Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, am vazut si eu linkul dat de tine, e faina jucaria, dar prea sta deja Diana cu okii beliti in tv...eu vreau sa-mi iau LCD sau plasma, sa vedem ce oferte gasim.
Giova, eu n-am bibelouri asa ca n-are ce face Marco...doar sa imprastie jucariile lui Diana sau sa le puna la loc... Ne vedem sapt viitoare sigur, pe luni sau marti, cand doresti tu. Mie mi-e egal, luni vine madama sa faca ordine asa ca numai bine sa fie tot curat pe cand vine ginerica. Cat despre pretendenti, bre, sunt vecini, nici vorba de incuscrire, tot Marco e pe pozitii deocamdata.
Moni, ai batut fetitza? Mai, eu n-am dat in Diana desi ma musca sau ma trage de par...vad ca tot mai rar de cand ma uit urat la ea sau o cert.
Ei, iaca cu pampersul eu zic ca e pe drumul cel bun, o pui mai des la olitza si ramane doar noaptea cu el. Nici eu nu-i pun chiloti peste pampers, doar body. Iar cu tunsul, mai bine o duci la o coafeza, ca vb lui Maraki, cine stie ce iese! Eu doar bretonul il tai si am inceput sa-i prind parul cu agrafe in rest, vad ca azi n-a avut treaba cu ele.
Denisa, si eu as fi trista daca fratele meu s-ar insura si as rata nunta. Dar asta e, macar esti cu gandul alaturi de el .
Ce sarbatoare e azi??
Mai Moni, ti-a trebuit sa bagi citatul ala cu mamica ce si-a pierdut copilul, vai ce am mai ...ce o fi in sufletul ei, doar ea stie!
Mi-a adormit copilul, ma duc langa ea, doar sa strang jucariile..

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai ce ma bucur! Am adus impreuna cu plushurile si o papusa care era dincolo la fratelo si acum a vazut-o,venit cu ea la mine bucuroasa si mi-a zis : "UITE ANA!!!" N-A UITAT CUM O "CHEAMA"!!! Si nici nu mai tin minte de cand n-am vazut-o,darmite sa ii zic cum o cheama!!!

Ia uitati ce o mai dragaleste:
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-27/14:46:58
Fug sa o culc,sper sa reusesc ...
Revin.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

denisa- pai nici io nu stiu cum mai stau cu greturile astea, ca o zi mi-e bine, o zi rau, sper sa fie cat mai rare de acum dak se poate deloc........
ralu- bafta la dr......
moni- pai fata nu mai am timp de nik de cand cu serviciul asta, acum sunt la vaslui , l-am adus pe dav aici saptamana asta, caci amam are vacantza si poate sa stea cu el la gradinitza mai lejer, sunt cam suparata nitel ca am terminat tratamentul ear mai bine si iar au inceput mucii astia......

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 12+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si eu sa vad casa lui cumnata-mea. e ridicata, tre sa puna tigla pe ea...enorma mai e!!!

Marco mi-a dormit 3 ore, acum e cu tata pe-afara.

Ingrid lasa ca venim...pe marti atunci? mai vorbim noi pe mess. sa stabilim exact ora.
Moni cum sa uite fata? au astia o tinere de minte...vai de capul meu. marco s-a dus sa sara pe capacul unui canal pe care sarea acum 6 sapt. a avut surpriza ca nu se mai misca.
maraki hai ca stie al meu barbat de consola. acum trebuie sa caut casete sa vad daca sunt la noi.
Anasol pai ar fi timpul sa mai termini cu greturile alea, unde te crezi?- glumesc, nu te supara

