Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

aaaa....in formularele alea pot sa aleg sa imi vireze banii in cont. aia 6 mil. pentru alocatie, ca sa ii vireze in cont, am inteles ca trebuie sa am cont la brd sau nu stiu ce alte banci (are sotul meu la brd) si sa ma duc in strada "nu mai stiu care". cum se chema strada, cam pe unde e si ce acte trebuie sa duc acolo? stiu ca s-a mai discutat, dar daca eu apuc sa citesc din 5 in 5 cu tiranelul asta care nu ma lasa... am retinut doar ca trebuie extras de cont semnat si stampilat.

si revin cu problema "oare unde o trebui sa ma duc daca am pierdut o alocatie?". eu tot nu stiu daca alocatia asta se primeste pe luna in curs sau nu. daca da, eu nu am primit una...

anya arinei sa creasca mare

ioana sa rezolvati repede problemele smaranditei

luna ca au trecut bubitele si sa aveti un botez de vis!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna, doamnelor!
Nonna, am vazut fotografiile voastre de la botez. Sunteti o familie tare frumoasa, sa va iubiti mult si sa va bucurati unul de celalalt!
karli, sa ai muuulta rabdare cu Adelutza si mult, noroc, sa treaca repede episoadele astea de plans. As zice ca e epidemie de plans, nici Miruna mea nu mai vrea sa adoarma singurica ziua. Maraie, miauna, se agita pana suge 2-3 minute si apoi pica la datorie. Noaptea face la fel, se trezeste de 2-3 ori pentru cateva minute de supt nu neaparat de foame, cat sa ma simta pe mine acolo, langa ea. Cel putin asa mi se pare, daca i-ar fi foame ar suge mai viguros, nu?

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Aylin alocatia vine pe luna trecuta. Mie mi-a adus in octombrie alocatia aferenta lunii septembrie. Si eu trebuie sa merg in Str.Hambarului sa depun cerere pentru ca am 'pierdut' alocatia pe luna august datorita faptului ca in luna septembrie nu a gasit pe nimeni acasa dl.postas!

Lia in mod evident fara rabdare nu mai facem nici 2 bani. Plansul de somn il face doar ziua si doar in casa. La plimbare in carucior adoarme INSTANTANEU. Iar noaptea avem repriza de plans inainte de somnul de noapte, caci apoi visam frumos!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by karligutza
Lia in mod evident fara rabdare nu mai facem nici 2 bani. Plansul de somn il face doar ziua si doar in casa. La plimbare in carucior adoarme INSTANTANEU. Iar noaptea avem repriza de plans inainte de somnul de noapte, caci apoi visam frumos!
karligutza
sunt mamica Adelutei

Fain! La noi plimbarea nu mai e de mult somnifer! E insa tare cuminte in carucuir, numai ochisorii i se plimba dintr-o parte in alta...

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cred ca e epidemie de plans inainte de somnu de seara........Andruska, vad ca mai nou adoarme numai dupa 1-2 ore de urlat si de plimbat prin casa. plange si daca ma asez pe pat cu el in brate , vrea numai plimbat. dupa repriza de isterie doarme cate 7 ore pana dimineata. probabil trece printr-o "faza"........
apropos de dosare, pt prima de nastere trebuie sa ma duc personal cu dosaru????????ca pt alocatie s-a dus sotzu.la sect 5 am depus....
si dosaru pt indemnizatie se depune dupa cele 126 zile , nu?
eu ajutorul de la servici l-am primit. mi-au dat vre 21 mil. generoshi bugetarii........si cand m-am maritat mi-au dat.........vive le CFR!!!!!heehe

*mihaela*

Mergi la inceput

fetele, ce-mi aud urechile? s-a extins plansul de somn si la alti strumfi? pai parca eram singurii care tipam tare tare de oboseala....

karli, sarumana de raspuns. daca vine pe luna precedenta e ok. dar pe luna in care ai nascut vine? ca eu parca imi aduc aminte din ce s-a discutat pe aici ca nu vine pe luna in care ai nascut. dar vreau neaparat sa ma duc sa ii vireze in cont...in str. hambarului intelesei.

