Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
kmi78 spune:
Roxanici, ai vrut sa-i pui mai tare in evidenta ochii lui mari si negrii? ai reusit ! sa vezi acum cu ce viteza o sa-i creasca parul ....
paula75 spune:
Buna seara stup!
La multi ani Doina!
Noi papam suc de portocale si inca acum la 8 luni am indraznit sa-i dau si banana ca se digera greu, si ii place f. mult.Ii pasez babanutza cu suc de portocala si un pic de mar is papa, e innebunita dupa asemenea cockteil
In casa am mereu 22 de grade si n-o tin cu caciulita dar are un body cu manecuta lunga si un costumas de interior cu dres si sosete mai groase ca se da cu premergatorul si e fetita ...sa nu raceaca la burtica
Maine merg la chirurg sa-mi spuna ce naiba facem cu polipul de la funduletzul ei si imi cam tremura sufletul de frica. Sa dea DD sa fie bine!
Am auzit azi de cazul fetitei teodora a Lianei Stanciu si Mita de la Bere Gratis...Dumnezeule..cancer la nici 2 ani...cred ca sunt distrusi bietii parinti. Am intels ca au operat-o intr-o clinica la Viena azi si ca operatia costa 100.000 euro....Te gandesti ca viata nu-i dreapta deloc. Liana si-a dorit copilu asta enorm. Sa de Domnul ca Teodora sa se faca sanatoasa
Va poop fetele si va urez o sera buna si ....AVEM NEVOIE DE VOTURI!!!! 6 PUNCTE MAXIM...da trebuie facut cont pentru a putea vota aici
http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=18379
va pup
Paula mamica fericita de Eliana Ioana
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by roxaniciquote:
Originally posted by ioanaradu
roxanici rusine sa-ti fie!!! eu chiar ma pregatisem sufleteste si abia asteptam sa-l vad pe raresu sambata/duminica. raresu ... pe tine inca nu!
cam atat ... sunt franta (Cred ca am mai zis). va pup ... aici intra si roxanici!
[emoticon care scoate limba]
mei, si mie imi pare rau ca nu va vad in carne si oase da s-au incurcat planurile cu gazdele si barbatu-miu vrea sa mearga singur la gagici in bucuresti asa ca raman acasa singura.
Data viitoare.
ia vedeti aici ce-am facut lu copilu. puteti sa ma
sau da nu imi mai placea cum ii venea si am vazut ca e la moda
io is in urma rau cu pozele...ma pun pe vizionat sa vad ce bijuterii de copii are stupu'
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
L-AI TUUUNS! Sa-i fie de bine ca tot frumos e si fara par
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
kmi78 spune:
PAULA , bafta multa maine sa gasiti solutia cea mai buna si nedureroasa!
de unde ai auzit de fetita Lianei Stanciu? este foarte dureros, DOAMNE FERESTE PE TOATA LUMEA!
paula75 spune:
La naiba iar nu pot da linkul cum trebuie
http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=18379
paula75 spune:
Scrie in ziare de fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu=Mitza de la Bere Gratis. Abia acum a aparut oficial..se stia doar in cercul lor de prieieni ca Teodora la nici 2 ani are Cancer...fereasca Dumnezeu.
Am citit in Cotidianul a azi au opert-o la Viena si ca Mihaela Radulescu face apel la toate vedetele din Romania sa-i ajute. Operatia costa 100.000 s-a facut azi la Viena si ei trebuie sa faca rost de bani.Mihaela radulescu donat deja 10.000 de euro
E infiorator ce se intampla
Sa-i ajute Dumnezeu sa depaseasca aceasta cumpana si ingerasul sa scape ca sa s poata bucura de ea
Paula
elyanne spune:
Io's contra sucuri de oirce fel deocamdata... iar suc de portocala pana o face kk la oala...
Crina nici io n-am mancat tort... cred ca a fost gustos... cel putin asa am auzit si asa pare...
Da' vad ca si voi ati avut tort ... poate la voi a mai ramas si ne dai si noua...
Si eu ii spal in fiecare seara inclusiv pe cap... al meu sot ma uraste pt. asta... dar am si eu piticii mei... isi pun mancare peste tot, in par, in urechi... in san... in pampers nu mai ajunge, ca's mai imbracati decat vara... dar acolo ajung altele... deci, e necesar...
Obisnuit singur... i-am obisnuit asa de la bun inceput... asa ca nu pot da sfaturi... unde-i pun acolo stau... f. rar protesetaza fara motiv... si atunci schimbam locul... patut, tarc, cos de masina...
Jocuri... nici eu nu's inventiva... ne hlizim, ne gadilam, ne bataim, Andrei se ridica in genunchi si e tare fericit, le dau diverse obiecte dupa care sa umble in 4 labe... si apoi ii las sa le analizeze... dar se mai joaca si intre ei...
Imbracat: in casa body cu maneca scurta + costumas cu totu' (cu maneca lunga)
Afara de ex. azi: body + dres + pulover + salopeta blugi sau raiat... si caciula din bumbac...
tzuna ma bucur ca sunteti bine. Pe unde umblati? Maine (daca e soare) vrau sa merg in parcul de la policlinica... pe la 11-12 (in functie de prima masa). Poate ne vedem...
iunita sa treaca... sa fie doar muci... nimic mai mult.
roxanici da' pletos mai era raresu... de trebuia ras e super haios si asa
Am citit si eu de fetita Lianei
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by Mihael@
Crina_mio, ce frumos sta Maya cu tortul in fata...zici ca abia asteapta sa se infrupte cu o bucata
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
pai prima reactie a fost sa-si bage mana in el si apoi n-a dus-o la gura, asa cum ma asteptam ci la oki. De asta are frisca la oki in poza de la 6 luni .
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
Cu sau fara par, Raresu e tot un dulce cheliuta.
Timi – dulce foc si tare-I sta bine cu agrafe’n par (ti-a dat idee buna Biky)
PAULA, bafta maine. Speram sa nu fie nevoie de operatie, poate trece prin tratament .
Eliana – n-a mai ramas tort, ca l-am halit aseara cu sotu’ dar mai am niste ecleuri, daca vrei arunc cateva spre bucuresti.
Puiul meu a facut temperatura, 38.3. Acu i-a scazut ca i-am puis sosete cu otet, compresa calduta la frunte si 2.5 ml de nurofen, dar mi-e frica sa dorm, daca-i creste iara. si nici sot n-am acasa, ca s-a dus cu baietii la focul lui sumedru. Pai eu de ce nu m-as duce?!?!?! ca tare-mi placea cand eram copii.
Crina si Maya Georgia
BiancaM spune:
Kmi78 focul ne-a ocolit sa zic asa, dar ne-a tinut in casa toata saptamana. Cade cenusa din cer zici ca ninge... Dar nu ma plang ca nu am dreptul, sunt atati oameni care au ramas fara acoperis deasupra capului...Au fost evacuati peste 1 milion de oameni, iar case au ars cred ca undeva aproape de 2000... E ceva de groaza ce se intampla, si nici macar nu e pe cale sa fie stins. Cred ca mai dureaza vreo saptamana cel putin....
Sucuri Eu nu i-am dat decat de prune(cam 30ml subtiat cu 60ml de apa)ca e cam constipata. Altceva nici nu ii dau. Apa si lapte. Doctorul mi-a zis sa aman sucurile pana dupa 1an.
E mult daca papa 130ml iaurt cu fructe la pranz si mai papa si seara vreo 30-50ml?(asta de seara e simplu) In rest prune, mere, nectarine, dovleac, yams, dovlecel,mazare, banana(mai usor acum pana se regleaza la burtica)pere... toate le dau prelucrate termic. Aici zic ca pana la 8 luni tot ce se da copilului trebuie sa fie fiert.
Activitati cu Amalia... cucu-bau= ii place la nebunie; se pupa cu oglinda, avionul, genuflexiuni(astea le fac eu sau tati); se joaca cu jucariile ei, a inceput sa se uite dupa luminitele de la jucarii, dar inca nu e fascinata de sunetele care le fac jucariile.
Sta singura pe jos, in patut, in scaunul de masa, nu plange decat dac a nu mai are jucarii pe langa ea sau daca e obosita.
Sunete... zice na-na da-da si face ca un gansac furios toata ziua. Cand vede ca nu o luam in brate incepe si se jeluie" ei-ei-ei".
Asta noapte pe la 2.30 ea era treaza si se juca cu un dinozaur care e legat de patutul ei. Tragea de el si asculta cum ii canta ala cantec de leagan. Am pus suzeta si in 2 minute dormea la loc.
Dimineata la fel face, se trezeste si se tara pana la dinozaur si trage de el.Ala e ceasul nostru desteptator. Ovi a zis ca o sa-l dea jos de acolo....
Frumoasa chelia Raresului
Gata ca ma duc sa o pun si pe ea sa faca amiaza...
Noapte buna!!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)