Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu un singur lucru am de spus.Boala nu tine de celebritate,nu tine cont ca este copilul nu stiu cui.
Sunt si multi copii care mor din cauza cancerului pt ca parintii sunt nepasatori,cum vrei sa stie toata lumea ca copilasul ala de un anisor este bolnav de cancer daca mama nu face nu cere un ajutor.Eu nu cred ca daca din disperare ca copilul tau este foarte bolnav,cer jutor in toate partile nu ajuta nimeni.
Este un verset in biblie care spune asa:"cere-ti si vi se va da,bateti si vi se va deschide..."eu cred ca ar trebui sa intelegem multe din asta.Daca stau cu mana in san ca sa imi cada din cer,nu se va intampla asta.
Sunt foarte multi copii bolnavi peste tot in lume si nu ii poti ajuta pe toti indiferent cat de inimos esti si cati bani ai avea.Nu trebuie sa judecam gresit ca Teodora are parinti celebri,nu merita,este doar un copil ca alti copii care sufera in momentele astea si are nevoie de rugaciunile noastre.Dumnezeu sa o ajute.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diana21 spune:
Maghy,
quote:
iar faza cu plecatul in strainatate pentru tratament e doar un moft dupa parerea mea, pentru ca protocoalele de tratament in cazul acestor boli sunt aceleasi in toate tarile.
Se vede treaba ca nu ai copii, sau daca ai, nu i-ai avut niciodata prin spitalele romanesti...Pentru ca nu vreau sa cred ca esti doar un om fara suflet. Cum poate fi "un moft" plecatul in strainatate pentru tratament, cand propriul tau copil iti moare in brate??? Cand in spitalele romanesti nu exista nici macar medicamente...Din punctul meu de vedere, a-ti pune sperantele intr-un spital romanesc, este, in momentul de fata, o dovada de inconstienta...
Nu te obliga nimeni sa dai bani, asa ca nu-ti inteleg interventia. Sau acum suntem contra si dezbatem si cand e vorba de campanii umanitare?
Dialoguri strumfesti
Witchie spune:
a propos de protocoale... oare in spitalele din strainatate tot asa or umbla gandacii pe pereti ca la Grigore Alexandrescu?
blackpanterro spune:
Oana, am trimis si eu banuti la paypal-ul tau
Sper sa se faca bine fetita ca stiu exact ce oribil e sa aibe cancer un bebe asa mic... :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
am vazut ca s-au strans deja banii necesari datorita apelului Mihaelei Radulescu.
http://www.expres.ro/article.php?artid=328475
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by maghy
Pentru orice parinte oricat de bogat sau sarac ar fi, atunci cand medicul ii da confirmarea diagnosticului, cancer sau leucemie, va spun eu ca ii cade cerul in cap. Nu va mirati....sunt copii de cateva luni , de 1 an, care mor de cancer , pentru ca nu raspund la tratament; iar faza cu plecatul in strainatate pentru tratament e doar un moft dupa parerea mea, pentru ca protocoalele de tratament in cazul acestor boli sunt aceleasi in toate tarile. De ce nu va duceti intr-o sectie de oncopediatrie sa vedeti copii abandonati cu cancer....copii care fac chimioterapie, fara parinti langa ei, copii care sufera iar parintii lor nu isi pot permite sa le cumpere macar o jucarie sa le aline suferinta, sa le cumpere o banana atunci cand sunt la regim si nu au voie sa manance orice.....of, e atata durere...mai ales cand vezi copii cum mor, cand stai cu ei in salon si peste cateva luni te duci la inmormantarea lor.....e greu...oribil...nedrept!!! Orice copil merita o sansa si ajutor, dar daca vreti sa ajutam,haideti sa ii ajutam pe toti....nu numai pe unii,care au noroc de parinti celebrii. Scuze daca am fost dura, dar chiar sunt convinsa ca ei o sa gaseasca peste noapte banii, in timp ce altii ii strang mult prea tarziu pt a fi de ajutor.
magda
Uiti ca inaintea curelor de chimio se face o operatie , care daca nu este facuta cum trebuie din start se incadreaza boala in grad gresit , iar dupa luni de chinuri boala recidiveaza.
Ca sa nu mai spun de modul in care se fac curele de citostatice in Romania in saloane de 4 paturi + inca 4 apartinatori , iar din Ungaria spre vest este doar copilul si apartinatorul in salon. Trebuie avut in vedere complicatiile care se fac la astfel de tratamente ... nu se compara ingrijirea acordata ... ca sa nu mai spun cate cazuri are un medic (si nu face fata sa le aprofundeze) si cate asistente sunt pe o sectie.
Si sunt multe , prea multe de insirat in cazul asta ... , iar daca Teodora are sansa sa fie dusa afara , abia astept sa aflu vestile bune si sa stiu ca nu au luptat si chinuit in zadar.
Multa sanatate si mult noroc Teodora!
![](floare.gif)
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by crisflo34
Imi pare rau ca spui asa ceva, Maghy!
Noi, parintii Sabinei nu suntem vedete si totusi lumea intreaga ne-a ajutat! Nu ne cunosteau si ne-au ajutat sa ne salvam copilul.
Cat despre tratamentele in tara... M-am lamurit!
Stiu o fetita cu acelasi diagnostic ca si al Sabina, care a suferit 6 OPERATII, cu care prof. Irinel Popescu se madreste si acum pe la toate congresele!
Fetita traieste si acum cu o pungutza cusuta de stomac in care se elimina tot ce mananca ea! De ce oare???? Succes chirurgical?
Avem noi oare in tara vreun chirurg pediatru? NU!!!
Cristina, mama Sabinei
SABINA,Cosmin,Cristina,Florentin Cimpeanu
Acum am vazut ce ai postat.
![](floare.gif)
Nu avem nici chirurg pediatru si din pacate nu avem nici radiologi care sa interpreteze o investigatie si sa dea un raspuns clar si raspicat ... si cat de mult conteaza interpretarea unui RMN ...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Witchie, am depus si eu azi in contul ING 50 ron pentru Teodora, luni cand se inregistreaza transferul de bani iti trimit mail.
Ma rog si eu pentru Teodora ca Dumnezeu sa aiba grija de ea si s-o vindece iar parintilor sa le dea multa putere.
Maghy, foarte urata si rautacioasa interventia ta pe acest topic, iti las un articol sa-ti faci o idee cam ce se intampla in spitalele din Romania, e vorba despre baiatelul unor prieteni. - www.observator.info/cutenews/arhiva.php?subaction=showfull&id=1192211565&archive=1192385325&start_from=&ucat=1&" target="_blank">AICI -
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Adriana, am primitmultumim.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
bianca26 spune:
Eu cred ca in astfel de situatii nu-si au locul discutiile rautacioase de nici un fel. Sa te fereasca Dumnezeu sa ai copilul bolnav! Ti se rupe inima cand il vezi racit, dar sa mai stii ca, Doamne fereste, viata lui depinde doar de un dram de noroc! Sa fii neputincios in fata destinului! Doamne fereste! Acum 3 ani finuta socrilor mei a fost depistata la un simplu control de rutina cu cancer la un rinichi.Avea doar 3 ani si parinti sunt modest financiar, dar nu asta conteaza. A fost o drama pentru toti! Slava Domnului ca a rapuns bine la tratament si acum fetita este bine. Mai stiu pe cineva care acum urmeaza un tratament in strainatate pentru tetrapareza spastica. Sunt multi copii bolnavi, numai in pielea parintilor lor sa nu fii!
Si nu-si are importanta nici unde este tratat, atata timp cat la final rezultatul este salvarea vietii lui. Si la noi sunt medici competenti, nu-si are rost sa dam cu pietre in ei, acum depinde ce noroc ai, unde nimeresti...
Hai sa ne rugam pentru toti copii acestia si ca parintii lor sa se poata bucura de ei in continuare, ca nu cred ca este durere mai mare pentru o mama sa-si vada copilul bolnav!
Sanatate Teodorei, asteptam vesti bune de la parintii ei si un zambet nevinovat de copil!