noi azi sper sa primim rezultatele de la laborator sa vedem ce e cu ochisorul asta nazbatios.

si ca sa va tin la curent cu ce mi se intampla, am primit de la politie o scrisorica cum ca sa ii informez asupra identitatii persoanei care a condus masina mea pe data de cutare la ora cutare si sa se prezinte de urgenta la udristei cu permis, talon, buletin. voi aveti idee ce poate fi? ca eu nu. amenzile stiu ca vin direct - amenda si gata. si bineinteles ca nu a condus nimeni masina mea, poate doar eu. si nu imi aduc aminte sa fi facut ceva special. se duce sotul meu azi pe acolo sa vada despre ce e vorba. ca asta imi mai lipsea. si asa sunt citata la parchet din luna in luna sa ma duc ca martor (ca are firma proces) si eu tot zic ca nu pot, ca am copil mic. inainte ziceam ca nu pot ca sunt insarcinata. toate belelele pe capul meu
poate imi iau astia carnetul, ca am incurcat-o....desi eu nu stiu sa fi facut nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

aaaa....in formularele alea pot sa aleg sa imi vireze banii in cont. aia 6 mil. pentru alocatie, ca sa ii vireze in cont, am inteles ca trebuie sa am cont la brd sau nu stiu ce alte banci (are sotul meu la brd) si sa ma duc in strada "nu mai stiu care". cum se chema strada, cam pe unde e si ce acte trebuie sa duc acolo? stiu ca s-a mai discutat, dar daca eu apuc sa citesc din 5 in 5 cu tiranelul asta care nu ma lasa... am retinut doar ca trebuie extras de cont semnat si stampilat.

uite ce zicea Karligutza candva:Asa ca trebuie sa umblu la oficiul unde se duc alocatiile de pe sectorul 5 daca nu esti acasa cand vine postasul. Adica in Str.Hambarului nr.6 (la capatul liniei lui 104 - la stadionul Lia Manoliu)... Tot acolo se face cererea de a primi alocatia pe card!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu am remarcat absenta lui Jadi si a lui Simo.

Uite ca se poate si singura acasa cu 2 copii,e mai greu dar nu imposibil.Acum Andrei doarme,mincarea fierbe pe aragaz,Vlad construieste case iar eu reusesc sa va scriu.

Par toate bune si frumoase dar al meu copil tot nu vrea in carut.I-am cumparat unul mai mic,sa stea mai ingramadit dar tot plinge si eu cu marsupiul nu mai pot.Ieri am iesit cu carutul dar am sfirsit cu copilul in marsupiu(luat ca rezerva) si cu cumparaturile in carut.

S-a terminat distractia mea,s-a trezit monstruletzul si plinge.Va pup.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

scriu cu o mana.

danis sunt mai bine, copiii inca n-au nimic poate scap pana la botez. cu pregatirile de botez stau bine, ma duc sa-i cumpar azi fie-mii dres de matase si gata. si sa confirm totul pt receptie, tot azi ma duc si sper sa ramana vremea frumoasa.

ioana mersi pt explicatii in leg cu labiile, am sa arunc si eu o privire mai in amanunt.

fetelor imi cer scuze n-am vazut nicio pozica in ultimul timp, din lipsa de timp dar sa trec de botez si va cer eu sa vad.

va anunt ca si fie-mea se lupta cu somnul plangand de doua nopti dar eu n-o plimb ca si asa ma doare spatele de mor. ma duc o linistesc, si o pun la loc si tot asa vreo ora. nu o scot din camera deloc.

va pup plec la vanatoare de dresuri

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

uite ce zicea Karligutza candva:Asa ca trebuie sa umblu la oficiul unde se duc alocatiile de pe sectorul 5 daca nu esti acasa cand vine postasul. Adica in Str.Hambarului nr.6 (la capatul liniei lui 104 - la stadionul Lia Manoliu)... Tot acolo se face cererea de a primi alocatia pe card!!!!

*mihaela*

aha, merci frumos

cica trebuie sa fii titular de cont. ca nu merge pe contul sotului....numai ca sa ne faca viata grea

Mergi la inceput