Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Bombo..verisoara mea de la Sebes cand avea mica avea un fix..avea parul strans in coada dar la vremea aia nu erau elastice si bilute. Si tot la 5-10 minute venea si spunea "Strange-mi bilutza"
pt ca ii aluneca pe coditza. Era simpatica...acum e domnisoara..are 19 ani
. Si cand ma gandesc ca vara o ingrijeam si eu cand mergeam la bunica-mea...si o plimbam...imi placea sa imping caruciorul
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Si noi prin zona.Am dormit amandoua vreo doua ore si ceva ,pe urma ea a iesit cu mami si eu am pus iar poze si filme pe CD .
Acum ne pregatim de balaceala desi mi-e lene sa iau toate plushurile care-s la uscat ... in vana.Si n-avem deloc putine.
Toaat ziua a facut circ Diana cand a fost vorba de imbracat,plus ca n-a mancat mai nimic (Ioana cred ca moare daca va zic meniul ...
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Apropo de olitza...Dani ii spune la olitza "pipi".
.
De un timp il tot aud ca spune pipi foarte des si isi duce mana la pantaloni. Degeaba il pun pe olitza ca nu face nimic. Ciudat...poate realizeaza cand face si ma anuntza.
Merg sa mancam de cina.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
INGRID mai pune mai filme cu Diana ta,ca a mea radea cu hohote adineaori la filmuletzul cu buda ![]()
asteryaro spune:
http://www.dropshots.com/asteryaro#date/2007-08-19/14:38:55
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Maraki..pe unde te-ai plimbat azi?
Copilul meu a innbunit. Nu a mancat mai nimic
. Rosie goala a mancat cateva bucati, sunca de pui o dezlipea de pe felia de paine o gusta si o punea inapoi
Am scos o punga de pufuleti la inaintare si dinaia manaca.
Bianca
monica70 spune:
Ne-am distrat en gros si cu Iarina .
Cristina ati fost la gratar .. uau,cred ca imi inghetza 
IRINA ce mai facu Mario pe ziua de azi? Tot nu pui filme si poze 

maraki spune:
Bianca am stat in casa azi, m-am simtit nasol dimineata si a trebuit sa recuperez ( am dormit o ora dupa-masa ) Am facut dimineata ciorba de perisoare iar pe la 17.00 am facut 2 pui mari pe sticla si mujdeiul tau dar de data asta cu iaurt. E mult mai bun cu smantana
dar am vrut sa incerc si asa. Acum am mancat si noi, i-am dat si lui Angelo carnita de pui de la copan, vad ca deocamdata mananca bine 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Angelo spune mama,tata,dada,iaia,etc. Mi s.a parut o data ca a zis si tzintzi dupa mine la 5, oricum nu se compara cu ai vostri vorbareti
si din cauza asta am zis ca nu e pt. microfon ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki...pai si smantana e mai buna ca iaurtul nu?
.
Eu am o stare de lene...si mie inca nu mi-am pregatit bagajul pt maine. Nelu si-l face cand vine, el intotdeuna isi face singur bagajul...ca militarii nu?
.
Bianca