Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
sunflower1979 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Fetele, ce inseamna cand bb face kk cu mucozitati? Sonia nu mai facuse de cateva zile si pt ca devenise f agitata i-am pus un supoz cu glicerina s-o ajute; a facut in cateva minute, lichid, deci nu avea dop, dar fara brobonelele alea care-s normale la bb mic ci doar lichid si cu mucozitati. Ea oricum nu consuma decat lapte de la tzitzi de la mami (asa zice victor ), deci nu am ce schimba la alimentatia ei. Dar e cazul sa fac altceva
of, cam aceeasi problema am si eu si nu stiu ce sa fac. eram in a 3-a zi fara kk si desi de obicei nu ma alarmez (au fost si 4 zile fara ), de data asta denis era f. agitat si plangea mult din cauza burticii. asa ca i-am pus o jumatate de supozitor cu glicerina. a facut imediat, de consistenta "cremoasa, pastoasa" cum spune dr. Spock, dar si cu ceva mucozitati. azi dimineata pe la 6 a facut din nou, mai apos si cu mucozitati, si pana acum inca de 2 ori, dar f. putin...mai ca nu se vede in pampers (partea apoasa fiind absorbita), dar cu granule de mancare prin el si cu mai putine mucozitati ( scuzati repetitia si descrierea...). bb e alaptat exclusiv si stiu ca daca continua situatia pana la 3 zile tb sa merg la dr. dar pana atunci astept pur si simplu? copilul nu are febra, e la fel de vioi, mananca, dar uneori face ca si la voi... intoarce capul de la san, iar revine, de cateva ori si intr-un final, daca ii e foame se apuca de mancat serios, daca nu, il las in pace si ii dau mai tarziu.
ma intreb daca e posibil sa-i fi produs eu vreo dereglare de la supozitor - o singura data am mai apelat la el, tot o jum. dar n-a patit nimic atunci - sau o fi vreun microb, Doamne fereste. daca s-a mai confruntat cineva cu asa problema sau stie sa ma sfatuiasca, astept cu nerabdare un raspuns.
pentru fetele care vor sa solicite salariul bonus de la servici, va pot da modelul pe care l-am folosit eu si am primit acei bani.
Domnule director,
subsemnata ... , in calitate de angajata a ...
va rog a-mi aproba ajutorul financiar stipulat in CCMN , art. 51 c)
Anexez prezentei cereri certificatul de nastere al copilului ...seria, nr. ....
data si semnatura.
noi ne laudam ca ieri am implinit 3 lunitze, avem 6,250 kg si 62 cm. sunt tare multumita! denis e un copil cuminte, chiar o exceptie, toata lumea il admira. doarme bine noaptea, dar si papa cam de 2 ori prin somn, doarme si ziua, dar mai mult la plimbare, chiuie, imi vorbeste pe limba lui... ce mai...ma implineste si ma face mai fericita decat mi-am inchipuit ca pot fi!
va pup si cand mai am timp am sa mai scriu.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
karligutza spune:
Sunflower tare frumos ne-ai povestit despre Denis Stefan....... asa si trebuie sa fie, sa fim cu toate foarte fericite chiar si cand bebeii mai fac si ce nu ne place noua. Sunt atat de inocenti, incat cum am putea da vina pe ei pt.ceea ce li se intampla? eu si cand o vad plangand pe Adeluta o iubesc de nu mai pot. Cat despre problemuta cu kk nu stiu ce sa te sfatuiesc. Mai bine fa o vizita scurta la pediatrul copilului, vezi ce-ti zice... poate chiar nimeriti si-un pampers plin. Succes! si nu fi ingrijorata, se rezolva orice problema!
Luna succes la vanatoare! vezi poate-ti mai pica si vreo rochitica, asa cum ne-ai obisnuit... si sa nu uiti sa faci pozici.... dar asta cand ai timp, stim cum e inainte de botez! Bafta multa si vreme frumoasa si la botez!!!!
Anya20 cum a fost noaptea de dupa vaccinul Arinei? i l-ai facut un pic mai tarziu de 4 luni, e calculata treaba? sau pur si simplu o intamplare (s-a intamplat sa-i faci vaccinul ca n-aveai ce face )
karligutza
sunt mamica Adelutei
sunflower1979 spune:
multumesc frumos, karli! o pup pe adelutza . acusica pun cateva poze noi.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
nma spune:
salutare
am citit si eu pe fuga.
si noi urlam sa ne stie tot blocul daca suntem prea obosite. aseara nici cu baita nu am mai putut sa o linistesc.
am p[us ceva frumos pe mail-ul comun. daca vreti sa cititi.
eu din cauza oboselii era sa dau foc la casa. am pus ligheanul cu rufe pe flacara de la aragaz apoi am vorbit linistita la telefon. am simtit mirosul dar am crezut ca e de la vecini. noroc ca pagubele nu sunt mari: un lighean, cateva rufe. aragazul nu stiu cu ce pot sa il curat, dar gasesc eu ceva.
andra se trezeste in continuare la orele:1, 3, 5, 6, 7. mai sunt bebelusi ca ea? sincer am incercat toiate variantele sa o faca sa renunte la mese dar nu se poate.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
sunflower1979 spune:
gata, am mai pus cateva pozici noi la semnatura.
intre timp denis a mai facut un scaun...tot asa. am sunat la pediatra si merg la 4 la ea. sunt curioasa ce-mi va spune si sper sa rezolvam situatia. mi-a mai dat prin cap ca am mancat in ultimele 3 zile cate o portocala si poate asta l-a deranjat la burtica. ufff...bietii copilasi!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by nma
salutare
andra se trezeste in continuare la orele:1, 3, 5, 6, 7. mai sunt bebelusi ca ea? sincer am incercat toiate variantele sa o faca sa renunte la mese dar nu se poate.
Noooi! Nu se trezeste Miruna chiar de 5 ori pe noapte, dar trei reprize de papat sunt regula. Asta s-a intamplat cam din momentul in care am inceput sa o alaptez numai cu un san, pana atunci se trezea o singura data pe noapte, manca si adormea la loc. Ce vremuri!...
Cum ai incercat sa-i mai scoti din mese? Sincera sa fiu, nici nu stiu cum sa procedez. Am incercat s-o alaptez mai des dupa-amiaza, sa-si umple bine burtica - n-a tinut. Am incercat s-o tin cat mai mult la san seara - n-a tinut... Iar noaptea se trezeste des fiindca a inceput sa suga foarte putin, cam 5-7 minute, dupa care adoarme lemn. Tu ai mai incercat si altceva? Poate-mi vinzi vreun pont...
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
liadorian spune:
Cristina, ti l-am admirat pe Denis in fotografii! Cele cu broscoiul sunt preferatele mele si ale fiica-mii!
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
sunflower1979 spune:
multumim mult, lia! si mirunica ta mi-e draga, iar tu ai tot respectul meu pt atitudinea in problema cu sanul. va pup si va doresc multa sanatate.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
aylin_tarcan spune:
fetele, stiti ce era aia de la politie? amenda pentru ca AM PARCAT IN FATA BLOCULUI! unde se parcheaza de cand lumea si pamantul!
am depus dosarul, merge doar BCR, Transilvania si Pro Credit. si sa fiu titular de cont.
cam atat. cu niste reprize de urlete pe drum si acolo. de somn
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
nma spune:
quote:
Originally posted by liadorian
[quote]
salutare
[quote]
Noooi! Nu se trezeste Miruna chiar de 5 ori pe noapte, dar trei reprize de papat sunt regula. Asta s-a intamplat cam din momentul in care am inceput sa o alaptez numai cu un san, pana atunci se trezea o singura data pe noapte, manca si adormea la loc. Ce vremuri!...
pe langa ce ai scris tu eu mai incerc si cu suzeta dar se enerveaza. daca ii dau sanul il goleste si se culca. rar trage de doua ori si adoarme. nu inteleg caci ziua sta si 4-5 ore fara sa manance si e ok.
acum am incercat sa o culc si a urlat cat a putut. daca o tin in brate la calculator vad ca e bine caci doarme.