Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, te poftesc la masa, ciorba e gata.

Meniul:
-cafea
-o felie paine cu un pahar de lapte batut
-ciuperci cu smantana
-un castronel de ciorba radauteana
-un mar

Ne pregatim pentru somnul de pranz.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Raportez si eu stagnare.
Rog sherifa actuala sa stearga semele de intrebare din dreptul meu, pentru ca si saptamana trecuta am raportat, deci stiti de mine.

Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

AM trecut in fuga sa va salut si sa va zic ca masina e deja gata,am luat-o aseara din service. Io am fost si sunt optimista si vesela pt ca m-am bucurat ca nu mi s-au deschis air-bag-urile. Refacerea lor m-ar fi costat cam 2.000 euro. Preferam o coasta rupta si refacuta gratuit!

Va pup pe toate si abia astept sa ma mai eliberez si sa stau la taclale cu voi.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Madelaine, serifa actuala, trecuta si prezenta, io mi-s.
Am modificat si scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gusta, Carmen, sa stiti ca am fost cuminte azi. Si chiar am renuntat la aspicul de vita de la masa de seara. Pana maine doar ceai. Promit. Oricum acul cantarului s-a blocat deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni, las ca e bine ca nu ai patit nimic,pai daca aveam coste rupte cum o mai luiai e Sofia in brate?
Eu azi am mancat putin haotic.
M-am trezit ff dimineata,ca desi a fost liber la noi noi am fost cateva ore la munca.Asa ca pe la 8 dimineata cand ma intorceam acasa am papat vreo 2 minigogosele cu branza, la 10 cand s-a trezit al meu am mancat 2 crenvusti si o felie de paine cu cascaval si sunculita.
Seara m-a scos al meu la restaurant si am papat o supa de dovleac, buna rau si carpaccio de vita si am baut niste vin rosu.
Acum sunt cam si ma mir ca mai pot scrie.
Acum m-as baga in pat,dar e prea devreme si-mi astept emisiunea sa inceapa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Carmen, a fost curs, nu seminar, eram vreo 30 (poate si mai mult) de elevi in clasa. Pe colegii mei nu prea ii pasioneaza cititul, abia de acum au inceput si ei sa mai miste. Adevarul e ca profu' e mai aspru si cred ca le-a fost si frica.

Gusta, am avut o tema si azi, la spaniola. Sint plina de teme...am una si pentru luni.

Vreau si eu weekend-ul sa mai lenevesc ca saptamina asta numai pe fuga am fost.

Miine am o zi "criminala"...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara! si bine v-am regasit.

Nu cred ca mi-a fost simtita absenta. Asa cum v-a spus sora-mea, am plecat rapid luni dupa-amiaza la Brasov, pentru un deces in familie. M-am intors aseara, franta, iar azi la servici a trebuit sa recuperez zilele lipsite.

Cu intarziere dau si eu raportul: stagnare

Mephala pentru mine este ok trecerea in alta echipa, nu stiu daca si pentru coechipierele mele este ok.

Meniul de azi:
- 1 mar
- 1 iaurt
- salata de varza alba si rosie cu morcov
- 1 ou cu o rosie

Tzuni felicitari pentru statutul de mamica. Cred ca iti sta nemaipomenit. Dar ai grija de tine, mai ales acum cand ai responsabilitati.

Va las acum, ca oboseala mea tot nu mi-a trecut.

Va urez noapte buna.
Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Bb va fi baiat, si cantarea acum 2 saptamani la control 1600 g. DNP ul e pe 6 ianuarie, deci mult nu mai am.

Multumesc pentru info despre ww, nu incerc sa tin regim acum ci doar sa ma obisnuiesc cu sistemul, o sa ma inscriu la ei dupa ce nasc - am intales ca au un program si pt femeile care alapteaza. Deocamdata calculez puncte, incerc sa nu depasesc 28, 22 ar trebui sa pap ca sa slabesc si am adaugat 6 pt ca sunt gravida, asa mananc o idee mai putin decat in mod normal si mai putine dulciuri pt ca as consuma prea multe puncte cu ele.

Ca tot veni vorba... oare ce o mai face Sabina.

Altfel, sunt fericita la maxim caci ieri mi-a venit masinuta, am luat o Scoda Fabia si sunt tare mandra de ea:)

Pup si mai revin.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Delia, esti silitoare rau! ...asta e un lucru bun.
Mult spor, te cred ca esti obosita...

An-k, sa stapanesti sanatoasa masina!
Si sarcina usoara mai departe. Te-ai gandit la un nume?

Vio, ei, cum sa nu-ti simtim lipsa?
Condoleante!

Cornelia, cel mic al tau bea lichide in timpul noptii? Teo ma termina, ii schimb scutecul din 2 in 2 ore.
1l de apa bea numai noaptea. Plus 1.5 l ziua. N-am pomenit asa ceva!!!

Mergi la inceput