Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Fie-mea se apropie vertiginos de 3 luni si de puseul de crestere. S-a gandit ea sa sarbatoreasca printr-o greva a foamei. Suge cam putin, cam rar, imi refuza un san si e maraita cat cuprinde. Si ea chiuie si isi suge pumnul si degetele, dar e cam blazata - n-o mira nimic. Cand nu maraie, icneste si se agita. Iar cand mergem cu masina, baleste la greu. Curios, acasa nu face asta, dar in masina, primul lucru, clabuci. Multi. Consum un pachet de servetele numai stergand-o la gurita. A! Am uitat sa va spun: am cantarit-o dimineata (o cantaresc saptamanal, duminica dimineata) si are 5,025 kg. De masurat, o s-o masoare pediatra la controlul de 3 luni.

Cu fumatul, sunt de acord cu Diana. Stiu ca e greu pentru fumatori / fumatoare sa se lase, am cazuri in familie, dar pentru copil, merita. Eu nu sunt fumatoare pentru ca sufar de o afectiune care ma impiedica pur si simplu sa fumez. Si aproape sunt recunoscatoare pentru ca o am, asa n-am fost tentata sa ma apuc.

Hai ca am scris azi cat scriam eu intr-o luna. Va las sa atacati cu forte proaspete noua saptamana. O sa va povestesc in weekend cum a fost cu cerceii, ma duc iar, probabil vineri. Sper sa reusesc de data asta. Va doresc o saptamana mai buna. Am fugit.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna seara fetelor, sunt fericita ca am reusit sa-mi pun poze la semnatura cu printesa mea, incerc sa fac asta de foarte multa vreme si niciodata nu am gasit timp.
nu am reusit sa citesc tot ce ati scris voi pe aici pt ca noi am avut botez, cununie religioasa...am fost ocupati nu gluma .
aylin, cand citesc postarile tale parca ma vad pe mine cu o luna in urma, la fel eram si eu cu pitica in brate toata ziua si mai mereu era maraita asa ca vreau sa te incurajez: peste doua saptamani se va schimba. eu deja parca am alt copil, are 3 luni acum, nu o mai doare burtica, numai plange decat cand vrea ceva si ...ieri a stat aproape 2 ore singura in patut cu jucariile ei. daca-mi spunea cineva acum o luna ca o sa fie asa cuminte nu as fi crezut. numai retin daca tu o alaptezi sau ii dai formula, daca o alaptezi atunci sa stii ca la mine functioneaza de minune figura cu alaptatul la orizontala, cand vad ca e somn o pun asa sa ii dau sa pape si adoarme imediat.
ily, tu intrebai daca sa faci botezul fara meniu, vreau sa-ti spun ca eu asa am facut si a fost foarte bine, fiecare a mancat ce a vrut, insa celor de la restaurant nu prea le convine ca au ei mai mare bataie de cap, mi-au spus sa nu fie mai mult de 20 de persoane si atatea au si fost.

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, dar puii vostri isi tin bine de tot capul cand ii tineti la verticala? Ca horia si-l tine putin dupa care incpe sa-i balangane...Azi mi-a dat o frunte in gura de mi-a spart si umflat buza!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by andutzy

fetele, dar puii vostri isi tin bine de tot capul cand ii tineti la verticala? Ca horia si-l tine putin dupa care incpe sa-i balangane...Azi mi-a dat o frunte in gura de mi-a spart si umflat buza!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

Si Miruna la fel - isi tine un pic capul singurica, dupa care are nevoie de sprijin. Dar eu am invatat sa-mi tin fatza la distanta, sa nu se "propteasca" in mine.
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Raportam un weekend placut dar si agitat.

Cristina26, multumesc mult pt mesaj . Regret ca am atins un punct dureros .

Lia bucuria, mersi de intampinare. Si pe mine ma bombane fata cand o supar, daca o pun in pat cand ea are chef de plimbat in brate de exemplu.

Fetele, ce inseamna cand bb face kk cu mucozitati? Sonia nu mai facuse de cateva zile si pt ca devenise f agitata i-am pus un supoz cu glicerina s-o ajute; a facut in cateva minute, lichid, deci nu avea dop, dar fara brobonelele alea care-s normale la bb mic ci doar lichid si cu mucozitati. Ea oricum nu consuma decat lapte de la tzitzi de la mami (asa zice victor ), deci nu am ce schimba la alimentatia ei. Dar e cazul sa fac altceva

Andutzy, si Sonia mai imi trage cate un cap in stern sau in clavicula si apoi incepe sa planga, efectiv nu am timp sa intervin. Acum s-au mai rarit dar tot se balangane cand o tin in brate.

