Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ashera, pai nu bei cafea dar mai tragi cate-o tigara ?
Eu vorbesc dupa pozitiile unei nefumatoare convinse, asa ca nu pot da sfaturi, dar pot spune ca o mama fumatoare, ca alapteaza sau nu reprezinta prima sursa de fumat pasiv pentru copilul ei. Si nu cred ca mai trebuie mentionate riscurile pentru un bebe in cazul fumatului pasiv ...

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Diana, in nici un caz nu fumez langa copil si nici macar in casa.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Nici nu ma gandeam ca fumezi in casa sau langa copil, cu toate astea, il tii in brate nu ? deci inspira mirosul tau ? si oricat ai incerca sa indepartezi fumul de tigara, el ramane in pielea ta, in respiratie etc.
Of, gata, nu mai scriu nimic ca va suparati pe mine, dar recunosc ca sunt inversunata impotriva fumatului si e efectelor sale...
Deci, nu o luati personal, va rog

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello! fetele, ce faceti v-ati mutat pe alt forum? ce este asa slaba miscrea pe aici???

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Ashera, uite ca am gasit raspunsul la ce intrebai initial:

"The number of web sites and articles that advise smoking mothers that the benefits of breastfeeding outweigh the risks posed by smoking is shocking. Most ignore the baby as a person who is subject to all other recent studies relating to nicotine addiction, nicotine's harms, smoking's other risks, including the risks posed by second-hand smoke. For example, if a mother abstained from smoking while pregnant, how long will it take to hook her new baby on nicotine if she returns to smoking while breastfeeding? A new study just released presents strong evidence that it may only take a few cigarettes a day for a few weeks to addict a full grown teenager. What evidence do we have to suggest that the outcome is any different for a small baby?
Included in the risks below are risks identified in other recent studies with at least one link to articles discussing each risk. Review each and decide for yourself whether or not they'd have application to a newborn. For example, if nicotine is believed to cause chronic depression, brain damage and learning impairment in new teen smokers, what evidence is there to suggest that feeding your baby nicotine via your milk wouldn't do the same? Although extremely difficult to develop any medical study to measure depression or intelligence in newborns, does that mean we should ignore such studies when it comes to breastfeeding?

Women who smoke while breastfeeding may
subject their baby to the risk of ...

Addiction
Atherosclerosis
Middle ear infections
Less breast milk
Destruction of brain cells
Colic or excessive crying
Circulatory damage
Chronic Depression
Not being able to initiate breast feeding
Sudden infant death syndrome (SIDS)
Decrease in your child's ability to learn or memorize
Not wanting to initiate breast feeding due to smoking
Growth of brain neurons to process nicotine
A reduction in the breast's ability to pass key nutrients to the infant

Pentru mai multe detalii poti sa citesti pe http://whyquit.com/whyquit/LinksBirth.html

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, noi inca nu ne-am mutat pe alt forum (nu ca am avea de gand!), in schimb avem o Miruna care ne face program de vreo doua zile cum are ea chef. De vineri dupa-amiaza a descoperit ca poate sa chiuie din toti plamanii si de atunci isi exerseaza "abilitatile" de fiecare data cand vede o jucarie sau de fiecare data cand ma asez un pic la alculator. Oi fi eu nebuna, da' sa mor daca nu am impresia ca ma cearta ca nu stau cu ea. Si tonul e de cearta, si mimica, tot. Iar de plans clar nu plange deci...

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Diana, multumesc ptr link. O sa citesc mai mult despre asta. Cred ca ma las din nou. Asa cum am rezistat eroic 9 luni, mai rezist fara tzigari si cateva luni cat il mai alaptez. Nu vreau sa-i fac rau, in nici un caz.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Lia, si Denisa mea si-a descoperit vocea si scoate tot felul de sunete de mori de ras. Asta in acelasi timp cu descoperitul degetelor, pe care le ia la papat pe rand sa nu cumva sa ii scape vreunul. Cine o vede zice ca e lesinata de foame la cum linge degetele alea, dar ea de fapt le testeaza ca mancata este. Cu sunetele am descoperit ca ii place sa "vorbeasca" mai ales daca nu e bagata in seama si simte nevoia sa cheme pe cineva langa ea ca nu suporta sa stea singura. Si uneori isi mai cearta si ursuletii de deasupra patutului ca nu mai canta.
Azi a scos niste sunete noi si s-a mirat si ea de ele. Cand se aude ce ii iese din gurita face niste ochi maaaaari de tot si tace ca si cum nu ii vine sa creada ce a iesit din gurita ei!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Azi dimineata gogoshik mea a inceput sa se chinuie cu intorsul pe burtica. E nostima ca nu poate inca sa isi suceasca funduletul si se da intr-o parte dupa care se rostogoleste la loc cu fata in sus, zici ca e Hopa-Mitica! Dar nici nu se lasa, si geme si se chinuie pana ti se face mila de ea si te duci sa o ajuti putin sa se suceasca. Si cand e in sfarsit pe burta e taaaaare mandra de ea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, Denisa! Brazuca, imi imaginez ce incantata trebuie sa fii. Eu de-abia astept s-o vad pe Miruna pe burtica. Deocamdata nu-i prea place pozitia asta, o mai folosesc cand vreau s-o ajut sa eructeze dar in general incepe sa se agite si daca nu scoate repede aerul, o ridic inbrate si rezolvam asa problema. Reuseste insa sa-si ridice bine capushorul la 45 de grade si-l sustine asa, sa vada unde sunt si sa ma certe c-o tin asa, turtita pe burtica.

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput