:
buna dimineatza
o cafelutza fetele?
uite incepand de aici am pus s ceva poze
va pup
http://good-times.webshots.com/photo/2467425640100607850gMARbm
Monique_new spune:
Neata.
eleņia multumim de cafeluta.
MamiLilieu nu reusesc sa vad pozele cu viitorul om de afaceri Mathias.Cred ca e de la netul meu ceva.
Nici pozele cu Darius nu le vad.
Adina te tinem minte cum sa nu, dar cred ca cu 2 chiar nu mai ai timp de forum. Apropos de vorbit spunem si noi citeva cuvinte: mama, tata, mamaie, tataie, kk, pipi,apa, papa,papusa= papu, lapte= apte, dar cel mai mult ma distreaza cind zice la Copii = POPII. Si mai nou pronunta si S. Adica la pisica zice pisss, piss.E caraghioasa rau.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza Elenia! Tu la ora aia iti bei cafeaua??? Saru'mana de !
Adina tu te distrezi nu gluma! Pot numa sa-mi imaginez foarte vag prin ce treci, mama, mama, multa putere in continuare! Pe mine m-a terminat Vladut ieri, dar cand ma gandesc la tine, imi dau seama ca sunt doar o rasfatata
MamiLili - tare gingas e Mathias in poze, nici nu e de mirare ca atatea persoane il confunda cu o fetita!
Ramomar - ochiosica Patricia, ce cumintica sta ea si in scaun, si in leagan! Si-a mai revenit cu mancatul? Are si Vladut zile cand nu-i place nimic din ce-i dau. O sa-si revina si Patri, rabdare, mamico!
Edit: acum am vazut si eu pozele cu Darius, ce mare a crescut si tare scump!
Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
eleņia spune:
buna dimineata
nu cristina dar am lasat o cafelutza pt voi sa aveti pe dimineata
am pastrat cafeaua calda pt voi ca de mult nu am mai dat o cafea
s daca vreti am s cafea expreso deci poftiti la cafea
in ceea ce priveste vorbitul la dudumiciul cel am in inventar e mai greu ca e tare incapatanat spune numai cand vrea papi=mancare,api=apa,mami sau mama,tata e cel mai clar s rapicat cuvant pe care il spune s mai des folosit,taita=tataitza(adik bunicul cu care sta mai toata ziua)pi=pipi,kc=caca,amam=catel s o multime de alte cuvinte in chineza,japoneza lui pe care trebuie sa le ghicesc
sa vedeti cand il apuca cantatul intr-o japoneza veritabila cam ce iese(din pacate nu reusesc sa-l filmez pt ca se opreste s vrea el camera s gata s-a dus filmatul meu(()
Adina mama,mama da ce distractie continua ai tu,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci s cand ma gandesc ca eu imi doream sa am gemeni...bravo s ma inclin in fata ta
Cristina ce face bb2 a inceput sa faca tumbe?