Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
nma spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
fetele, stiti ce era aia de la politie? amenda pentru ca AM PARCAT IN FATA BLOCULUI! unde se parcheaza de cand lumea si pamantul!
am depus dosarul, merge doar BCR, Transilvania si Pro Credit. si sa fiu titular de cont.
cam atat. cu niste reprize de urlete pe drum si acolo. de somn
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
si noi tot in fata blocului parcam. primaria a facu multe parcari prin zona (chiar si in spatele blocului). deci trebuie sa asteptam plicul?
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Dupa o absenta de citeva saptamini trec repede pe aici sa va zic ca ne-am crestinat simbata 27 octombrie. Vremea a fost superba, copiii foarte cuminti pe tot parcursul slujbei, au venit toti invitatii si ne-am distrat, am mincat si am baut in cinstea bebicilor.
O sa incep sa recuperez cu cititul din urma si sa mai vad pozici cu bebeii.
Noi crestem si parca ne intelegem mai bine, noaptea tot de doua ori ne trezim sa mincam, dar suntem tare linistiti si ne culcam la loc dupa ce ne schimbam de pampers si mincacim in jur de 120 ml de caciula de laptic praf.Ne-am cintarit si avem Petru 6.5kg si Stefan 6.8kg. Cu lungimea e mai greu dar suntem destul de lungi in special Stefan. E din ce in ce mai greu sa ne plimbam in marsupiu.Altceva nu s-a mai intimplat, ne luptam in continuare cu scoamele speram sa le invingem.
Pupam bebei si mamici
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Botezul%20bebicilor
nma spune:
cristina sunt foarte frumoase pozele. cel mai mult mi-a placut www.flickr.com/photos/12285891@N07/1807618261/" target="_blank">asta
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
X-ray spune:
nu ma dati disparuta pur si simplu nu prea am chef de nimic...elisa a avut muci si a tusit o perioada,i-am amanat vaccinul acum nici nu stiu cand sa il fac,ar cam fi cazul,dar parca tot mai are muci....ea e ok,e vesela mananca.eu zac intr-o stare de oboseala cronica,nu stiu de ce dar dorm ca porcu'.maine imi voi arunca un ochi prin albumul comun poate ne mai lasa sa punem poze in noiembrie
luna spor la shoping
felicitari micilor crestini!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
brazuca25 spune:
Acum am venit si noi de la plimbare, azi si cu tati. Am plecat de la ora 13.30 si Denisa nici acum nu s-a trezit. Ii place la aer in parc mai ales daca o plimba tati.
Acum ca am citit in urma vad ca e o "epidemie" de bebei plangaciosi...si noi intram in categoria asta. De vreo 3-4 zile parca avem mai multa pofta de tinut in brate si de plimbat prin casa. E si greu sa nu se invete asa ca la 5 adulti in casa logic ca tot timpul cineva e langa ea si se joaca cu ea. Azi a plans de parca ar fi taiat-o cineva cu cutitul pana am luat-o in brate...atunci parca am apasat pe buton si a tacut. Incepe deja rasfatul??
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
roxanadum spune:
Salutare mamici!
Legat de epidemia de plans sa nu aiba legatura cumva cu ceva dintisori care incep sa iasa? Uriasul meu a ajuns deja la aceasta etapa. Ii ies deja dintisorii de jos - se vad super haios - mici ca de iepuras De cand au inceput sa impinga dintisorii e mai sacait si uneori face niste fete strambe de durere in somn. Daca ii masez gingiile e f incantat si ma tine de deget bucuros. E haios foc. Uneori il dau cu putin Calgel cand vad ca isi roade buza de jos rau si e si cu mainile gramada in gura.
Eu cele mai frumoase paturici de joca le-am vazut la Baby Expo (unde apropo, mi-am jurat ca nu mai merg cu Vlad dupa mine ca nu era nici un pic de aer). Cel mai ieftin play-ground l-am vazut la ikea - 65 ron - f bun si haios. Se mai pot atarna si alte chestii de prin casa. Eu am unul chiar simplu rau (primit) si Vlad e f bucuros de el, rade in hohote la cele 3 jucarioare.
In afara de play-ground noi avem leagan. Il tin in pozitia intins si doarme copilul meu in el de nu are treaba. Daca il pun acolo pot si eu sa spal, sa calc etc. Este genial dispozitivul. Merge la curent sau baterii.
Vreau sa mai spun ca la inceput nu i-a placut nimic din ce nu cunostea. Prima noapte in patut a fost groaznica, ziua chiar nu mergea deloc, dar in 3 zile era patutul lui, au ineput sa se cunoasca. Despre carucior am crezut ca il arunc - nu a vrut in landou, nu in scoica - nimic. La fel leaganul, la fel play-ground-ul. Asta e, nu merge de la prima intalnire asa.
Pupici
valen spune:
semnez si eu condica si anunt un bebelus cu muci...periculos tare forumul asta si contagios pe deasupra. sper sa nu ne dati si starea de agitatie si plans ca nu mai dau pe aici.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Nonna76 spune:
Ti-am admirat fetele ,valen. Sotului i se pare ca Ines seamana cu Andrei al nostru.
Si sa stii ca nici nu avem muci si nici agitati nu suntem asa ca stai fara grija.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
liadorian spune:
Bonjurica, fetelor! Azi am vaccinat Mirunashul pe la ora 5 si surpriza! Mirunashul doarme de rupe si la ora asta. A adormit in taxi si se pare ca somnul asta s-a lipit bine de ea. Chiar imi faceam probleme, fiindca asistenta imi spusese ca n-o pot alapta timp de 2 ore si ma gandeam cu groaza ca ea toata dupa-amiaza a limpait asa, haotic, cate putin san si ma asteptam la o mega-criza de plans. Se vede treaba insa ca oboseala bate foamea - nici de dormit n-a dormit duduia decat vreo 2-3 reprize a cate 20 de minute.
Si acu intrebarea: ce face o fumeie de treaba ca mine cand e singura cu copilul acasa, in vreme ce sotul e la concertul Deep Purple? De fapt am vrut numa sa ma laud ca-s asa de treaba, incat mi-am surprins sotul cu un bilet la concert si cu 3 zile de lalaiala prin capitala. Dar si el e un barbat fain si merita. Deci, bucurestencele care mergeti in seara asta la concert si care scoateti nasul afara din casa zilele urmatoare, va rog sa nu va legati de barbatul meu! Ne-am inteles?
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
sunflower1979 spune:
he,he...de mine a scapat sotul tau, lia! hai ca eu azi imi fac de cap cu mesajele...nu scriu cu secolele si apoi nu ma mai opresc. cred ca vreau sa compensez lipsa fetelor - simo, jadi, nikol etc., dar desigur nu reusesc. chiar, unde sunteti fetelor? chiar asa rau v-ati suparat?
noi am fost la doctorita si l-a consultat pe denis. chiar atunci l-a apucat o hlizeala si o veselie de-mi venea si mie sa-l pup. pesemne ca-i place de d-na doctor. febra nu are, vioi este si a demonstrat-o chiar acolo, nu e umflat in burtica, nu are meteorism, in gatutz nu are nik, deci e vreo indigestie sau cine stie. in fine, ne-a dat smecta, un pliculet pe zi, in 2 reprize si biotics baby (pentru refacerea florei intestinale), jum. de plic pe zi, timp de 3 zile. eu sper sa-i treaca repede.
pupam toate fetele si strumfii mici.
PS: azi a nascut o prietena de-a mea o dodoloata de fetitza de 4,100 kg.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)