merg in bucatarie sa pap un cremes, au grija ai nostri sa-mi mentin silueta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am dormit si eu de amiaza..vai bine a fost.... Sandra a stat cu Dani dupa ce s-a trezit iar eu...somn de voie Am fata mare...ce mai...
Am pus si eu tura micutza la spalat, am nevoie de ceva de acolo asha ca am bagat la spalat.
I-am facut in premiera budinca (masa de la ora 16) si i-a placut foarte mult. Aveam lapte prea mult (la cat de putin a baut zilele astea mi-a ramas) si am cumparat o budinca Dr Oetker cu 0.7 bani si 500 ml lapte, 3 linguri de zahar si i-au iesit 3 pahare.
Giova, mie mi-a placut patul la aspect nu l-am vazut mai atent sa ii vad calitatea. Oricum daca nu va fi supraetajat, al doilea patutz a lui Dani va fi altfel. Pun poze cand deschid laptopul ca acolo am pozele.
Mi-am luat si eu masina de tuns, l-am tuns ieri pe Nelu in premiera. Deocamdata prefer sa nu il tund pe Dani acasa cu toate ca nu e greu de tuns ci sa il duc la frizerie.
Cand ii cresteam parul Sandrei il prindeam doar bretonul intr-un motz. E greu pana creste cat de cat dar..."baba rabda la frumusetze"
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-08-17/22:30:22

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Si eu pe aici...tot trista dupa tot ce am citit...si inca nu im revin...ce am mai plans pe ascuns sa nu ma vada nimeni...
In fine vroiam sa va zic ca am mancat clatite cu dulceata de mure de la Astery ...si au fost delicioase...putin spus delicioase...de abia ma mai misc...vedeti acum de ce sunt eu balena esuata la...mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello fetelor ! La noi e o vreme de kakao , ploua si e frig asa ca azi suntem la domiciliu toata ziulica .

Vad ca vorbitzi despre freza copilasilor , eu una nu am taiat deloc din parul Jasminei desi in fata e destul de lung , ii ajunge pana pe nas bretonul Noi rezolvam cu clipsuri si moatze , am avut ceva probleme la inceput ca si le tragea jos din par sa se joace cu ele , dar am depasit momentul si acum vine singura si i-mi aduce "otzul" adica motzul sa o fac "toasa" = frumoasa
Asta sa nu va mai spun ce mandra e domnisoara mea cand ii fac freza in codite sau ii pun fluturasi in par nici nu misca pana nu termin dupa care fuga la oglinda sa se admire se intoarce de pe o parte pe alta sa se vada bine si declara multumita " Jasy e toasaa"

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai Irino nu mai vorbi de dulce si de ca mor aici
Parca am inebunit de la o vreme , eu care nu mancam dulce decat din hasti in pasti , caut seara ca disperata prin dulapuri , frigider ca poate gasesc ceva de haleala Si uite asa m-am facut cat balena albastra , de mi-e teama sa ma uit in oglinda si ma apuca nervii instant cand ma uit in dulap dupa haine
Daca ar inventa astia ceva remediu contra lenii poate m-as indura si eu sa sterg praful de pe banda de alergat sau biciclete

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

I-am pus lui dani lapte in sticla, a baut 50 ml si gata. M-am enervat si facut iar Neskuick dar i l-am lasat in pahar. L-a baut pe tot. Maine seara incerc cu lapte simplu in pahar.
Bombo...subscriu la ce ai scris tu. Si eu am luat proportii de cand caut ca nebuna dulce. Si m-a apucat dulcele cand eram insarcinata in 7. De atunci am ramas cu "sechela pe creier".
Prafu de pe bicicleta...cred ca este ca nu am mai folosit-o....demulttttt am si aparat de vibro cu benzi si sta aici nefolosit. Sunt o putoare cu corpul meu cu toate ca nu sunt deloc multimita de mine.
I-am facut bagajele lui Dani si Sandrei dar parca nu mai am chef sa merg niciunde . Am stat si m-am gandit ca ne costa excursia asta de 3 zile si cam mult. Banii astia...luaia-r naiba. dar nu mai pot da inapoi ca sigur deja s-au pregatit ca mergem.
Pe HBO e filmul "CARS"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am pus un nou film cu Diana la wc. Si ce ii mai place acolo...
Natural ca sotzul n-a setat aparatul asa ca acum apare cu data de 6 ian, am evoluat! Dar maine ma apuc eu sa-l setez.
Ma duc sa-mi culc odorul.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput