Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la cafea sau ceai dupa preferinta, cu zahar sau fara, fiecare dupa preferinte
Vad ca e tare liniste pe aici, semn ca vine we.
Pupici la toate, ca eu mi-s mai uituca din fire si e posibil sa scap pe cineva

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tumpi multumesc de cafea ca este nevoie.M-am foit toata noaptea si numai am auzit copilul la 3 ca vrea in bat cu noi si gata somnul meu.

Cornelia chiar ca te tii pe pozitie.

Carmen as fi venit la masa dar distanta asta e mare rau.Bravo pentru somnul la pranz la noi e scos de tot nu vrea si pace si asa rezist eu eoic de dimineata pana seara la 8 cel tarziu 9.

Tzuni cum mai vrei coaste rupte.Pai dupa ce faci cu Maria.

Violeta condoleante.Si cum sa nu iti simtim lipsa.

Va astept la cafea.

Tumpi vroiam sa te intreb cum de a fost ieri liber ca astea au munci si daca in magazine sunt deja lucruri pentru Mos nicolae.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

tumpi, multumim de cafea, ai facut-o tare buna!!
Carmen, Eric nu bea noaptea decat lapte. Rar vad ca lipseste apa din canita. Insa Eduard a baut dintotdeauna multe lichide noaptea(cam 1/2 litru). Dar 1 litru e cam mult totusi si pentru tine un chin sa-l tot schimbi. Pediatra ce zice de asta? Transpira mult?
An-k, sa creasca mare baiatul din burtica. Ce frumos ca ai pereche. Sa vezi ce cavaler o sa aveti!
violeta, Condoleante! Eu chiar am intrebat de tine de 2-3 ori. Imi lipseai.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea si cam atat ca mi-e putin greata
G: 1 mar mare
P: putina varza calita cu rosii
C: 1 baton de cereale, 1 mar, 1 portocala

O zi buna tuturor!!!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

gusta, incerc sa ma tin tare cat pot. De aseara de la 18.00 nu am mai bagat nimic in gura. Dar cateodata mai calc stramb si atunci va raportez caci "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata"...si nu mi se mai pare asa grav....

Mergi la inceput

Gusta, ieri la catolici a fost ziua tuturor sfintilor si aici e liber, cel mult in Bavaria, zona cu cele mai multe libere din Germania.
Violeta, sa sti ca lumea ti-a simtit lipsa, fetele au intrebat de tine si eu chiar daca nu am intrebat chiar ma gandeam la tine si Doridia, mai ales ca stiam ca seara de acasa intri tu de fel.
Azi e soare frumos afara,as fi spalat geamurile, da imi e ca pana ma mut o sa mai ploua si iara mi le stropeste si fac munca in zadar.
As pleca la colindat de magazine, da cand ma gandesc ca au aparut deja articolele pt craciun, nu-s imi da asa o stare naspa, mai e o luna juma pana atunci si articolele de craciun, cel mult dulciurile au aparut de acum o luna si tare ma enerveaza.
Meniul de azi chiar nu-l stiu, mai ales ca imi e pofta de un snitzel mic,dar as vrea sa nu mai dau iama in interzise,fiinca dimineata s-a vazut la cantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi si aici e la fel mii de articole de Craciun.Numai zic de ornamente de craciun si multa ciocolata cel mai mult mie imi plac literile de ciocolata si martipanul.Da nu cumpar promit.Cand te muti?

