Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Witchie spune:
Daca vi se pare ca trebuie sa oprim campania va rog sa ma anuntati.
Am citit articolul catre care a dat link mirela si acolo scria ca inca mai au nevoie de cateva zeci de mii de euro.
Din cate stiu eu, in eventualitatea in care Teodora rezista la operatie urmeaza luni de spitalizare, chimioterapie, samd. Si astea costa bani in special pentru strainii care nu au asigare pe teritoriul tarii in care se afla.
Am mai citit ca parintilor ar trebui sa le fie rusine, ca au casa de 130.000 de euro (din cate stiu eu Liana sta la bloc intr-un apartament cu 3 camere) si masini de nu stiu cate mii de euro.
Pe mine ma intristeaza genul asta de comentarii. Ma intristeaza si ma demotiveaza. Si sper din tot sufletul sa nu aiba timp sa le citeasca nici Liana nici Mihai.
Ieri sotul meu m-a intrebat de ce ma agit atata? Daca era copilul meu in discutie, oare Lianei i-ar fi pasat?
Nu stiu daca Lianei i-ar fi pasat insa imi place sa cred ca macar aici pe DC nu s-ar fi spus despre mine: de ce sa-i dam asteia, ca lucreaza la Radio si are casa de 130.000 de euro...
Pana la urma, sa fii persoana publica are si parti proaste.
Deci va rog luati o hotarare, ne mai agitam au ba.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Eu votez (daca conteaza) cu pastrarea campaniei. Raman la parerea ca daca Lianei ii vor prisosi banii stransi de la noi ii va refuza si vor fi redirectionati.
rolo spune:
Si eu sunt pentru continuarea campaniei. Azi dimineata am auzit-o pe Mihaela Radulescu spunand ca s-au adunat banii pentru operatie insa asa cum spueai mai sunt alte numeroase cheltuieli post operatorii. Spuneau de asemenea ca in situatia in care se aduna mai multi bani decat le sunt necesari Liana va infiinta o fundatie pentru ajutorarea altor cazuri similare.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Anderra spune:
Sa fim seriosi!! nici Liana ,nici mihai nu sunt milionari in euro, venitul lor nu e de zeci de mii lunar, nu e nici macar de mii de euro lunar. Sunt doi oameni normali, e meritul lor ca sunt persoane publice si in ceea ce o priveste pe Liana e o profesionista a radioului, un om de la care multi care se fatzaie pe undele fm ar avea o gramada de invatzat
Intamplarea face sa fim intr'un fel colege, lucram in acelasi trust, la acelasi radio, doar ca eu sunt in Cta si ea in Bucuresti. Spre rusinea mea , fara sa o cunosc am crezut ca este o pesoana aroganta, asa o percepeam eu. Pana in iulie anul acesta cand am cunoscut'o in sediul radioului unde venisem la training si unde in mai multe zile am vazut ca Liana saluta pe toata lumea inclusiv pe portar si pe mine, o necunoscuta, cu care s'a nimerit in lift.
Asta m'a facut sa imi schimb parerea si sa imi dau seama ca de multe ori facem greseala de a judeca oamenii fara sa ii cunoastem.
Imi pare rau ca s'a ajuns aici.
Simplul fapt ca niciun coleg nu a stiut de suferintza si de drama ei decat dupa prima operatie, cand lucrurile s'au complicat spune tot. Liana nu a cersit banii si compatimirea nimanui, a vrut sa nu o stie nimeni ,insa atunci cand a cerut ajutor a facut'o pentru ca, pentru copilul tau ,intr'un caz ca asta lasi orice la o parte ,apelezi la orice metoda.
Nu o mai judecati pe Liana cei care o faceti!!
Nu v'a bagat nimeni mana in buzunar, nu ia nimeni nimic de la gura copilului vostru ca sa ii dea ei.
E optiunea fiecaruia daca vrea sau nu sa doneze pt Teodora sau pentru alt copil.
Nu mai fiti asa incrancenati.
Cum v'ati simti voi cei care ii huliti pe cei doi parinti daca deznodamantul ar fi (Doamne fereste) tragic?
De ce uitam in fiecare zi sa fim oameni???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Cum sa oprim campania??Nu se pune problema.Nu este obligat nimeni sa doneze.Cine vrea sa o faca si o face din suflet sa o faca ...cine nu ii recomand sa se abtina de la comentarii sarcastice...nu este nici cazul nici momentul.
Plus ca am inteles ca daca nu vor mai avea nevoie de bani ,cei stransi de noi vor fi redirectionati spre alte cazuri umanitare.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
Aleniram spune:
Nu am citit tot ce s-a scris ca despre acest subiect ca pur si simplu nu ma tin nervii.De cind am aflat ca teodora are cancer nu reusesc sa ma gindesc la altceva.Liana nu era printre preferatele mele dar acum nu mai conteaza.Si nu pricep un lucru:care nu e de acord cu ce se face aici,sa-si vada frate de treaba,sa citeasca chestii care ii convin si cu care e de acord,sa se uite la tv,sa-si dea una in cap.Ce se face aici nu a cerut liana,ea nu baga mina in buzunarul nimanui,cine da,da de bunavoie.Oricine ar putea fi in locul lor.Am 2 copii si cel mic e mai mare cu 2 luni decit teodora.I-am facut analize saptamina trecuta ca a facut 2 ani si am crezut ca mor de mila lui cind i-a luat singe,dar liana prin ce o trece?Doare mai putin daca esti vedeta?Si in legatura cu casa pe care zicea cineva ca de ce nu o vinde:nu au ei destule griji acum,le-ar trebui una in plus,sa caute gazda.Si nu ar putea duce copilul in orice casa.Probabil va trebui ferit de multe lucruri multi ani de acum in colo.Si apoi sunt destui oameni care gindesc cu picioarele si pentru faptul ca sunt vedete ar fi in stare sa ia pielea de pe ei.Si bani de regimuri si medicamente de unde sa mai ramina?Hai sa nu le facem sufletul mai greu de atit!Si inca ceva:daca nu am citit tot nu stiu cit tine campania.Eu pot da niste bani spre sfirsitul saptaminii viitoare.E tirziu?
danielac spune:
nu conteaza acum daca au case sau masini, tot ce conteaza e rapiditatea cu care se pot strange acesti bani si reusita operatiilor sau tratamentului. fiti siguri ca cei care terc prin asa ceva, ajuta apoi tot timpul pe altii care trec prin situatii similare, garantat! va spun asta din proprie experienta...
Doamne ajut-o pe micuta Teodora sa invinga aceasta boala cumplita care ii tortureaza copilaria, sa speram ca vom auzi in safrsit de un caz cu final fericit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
si eu sunt pentru continuarea campaniei, la care particip deocamdata prin rugaciuni si prin gandurile mele care se indreapta spre ei.
nu pot sa inteleg de ce se scriu lucruri urate la acest subiect.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Witchie spune:
Va multumesc ca sunteti de acord cu mine ca trebuie sa continuam campania:)Le multumesc si Mirelei si lui Florin ca au raspuns imediat cand i-am intrebat daca sunt de acord sa incepem aceasta campanie.
Saptamana viitoare deci nu e tarziu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
De cind am citit, sunt in stare de soc si ma tot intreb: oare ce suflet au cei ce scriu cu "picioarele"?
In aceste moment un copil de 1 an si 10 luni, un copil vioi pina in urma cu citeva zile, un copil care ar fi trebuit sa alerge in parc nu sa zaca intr-un pat de spital, conectat la aparate dupa ce a suferit o operatie mult prea grea pt virsta ei....sufera!!! Nu conteaza al cui e acest copil, ci este unul din copiii loviti de aceasta boala crunta!
Daca o putem ajuta sa se vindece, sa isi traiasca copilaria linistit, de ce sa nu o facem? A bagat cineva mina in buzunarul celor care nu se pot abtine de la comentarii inutile????
Witchie, nu opri campania!!!!! Sa de-a Dumnezeu ca Teodora sa se faca bine pina la sfarsitul campaniei (si era cineva mai sus care intreba cit tine campania: din ce am inteles eu o luna: adica pina in 26 noiembrie). Sunt sigura ca atunci Liana va cere redirectionarea banilor spre alti copii!
Motanik, banii de la noi sunt in drum spre tine de ieri.