Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna1 spune:
Hahaha karliga, nu am mai cumparat rochite ca ma da barbatu' afara din casa, insa am cheltuit ceva bani pe curu' ei si al lui fiu-miu, ei i-am luat biberoane noi ca i-au ramas mici (mananca 150 si cele mici sunt doart pana la 125ml) i-am luat o jucarioara, lui fiu-miu i-am luat niste raiati si o bluza in plus dulciuri ca azi e halloween si vin copiii cu trick or treat deja am avut un grup de vreo 6. Astept sa vina si sotul meu sa-l trimit cu baiatul.
Alina aici se amana vaccinul numai daca are febra, daca are doar muci se face. Dr mi-a zis la primul vaccin (cand avea a mea muci) ca daca am astepta dupa ei nici ca i-am mai vaccina.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Brazuca da, cam incepe rasfatul. Eu cautand solutii citeam in dr Spock ca devin Attention seekers si nu vor mai mai fi in stare sa petreaca timp singuri deloc. Eu ma chinui sa o las si singura pe cat posibil, ca fiu-miu e mereu in cautare de atentie si nu prea e in stare sa se jaoce singur.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
nma spune:
am facut si eu o vizita la dr dar suntem bine. de fapt andra e bine ca alex tuseste rau si ar trebui antibiotic. eu mai incerc cu naturiste. sotul nu a venit acasa iar eu sunt franta. sincer azi nici nu am reusit sa mananc decat micul dejun si acum pufuleti de la alex.. dupa ce mananca andra poate ma lasa si pe mine sa-mi pregatesc ceva.
alina andra a fost mucoasa cand i-a facut vaccinul si a fost ok. am zis ca nu il aman ca dupa pota mai vine alex cu vreo raceala.
carmen sa-ti traiasca micutii crestini. foarte bine au luat in greutate.
roxana deja aveti dintisori? si eu o masez si ea ma musca. vreau sa o invat cu masajul ca sa ma lase si cand o doare.
valen daca sunt mucisori nu stiu cum scapati voi de plans. pupici sa fie totul bine.
lia ce draguta esti cu sotul. eu sunt rea si il cert ca sta peste program. cand e liber il trimit la plimbare macar cu un copil.
cristina biotics baby e si pt copii mai mari? eu vreau pt alex, are 4 ani.
luna asa mult mananca pitica ta? eu cand am fost la nunta i-am lasat andrei 110.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Luna1 spune:
Nico dar Adelicioasa manaca doar 5 mese pe zi. Andra manaca mai mult cred in 24 ore. Per total fie-mea mananca 750ml in 24 ore. Andra cam cat?
loredana_76 spune:
Buna.Am avut si noi duminica botezul si am pus poze.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
Nonna76 spune:
Ti-am vazut mindrutul Loredana.Tare frumusel.Si voi sunteti frumosi,si nasii.
Am vazut si baietii frumosi ai lui Carmen.
Multi copilasi botezati in weekend-ul acesta.Si noi.
Avem si noi poze de la botez pentru cine doreste sa vada.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Simo draga te-ai dus in Dubai dupa cafea c-ai terminat-o cu noi pe forum?
Nikol,Paticut,Jeni,mama samurailor n-au mai intrat de mult.
Pentru toate fetele .
La noi ploua,e urit.Ce rau e ca de acum va trebui sa iesim mai putin,nu mai putem sa stam cite jumatate de zi afara.Iar in primavara vom avea copilasii mari.
La noi nu-i nimic nou,Andrei e cumincior,ii place sa ne jucam,nu-i place cind tipa frate-su,mai plinge uneori de plictiseala sau ca-i obosit dar e un copilas dulce cu care e placut sa stai acasa.
Eu sunt o fire agitata si copilul asta ma calmeaza f. mult( pe cind Vlad ma agita f. mult caci mereu e in miscare).
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Acum sa va povestesc despre noi!
In primul rand despre Vlad care dupa o saptamana de gradi, ne-a adus acasa un nou virus si ne-a captusit pe toti. Sau cum zice sotul meu, "ne-a curatat"! In plus a facut si o infectie ceva la ochi care nu a dat-o inca decat mamei mele cu care a dormit! Asteptam sa ne iasa analiza sa vedem ce are dar raceala a dat-o mamei mele, socrului meu, sotului meu, bonei, lui dodo si bineinteles si mie! % persoane bolnave din cauza unui copil de 2 ani! Il retrag de la gradi anul asta si vom vedea cum vom proceda de la 1 ianuarie!
Dodo a catadicsit la exact 2 zile dupa ce s-a imbolnavit Vlad sa se imbolnaveasca si el si chiar era spre bine in sensul ca incepuse sa respire si el omeneste. Acum e din fornait, sforait si horcait si mai mult de atat are o tuse productiva si frecventa! Dar e vesel si cumintel mai putin ziua cand nu doarme dar nu ne deranjeaza prea tare. Noaptea desi mananca bine la culcare si-a reintrodus o masa pe la 1-2-3 si apoi la 6, cu toate astea nu ma plang, nu mi se mai pare obositor! Si inca nu i-am facut vaccinul de 4 luni, asteptam sa vedem cum evolueaza cu boala!
Eu, abia vorbesc, virusul asta mi-a atacat gatul, ma ustura, ma irita si tusesc sec iar ganglionii sunt umflati la maxim, abia pot inghiti saliva. Deci mancare mai rarut, am trecut pe lichide, ciorbe si ceaiuri si parca mi se umfla tzatzele de atatea lichide!
Asa ca am explicat absenta mea, psihic sunt un pic obosita si desi v-am citit mi-a fost lene sa postez dar sunt la curent cu toate cele!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Si am si eu o intrebare, pentru tuse seaca daca stiti ceva remedii, eu am apelat la ceaiuri, hexoraletten, homeogene 9, stodal si faringosept si deocamdata nu vad nimic. Vorbesc de medicamente permise in sarcina!
Deni & Vlad & Tudor