Carmen nu vii cu noi la cafea si restul fetelor.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Neatza si de peste "hocean". Ce-i drept, la 4 dimineatza nici macar o closhca nu-i treaza...decat poate o gasca.
N-am intrebat daca trebuie sa ma urc pe cantar zilnic, daca poposesc aici zilnic. Stiu ca numele meu nu-i pe lista, nu fac parte din vreo echipa, etc. dar as dori sa stiu. Nu e bai daca tre sa ma urc pe cantar. O sa sufere doar cantarul, nu eu.
Daca este adevarat ce a spus Cornelia_Laura-ca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, apai atunci inseamna ca tre sa ma iertati "de tot". Ziua de ieri a fost un eshec colosal. Dis de dimineatza, au inceput colegii sa apara cu SACII de bomboane de dupa Halloween. Doamneeeeeeee...Willy Wonka mai lipsea. La servici, in ultimele 6 luni, se cam impartzisera colegii in 2 tabere- baietii, care imi lasau pe birou fructe si nuci, si "fetele"(unele au si 62-63 de ani), care incercau sa ma indoape cu dulciuri- prajituri, fursecuri,batoane de ciucalata- cu cat mai pline de zahar, cu atit mai multe. Eh, ieri...n-au mai facut opinie separata. TOTI mi-au lasat dulciuri pe birou cu PUMNUL. Am rezistat pina cam dupa pranz..si apoi...eh, apoi am picat din carutza. Rau de tot. Unde ziceam ca 6 luni nu ma mai apropii de dulciuri...apai m-am inrudit cu dulciurile, neamule. Sint tare pofticioasa din fire, dar nici chiar asa.
Azi urmeaza si clubul de Vineri, The Donut/Bagel Club, unde aduc nebunii numai bagels si donuts- care sint neamuri cu gogoshile noastre de odinioara- si uite-asa o tinem tot intr-un ospatz Dar scot pirleala. Duminica e ziua unui coleg, si azi il sarbatorim. Am fost aseara cu Galushca la singura cofetarie din oras pe care o stiu care face prajituri EXACT ca acasa, in Romania, si am luat 40 de bucati(cu toate ca sintem doar vreo 20 in clubul restrans de "birthday celebrations", se mai gasesc o ceata de nebuni sa manance!!!-sintem peste 100 in firma)...Las' ca-i ingrash eu pe ei. Buba e ca am luat un carton si pt acasa si mi-am bagat si eu nasul pe-acolo aseara. Ispita ..de s-ar alege prafu' de ea...cred ca-mi bat gura-n piroane pina la urma!!!
Duminica am gasit- ironia soartei!!!- o poza cu mine de cand eram.... Eu una sincer nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata atit de IMENSA. Dar iaca am dovada nu alb pe negru, ci chiar in culori vii si frumoase. Mai fetelor, m-am cutremurat. Nici GAT nu mai aveam, ochii si nasul nu se vedeau pe fatza,iar rochia de pe mine era pur si simplu un SAC.Unde mai pui ca ziceai ca am 1,20m atit de mica si indesata eram. Cei catziva colegi de servici care au vazut fotografia, n-au crezut ca-s eu. Shefa mi-a spus ca ar trebui sa vada poza MARITA- sa se convinga ca-s eu. Uooofffff...ca mult a fost, si mult a mai ramas.
Gata cu jelitul, ca face rau la ten!!!!
An_K, felicitari. Sa traiasca flacaul si nastere rapida si usoara.
Tzuni, pesemne ca tu esti "cascadoare" de-a mea...ca si eu le am cu aventurile si cu "senzatiile tari" la volan. Ai mare grija, si lasa-i pe alti sa o ia pe "trotuar".
Violeta- doar atit ai mancat TOATA ziua?. Uaaai. N-ai probleme cu stomacul deloc??? Ai mare, mare grija. Ceea ce ai mancat tu toata ziua, toate alimentele au mai putin de 300-350 de calorii. Ca sa poata functiona toate organele- mai ales creierul-in medie, organismul unei femei are nevoie de cel putin 1200 de calorii pe zi. Daca nu esti pe-aproape de 1200, apar somnolentza, letargia, ANEMIA. Ai grija! Eu stiu asta din proprie experientza, deoarece acum cativa ani, am facut marea greseala de a manca rar si putin, cam 600 de calorii pe zi. Si am platit cu virf si indesat.Oricum, succes in continuare, si sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea.
Cam atit pt acum- ca iar m-am intins ca pomana tiganeasca.
Bafta si succes doamnelor sexoase

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

vin, vin la , multumesc Tumpi.
M-a lovit curatenia de cum m-am trezit. Am baut cafeaua si am luat baia la smotruit.

Cornelia, asa e Teodor, bea lichide (apa) intr-o veselie. Culmea e ca nu transpira.
E drept, la noi au dat drumul la caldura si avem in casa 25.5 grade. Prea cald.
Nu pot decat sa te admir, sa nu mananci de ieri, de la ora 18, bravo!

Tumpi, la voi e soare, in Iasi e urat, mohorat. Ieri a plouat toata ziua.

Gusta, cati anisori are Mara?

Mergi la inceput

Olguta, nu tb sa te cantaresti in fiecare zi, eu o fac,fiinca incers sa tin super dieta si vreau sa controlez cum reactioneaza organismul,dar nu tot timpul ma sui pe cantar, cand o fac , o fac ca sa ma impulsionez ca am mancat aiurea, iar cantarul o dovedeste.
Gusta, luna viitoare ma mut.
Mephala, ce harnicuta esti tu, asa de dimineata te-ai apucat de curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Olgutza, daca iti face placere sa ne incanti cu prezenta ta zilnica, sa-ti spun cateva amanunte:

-pe cantar incerci sa te urci o data pe saptamana, marti/miercuri dimineata. Si dai raportul. Noua. Ce e peste 500 gr in plus e echivalentul unui ; daca e cu minus 500 gr, primesti o . Daca ai aceeasi greutate, raportezi stagnare ();
-da-ne o inaltime, o greutate actuala si o greutate la care visezi sa ajungi;
-ziua ta de nastere, a fetitzei tale (apropos, ti-am admirat galusca in poze, e tare expresiva cu ochisorii aia albastri. Tu esti cea bruneta?), sa completez lista de pe prima pagina;
-in 12 noiembrie se termina concursul aflat in desfasurare, va urma un altul in care te poti inscrie si poti sa ne demonstrezi cat esti de tare in ale slabitului, .

Acu am o nedumerire: ce era cu cele doua tabere si mai ales de ce te ispitea fetele cu bomboane si dulciuri?

Mergi la inceput