Pup fetele, somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Neata fetele,haideti repedela cafea
noi iar am avut un alaptat ciudat. Poate ma ajuta cineva sa inteleg de ce suge doua trei guri si apoi intaorce capul in partea cealalta, iar revine si trage doua guri si iar intoarce capul. Nu mai stiu ce sa-i fac, sa suga si ea normal. Iar cand o pun la tzizi cealalta urla si mai tare. Banuiesc ca aici e vorba de partea preferata si atunci incep cu partea stanga care nu-i place si abia apoi partea dreapta, dar ma inebuneste cu pauzele astea dupa fiecare gura. Voua vi se intampla asa ceva?
De exemplu acum a mancat doar 70 de ml, pentru un copil de 2 luni si o saptamana e cam putin dar la noi se poate si mai rau.
Astept sfaturi si pareri.
Va pupic!

Gabriela

Gabriela, nu stiu nici eu ce sa zic, mie mi s-a intamplat chestia asta cu Miruna la sanul stang, cand se infundasera niste canale si ea nu mai putea trage lapticul. Nu e cazul tau, deci... Dar daca as fi in locul tau, probabil ca as schimba pozitia de alaptat (cine stie, poate are o perioada cand nu-i mai place in brate - asta chiar mi s-a intamplat cu Miruna ), as verifica daca hainutele ei nu au cute care s-o dejanjeze in momentul in care o tin aproape de mine, i-as schimba scutecul inainte de alaptat, as incerca s-o alaptez imediat ce simt ca-i e foame, fara sa-i las timp sa se agite, i-as vorbi mereu in timp ce papa, cat mai blnd, ca sa se linisteasca, iar daca nu vrea si nu vrea, as lasa-o un pic in pace, sa se calmeze si apoi as incerca din nou s-o hranesc. Stiu cat e de greu sa-ti urle copilul in brate la alaptat, asa incat mi se pare esential ca tu sa ramai cat mai calma posibil si sa incerci sa "domini" situatia.

Cam asta imi vine acum in minte, poate fetele mai vin cu idei... A! Si inca ceva. As ridica-o mai des sa eructeze in timp ce papa, poate fiind asa de agitata inghite mult aer si asta o deranjeaza, de unde crizele de plans. Cu Miruna a functionat trucul asta.

Mult noroc, sper sa se rezolve problema asta cat mai curand si sa te bucuri si tu de momentul cand trebuie sa alaptezi, e foarte important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata,poftiti la .
Simo,nu mai vrei sa ne dai cafea?Te-ai suparat pe noi,te-ai suparat,dar barem mai spune-ne cate ceva de Matei.
Anto,cred ca de la supozitor a facut asa,si la mine Aaron nu mai face demult cu bilutzele alea mici,ci asa un lichid mai vascos.
Andutzy,la mine isi tine capul bine acum,oricum vrea numai tzontzoroi,nu mai vrea culcat deloc,dar am avut si eu lovituri in fatza.
Si referitor la burtica,la bebe parca au inceput durerile mai tare acum...dar speram sa plece repede.
Burtika,frumoasa tare printesa ta si durdulie.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

pentru toata lumea, cu mine in frunte!
Simoooo, cafeaaaa! Extra tare si aromata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Multumim ptr cafea . Anto, si Chris a avut o perioada cand facea kk cu mucozitati. Eu am crezut ca sunt mucii din nasuc, pe care ii inghite. In perioada respectiva chiar era plin de muci pe care nu reuseam sa ii scot deloc. Sonia e mai mucoasa in perioada asta?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna dimineata si de la mine, ma inscriu si eu la o cafeluta.
andutzy, bebelina mea isi tine capul de la o luna jumate, chiar mi-a fost teama sa nu fie vreo problema , parca prea repede si-a tinut capul, acum il tine foarte bine,uneori cand o tin in brate sta cu spatele drept si departat de mine. ceea ce ma nelinisteste este ca vrea sa stea in fund, cand o pun inclinata la 45 se ridica singura si mi s-a spus sa nu o mai las in fund ca e periculos la varsta asta, dar ea tipa si numai asa vrea. si mai vrea sa stea in picioare, nu poate sa stea foarte bine, oboseste repede si la fel, stiu ca nu e bine sa o tin asa pt ca e mica. voi ii lasati sa stea in fund?
oaana multumim pt aprecieri . chiar este durdulie printesa mea, nu am mai cantarit-o de la 2 luni cand avea 6,200 dar acum sigur are 7 kg, o simte spatele meu. mananca numai san si pediatra mi-a spus ca nu-i problema ca ia asa mult in greutate.

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput