Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olguta daca nu faci fata la dulciuri poti sa vin sa te ajut.

Carmen gospodina mai esti,Mara are 2 ani si 5luni si ii place la nebunie sa se joace cu masini si tot ce tine de un baietel.

Tumpi frumos cu mutatul.cateodata ma gandesc si eu ca mai bine ne-am muta la o casa mai mica ca eu nu reusesc niciodata aici sa am casa luna.Adevarul ca avem 1 living mare rau,3 dormitoare, 1 bucatarie 2 bai si un pod unde mai este o alta camera.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, nu stiu de ce aveam senzatia ca Mara e mai mare decat Iustin. Deci are 2 ani si 5 luni. Si cum, nu mai doarme la pranz?
...
vin sa te ajut la curatenie?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen sper sa fi spus bine varsta e nascuta 31.05.2005.Numai doarme ca nu vrea si pace si sincer nu o pot bate ca sa se culce.I-am explicat in toate feluri si am obligat-o dar nimic nu am optinut.dar stie clar ca la ora 8 e nani si ii dau laptele il bea si dupa ma cheama ma roaga sa ma intind langa ea ne pupacim un pic si dupa nani iar noaptea mai face vizite la mami si la tati in pat.Te astept daca vrei sa vii ca am destul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

esti haioasa, sigur ca are 2 ani si 5 luni.
Geamana, ca Iustin...si ca Tzuni, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gusta, culmea ca mie m-ar place sa stau la casa, chiar daca stiu ce implica,dar intotdeauna mi-a placut sa stau la curte.
Norocul meu aici ca desi e destul de mare ap, nu am multa mobila,dar tot sunt 2 cam juma, 2 bai di o bucatari de curata si o groaza de geamuri.
Uite eu zic sa facem schimb, iti dau eu ap meu si tu casa, asa nu mai ai mult de munca, ce zici , cadem de acord?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

ok, Shefa. Iaca datele:
Je- Olguta( aka Roxana in acte) sint nascuta pe 21 Octombrie, am 1,76m si 79 kg. Am inceput dieta cand aveam 117 kg, si as dori sa ajung la 70 kg, sa crape dushmanii de fericire.
Galushca mea, Alexandra Marina e nascuta pe 27 Octombrie.
Cat despre concurs, SIGUR ma avant si eu la urmatorul. Poate asa mai sar peste dulciuri, naibii.
Cat despre "colege", invidia le roade pe toate. Cea mai inalta are cam 1,56m si pe linga ele sint cat Palatul Telefoanelor.Toate se plang de "exces" de kg, toate sint la dieta 365 din 365 de zile, dar atunci cand intalnesc pe unul mai "greu" decat ele sint tare fericite, si vor sa-l "ajute" si mai mult cu dulciuri si mancaruri "alese", care merg direct pe talie. Sint rele. De una zi am aflat ca doua dintre ele au facut pariu- in luna Martie(pe 20 de dolari!!!) ca nu voi slabi mai mult de 5 kg, si ma voi da batuta. Cand am aflat, le-am spus in plen sa-mi dea mie cei 20 de parai, ca oricum au pierdut amandoua pariul. Baietii in schimb sint de nota 100. Tot timpul cu complimentele(de bun gust!!!), cu incurajari, chiar si cu sfaturi intelepte. Sincera sa fiu, rautatea si invidia damelor fine de la scarbici m-a ajutat enorm de mult!!! Mi-am dovedit atit mie- cat si lor- ca...(,) cainii latra si ursoaica trece
Da, eu sint cea bruneta din pozne...de ce?. Dama blonda- cu care seamana Galushca- este sora mea, Marina.
Iaca aici cateva pozne facute prin Martie- sa-mi vezi chipul de "pustoaica"

http://pic4.piczo.com/amintiridealtadata/?nsrc=picfl&friend=y

Tumpi, sar'na mult

fetele

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Olgutza, te-am vazut, te-am vazut!
Si multumesc pentru date si pentru raspunsuri. Bune colege ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Olguta, o dulcica galusca ta.Sora ta e nasa fetitei?Ma gandeam eu ca sunteti ceva rude, ca tare seamana galusca cu ea.
Iar tu arati super, iar parul, wow, ptiu, ptiu sa nu-ti fie de deochi ce frumos e.
Sunteti o familie frumoasa, sa va bucurati de galusca.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Gusta esti fata saritoare...ca mine.
Eu as muri fericita daca as putea locui intr-o cofetarie sau patiserie. Tata tot timpul spune ca "de mult" o banuieste pe mama ca m-a facut cu un cofetar bataush.
Iar cu dulciurile pe care le avem TOT TIMPUL in casa, am putea deschide DOUA magazine.
Mama sustine ca TREBUIE sa aiba omu' "pe ce sa puna mina" daca-i vine cineva in casa. Pai mai bine ar pune mina pe-o caramida decat pe-o cutie cu fursecuri, nu?.(tot dinsa e cea care ne spune cand si daca ne-am ingrashat, asta dupa ce ne indoapa ca pe niste gascani cu tot felul de merinde care ingrasha. In primele luni a fost shucarita pe mine ca mancam separat, de dieta, dar acum a inceput sa o "lase mai moale", si nu mai face comentarii, deoarece a vazut rezultatele).
Dulciurile au fost, sint, si vor ramane tot restul vietii mele, cel mai de incredere "aliat" si cel mai mare dusman al meu. Stiu ca la 38 de ani e cam tarliu sa realizez asta, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Asa ca, hai mai bine la o salata de fructe cu frisca. Ce zici?

Si daca tot e vorba de "shmotru", haideti si pe la mine, va rog!!!! 5 dormitoare, 3 bai si jumatate, living room, dining room, family room, 2 bucatarii, plus inca 2 camere in pod..or sa ma ingroape astia cu matura in brate.

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Mephala- sar'na. Si da, am niste colege...mama,mama...si eu le-as strange-n bratze pina n-ar mai ramane nimic din ele.
Tumpi- multumesc. Da, sorela este si nasha Galushtei- pe amandoua le cheama Marina(Iar Galushca noastra doar ce a implinit 2 ani Duminica trecuta- e domnisoara "MALE"- nu le prea are ea cu "R"-ul). Si amandoua sint la fel de zurlii si dragalase.Nu-sh cat de "mumoase" sintem, dar altele mama nu mai face- cel putin asa spune dinsa (stie dinsa ce stie).
Cat despre par...soatza mea e amorezata rau de tot de el...si cand ma duc sa-mi tund varfurile insista sa mearga cu mine, si sta DEASUPRA coafezelor, de parca-i un uliu. Azi la servici avem un "charity drive"- adunam bani pt o societate de caritate- sau cum naiba ii spune?. Dealtfel in toata America fac asta azi- strang bani si multe persoane isi vor taia parul sa-l doneze pt femeile care au cancer, si au nevoie de peruci. O tipa de la servici isi va taia si ea parul. Si pe mine m-au asaltat cu oferte - tot "colegele"- sa-mi tai parul si sa-l donez...dar Bombonelu meu a spus sa nu mai vin acasa daca fac asta... ca o sa dorm sub POD vreo 6 luni- pina imi creste parul. Asa ca donez bani, si-mi las pletele in pace. Nu de alta, dar imi e frica sa nu ma ia vreun guturai sub pod

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput