Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Am pregatit eu in dimineata asta /ceaiul, deci poftiti.

Olguta, bine ai venit! Felicitari pentru vointa.Arati intr-adevar bine la cele 80kg ale tale. Si eu sunt ca tine,arat destul de bine la cele 70kg pe care le am (1.65m) probabil tot din cauza de sport.

Carmen
,nu am mai apucat sa iti spun meniul de ieri.Am papat asa: 4 bucati wasa cu gem pt diabetici si ceai negru, somon la cuptor cu salata (de ton, dar tonul era aproape inexistent) si seara putina ciorbita de vacuta,1 iaurt mic, cateva smochine,cateva nuci de Brazilia si ultima bucatica din prajiturica facuta pt musafiri si mancata de mine .

O zi minunata,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!

Puskin, multumim pentru , ce buna e!

Cine ni se mai alatura?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Ma bucur ca iti place .

Am uitat sa va spun.Astazi dupa serviciu plec la Berlin, ma intorc sambata seara si duminica plec la Zagreb. Sper sa am timp sa intru duminica sa va povestesc ce am facut prin Berlin( am sa ma plimb si poate cumpar cate ceva, am mai fost de 2 ori si am vazut majoritatea lucrurilor care erau de vazut).

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, calatorie placuta! ( ce-as merge si eu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata si de la mine la ,desi eu am baut-o la 4 dimineata.
Mephala, nu m-am cantarit azi,dar maine sunt pe cantar sa vad cat am
O zi frumoasa va doresc.
La noi azi e liber si tare as iesi putin,asta in cazul in care nu primesc ceva vizite

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor! Buna dimineata, imi sunteti foarte dragi!

Delidana

Tzuni, esti cea mai dulce !

Ruxi (puskin) ce frumos ca mergi la Berlin, si la Zagreb iubesc orasele acelea, oare ce faci acolo? ma intreb retoric, sunt tare curioasa de felul meu dar nu trebuie sa-mi si spui . Am ceva prieteni acolo, in ambele orase, la ceva banci ...

Olguta nu scriu, deoarece intru sporadic si destul de rar... ha ha ce m-am distrat la faza cu colega ta, cu dusul cestii de cafea la gura, din pacate deocamdata doar atat fac si eu + un masaj de 2 ori pe saptamana. Si eu sunt mai voluptoasa de felul meu dar sunt inalta, deci am picioare lungi si ... promit solemn ca voi merge constant la sala .

dragelor, va pe toate si spersa revin in curand.
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor. Azi beau cafeaua mai tarziu deearece dupa ce am lasat baietii la "servici" am colindat prin piata.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 1 baton de slabit
P: chiftelute de vita cu castraveti acri
C: salata de varza, aspic de vita

O zi buna tuturor! Revin.

Mergi la inceput

Carmen, pai hai!

Roxana, la Berlin ma duc de placere ( am socrii in vizita si sotul meu tine mortis sa ii duca acolo, asa ca profit de ocazie sa mai merg si eu prin magazine, din pacate Praga nu este extraordinara pentru cumparat hainute). La Zagreb merg cu serviciul, am 2 fete din echipa acolo (din pacate nu stau decat pana marti la pranz, dar folosesc ocazia sa mananc peste si fructe de mare).

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Buna cafeaua Ruxandra.Ma iei si pe mine cu tine la Berlin?

Olguta bine ai venit si sa stii ca si eu ti-am citit toate jurnalele.Si arati super bine in poza.

Carmen daca faci ciorba vin si eu la tine.Eu am facut ieri ardei umpluti si rosi si am mancat numai unul si olandezu jumatate de cratita.

Tumpi ti-as da bice dar nu sunt in masura ca si eu mai fac prostioare.

Tzuni ma bucur ca esti bine.

Roxana felicitari cu mersul la sala.

Delia cand mai ai urmatoarea tema?

Ina ma bucur ca te gandesti la noi cand bagi in gura si sigur nu intra mult ca stii ce te asteapta.

An-k dupa ce nasti ai timp de cure.

Sper ca nu vorbesc singura si mai sunt fete aici.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Violeta probabil ca va intra diseara pt ca de luni a fost plecata la Brasov la inmormantarea soacrei celeilalte surori a noastra. Abia aseara a ajuns in Bucurest...si poate are ceva timp diseara de forumit.

An-K felicitari si lasa tonajul ca...e ok. Eu am tinut WW dupa prima sarcina si am slabit 11 kg dupa care am mancat cumpatat dar cam tot dupa regulile WW numai ca punctele le cam numaram din ochi.

Tzuni bine ca esti ok.

Restul va poop pe toate!!!

Diana 13+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput