Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Witchie spune:
De la orice banca se poate face ordin de plata catre contul ING. Daca sunteti aproape de vreunul din sediile mari ING - unul la opera, unul pe kiseleff parca, se pot face depuneri. Dar la orice banca mergeti, puteti cere sa vi se faca un ordin de plata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Witchie spune:
Ar mai fi ceva de lamurit: de ce sa depuneti la ING, intr-un cont pe numele meu.
Scriu asta in primul rand pentru cei ce nu au mai participat la campaniile sprijinite oficial de DC.
Aceste campanii sunt de obicei conduse de un moderator. Contul in care se strang banii este fie nou deschis fie gol la inceputul campaniei. Din acest cont nu se face nici un fel de extragere de suma, are loc o singura operatiune la finalul campaniei. Detinatorul contului (in acest caz eu) nu are nici un avantaj din faptul ca banii se strang in acel cont. Costurile transferului bancar din contul moderatorului in contul parintelui sunt suportate din suma totala stransa.
De ce sa donati la ING si nu in alte conturi:
Moderatorul care isi asuma responsabilitatea pentru campaniile oficiale actualizeaza zilnic lista de donatori si trece pe aceasta lista doar nickname-urile celor ce au donat in contul pus la dispozitie de DC.
La finalul campaniei, afisam pe internet extrasul de cont precum si declaratia semnata de parintele copilului ajutat, ca a primit suma in totalitate fara sa i se ceara nimic in schimbul acelor bani.
Donatorii DC primesc o recunoastere simbolica a gestului lor. Cand Florin se va intoarce acasa, va implementa iconita pentru aceasta campanie.
Daca donati in alte conturi nu putem sa va oferim iconita intrucat nu controlam extrasele de cont ale altor persoane.
Asa cum am scris si la subiectul unde se actualizeaza sumele, membrii DC au libertatea de a alege in ce cont depun.
Daca mai aveti vreo intrebare despre modalitatile de administrare a campaniilor oficiale DC, va stau la dispozitie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Ache, am primit multumim.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
maghy spune:
Pentru orice parinte oricat de bogat sau sarac ar fi, atunci cand medicul ii da confirmarea diagnosticului, cancer sau leucemie, va spun eu ca ii cade cerul in cap. Nu va mirati....sunt copii de cateva luni , de 1 an, care mor de cancer , pentru ca nu raspund la tratament; iar faza cu plecatul in strainatate pentru tratament e doar un moft dupa parerea mea, pentru ca protocoalele de tratament in cazul acestor boli sunt aceleasi in toate tarile. De ce nu va duceti intr-o sectie de oncopediatrie sa vedeti copii abandonati cu cancer....copii care fac chimioterapie, fara parinti langa ei, copii care sufera iar parintii lor nu isi pot permite sa le cumpere macar o jucarie sa le aline suferinta, sa le cumpere o banana atunci cand sunt la regim si nu au voie sa manance orice.....of, e atata durere...mai ales cand vezi copii cum mor, cand stai cu ei in salon si peste cateva luni te duci la inmormantarea lor.....e greu...oribil...nedrept!!! Orice copil merita o sansa si ajutor, dar daca vreti sa ajutam,haideti sa ii ajutam pe toti....nu numai pe unii,care au noroc de parinti celebrii. Scuze daca am fost dura, dar chiar sunt convinsa ca ei o sa gaseasca peste noapte banii, in timp ce altii ii strang mult prea tarziu pt a fi de ajutor.
Witchie spune:
Maghy,
Daca esti dispusa sa faci o fundatie pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer de ce nu o faci?
Eu nu inteleg. De ce cand propunem concret, sa-l ajutam pe X se gaseste repede cineva care sa zica: da de ce pe X? sa ii ajutam pe toti!
Nu-i putem ajuta pe toti.
Dar daca facem o minune in cazul lui X, poate si data viitoare cand cineva ne va intinde mana ne vom aminti ca X a reusit. Sunt convinsa ca multi dintre cei ce au donat pentru Sabina vor dona si de data asta. De ce Teodora trebuie sa fie judecata pentru ca parintii ei sunt faimosi?
De ce nu puteti ajuta pur si simplu, fara sa dati solutii alternative sau generaliste? Nu baga nimeni nimanui mana in buzunar. N-am trimis mail-uri de spam, nu am batut la usa nimanui. Noi, moderatorii DC am considerat ca vrem sa o ajutam pe Teodora. Pe Teodora, nu pe Liana.
Nu suntem Mihaela Radulescu si iaca reusiram sa strangem 2 milioane si vreo 300 de dolari, dar peste o luna banii astia vor fi bineveniti. Comunitatea DC a mai facut minuni. Si eu cred in comunitatea asta, care s-a bucurat sa citeasca povestea vedetei Liana Stanciu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
imi pare rau dar te contrazic...daca ai rabdare sa rasfoiesti cazului lui Kay si al Sosonicai o sa remarci parerea ei despre cum esti tratat in Germania si cum esti tratat in Fundeni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
si apropo nu te flata ca ai fost dura...ai fost pur si simplu de un cinism feroce...hai sa nu o ajutam pe teodora ca face maica'sa rost de bani...brrrrrrrrrrrrr, ce simplu e sa arunci cu vorbe .
crisflo34 spune:
Imi pare rau ca spui asa ceva, Maghy!
Noi, parintii Sabinei nu suntem vedete si totusi lumea intreaga ne-a ajutat! Nu ne cunosteau si ne-au ajutat sa ne salvam copilul.
Cat despre tratamentele in tara... M-am lamurit!
Stiu o fetita cu acelasi diagnostic ca si al Sabina, care a suferit 6 OPERATII, cu care prof. Irinel Popescu se madreste si acum pe la toate congresele!
Fetita traieste si acum cu o pungutza cusuta de stomac in care se elimina tot ce mananca ea! De ce oare???? Succes chirurgical?
Avem noi oare in tara vreun chirurg pediatru? NU!!!
Cristina, mama Sabinei
Witchie spune:
Da chiar te rog Cristina, tu esti cea mai in masura sa explici cum e sa fii in situatia asta. Iti multumesc ca intervii!
mihaneb spune:
Imi sta mintea-n loc. Cineva sugera pe-aici un credit ipotecar pentru operatiile si tratamentul Teodorei. Intrebare: ipoteca ar trebui pusa pe fetita sau si pe parintii ei, in cazul in care fetita...Doamne fereste...E o intrebare la fel de tampita ca si sugestia cu creditul ipotecar pentru asa ceva. Am formulat-o, in speranta ca cea care a facut sugestia sa se mai gandeasca data viitoare...
Apoi, daca e copilul unor persoane cunoscute nu are dreptul sa traiasca?
Oare de ce isi imagineaza multa lume ca, daca esti o persoana cunoscuta din media, te scoli in fiecare dimineata si dai banii cu lopata din fata usii, ca sa poti iesi din casa?! Hello! Sunt doar cativa cei care castiga sume uriase...
Personal, ma bucur ca baietelul meu, cu doar doua luni mai mic decat Teodora, e sanatos. Aceeasi sanatate i-o doresc si Teodorei, cat mai grabnic. Castig, cu siguranta, mai putin decat Liana Stanciu. Am donat bani(in contul anuntat de Mihaela Radulescu), pentru ca in momentul asta Liana Stanciu are mai mare nevoie de banii aia decat mine.
Haideti sa invatam sa nu ne mai uitam la capra vecinului...decat daca suntem de-acord sa n-o mai omoram.
Mihaela