Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Maraki...eu i-am luat microfon lui Dani anul trecut. Si adu-ti aminte am pus odata film cu Dani si Sandra ca lalaiau impreuna. Si ce daca nu vb prea multe Angelo? de lalait stie sa lalaie sigur
Si daca nu stie...va invata. Lalaiti impreuna si va sti 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
MARAKI pai, poate l-ar stimula microfonul ala!
Diana a vorbit la microfon,in Italia azi si la Bucuresti cu Ana - nasa papusei Ana ![]()
Trebuie sa cumpar un microfon ok,ca asta e mare ca unul d-ala de scena si nu se aude prea bine,il am demult,e de la un curs pe CD de limba italiana.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
maraki spune:
Moni daca mai lucra Ghita la Polivalenta, iti aducea unul profesionist
cu statie cu tot. Ma intreb ce ar zice Ghita de un topogan in mijlocul sufrageriei 

Bianca unde mergeti?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Ali ce faci draga? mai baga poze si cu tine sa vedem cat te-ai facut
Spuneai parca ca nu te mai poti misca bine ca esti ca balena...sau asha ceva...(nu am retinut bine si nu cred ca asta era cuvantul)
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Maraki , cum am scris si ieri, nu trebuie sa stie baiatul sa vorbeasca stiu eu ce romane ...eu cred ca l-ar incanta pentru simplu fapt ca se aude altfel , de ce spui ce nu e pentru el , eu nu mai sunt copil si tot ma mai joc cu microfonul cand ma chinuie talentul
si nici vre-o mare cantareata nu sunt ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Maraki, mergem la bunica-mea la Sebes pana marti. Mi-ar placea sa stau mai mult daca merg dar Nelu lucreaza miercuri si eu la fel.
Apropo..nu mi-am tinut ziua sapt asta pt ca socrii mei sunt la nunta, iar Nelu a facut schimb de tura ca sa putem pleca maine.
Bianca
monica70 spune:
MARAKI daca ii fixam locul acolo e ok
,doar ca nu va trebui sa fie mutat din loc - fiecare lucru la locul lui
(mai putin hainele lui tzapate pe fotoliu sau pe cuierul din hol
)
E turbat cand vede jucarii imprastiate si Diana are boala sa le scoata si sa le insire pe toate odata 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Bombo...cat e microfon dinasta acolo? Adica ai vazut ceva microfon pt copii care sa aiba sunet? Am inteles ca al tau e de la statie..
Luni mergem prin Alba si am sa caut si pe acolo. Pe la noi nu am cautat inca ca nu am avut timp.
Azi am dat o tura rapida in Real si am mai facut cumparaturi. Am vazut setul ala de chiloti cu maieu. Maieurile sunt cat de cat acceptabile dar chilotii sunt de fetitze adica cu material dublu intre picioare nu in fatza. Pretul 6 lei...dar nu sunt asha frumoase ca aspect.
Bianca
ralirali spune:
Salutare gagici.
Am venit de la doctor si mi-a confirmat ce voiam sa aud, ca nu e extrauterina (sunt patzita si de asta ma tem cel mai tare), dar sarcina e prea mica sa se vada la eco normal. Asa ca mai asteptam o saptamana si merg sambata viitoare din nou.
VA pup
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
maraki spune:
Bombon pai iti dai seama ca si eu as sta cu microfonul sa cant de nebuna
Trebuie sa inspectez terenul, de karaoke pt. oameni mari, nu am bani, poate e ceva la copii.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3