Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare gagici,
Hai ca am reusit si eu sa ma eliberez un pic un pic la munci.
Beeeeeeeeeee, asteptam vesti cat mai bune.
Mira si Cosmi, la multi multi ani retroactiv.
Acum doua seri mi-am luat inima in dinti si am tuns strumfa, eu cu manuta mea pt ca salonul pentru copii e in renovare. Mie imi place la nebunie cum a iesit si arata si mai stregnarita de cand am ciufulit-o.
Constipatia am rezolvat-o cu Lass Baby. Merci tuturor pentru sfaturi, cu sucurile mai incercam.
Am fost la Deea, dar Daria dormea si am vazut-o putin e tot cand sa plec, o dulceata.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cat a costat ala din Selgos? Tre sa am uit si eu ... Da' unde naiba sa il pun la o adica??? Unul mic e mai bun pentru noi,totusi.

Din ciclul ce ii mai povestesc Dianei Despre masina de gunoi .Ca tot imi zisea aseara ca TATI GUNOI (a vazut ca s-a carat ne-echipat de iesit afara si s-a gandit ca acolo merge) si atunci i-am zis cum toti nenea si tanti duc gunoaiele jos,la toate blocurile si cum vine alt nenea cu o masina si le ia ,le duce intr-o groapa departe etc. Si ce atenta asculta - asteia ii plac POVESTI ADEVARATE

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU mama ce talente ai! Bine c aati rezolvat cu constipatia aia!
CANDA spor la mutat,te asteptam sa intri mai des ! Dulce-i Filipelu!
PUFU nasol rau fara parteneri de plimbare/joaca ,mai ales ca Vladimir e un super sociabil,comunicativ si jucaus ce faci pana la urma cu el cand incepi lucru? Cresa sau bona?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pufu, pupam si noi pe Vladimir.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Moni, pe corturi am dat in jur de 85 RON, parca. Ceva pe acolo.

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Vladimir. Nu se suporta incaltat prin casa. Numai in picioarele goale este. De cand a dat frigul am incercat si varianta strapmi. Ti-ai gasit. Si-i scoate si pe aia.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Cresa? Bona? Buna intrebare. Ca de cateva luni bune tot spun ca ma pun pe cercetat si nimic. Pe 8 februarie ar trebui sa merg la munca si eu habar n-am ce sa fac cu gargarita. Cred ca bona, ca la cresele de stat nu mai sunt locuri de mult si la zisa cresa privata nu il primesc decat de la doi ani. Probabil va fi bona. E o agentie in Constanta, ca prin radio sant n-am facut nimic.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, eu pe cort am dat in vara vreo 30 de ron de la carrefour si s-a jucat f mult cu el in curte la tara cu nepotul meu. Isi pusesera topoganul si cadeau direct in cort unde aveau plapume,perne si tot tacamul.
Vorbeati zilele astea de poze cu Mos Craciun. Strumfa zice la toata lumea ca vrea de la Mos Craciun un bebe care face oa in burta la mami (nu stiu de unde a scos-o ea). I-am tot explciat eu corespondenta intre Mos Craciun, zapada si duminica a vazut zapada si a venit repede sa ma controleze la burta dupa bebe. Nu ca nu as vrea, dar tot asteptam si muncim.
I-am mai aratat si poze cu mosul si bradul, dar aseara se uita la niste desene cu Donald si cand a aparut mosul am intrebat-o cine e ... ea mi-a spus foarte raspicat ca e Piti, adica piticul. Adevarul este ca seamana in poze si la televizor cu piticii din desenele cu Alba ca Zapada.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
am rasfoit rapid sa vad poate avem vesti de la Bee, nimic din pacate.
am dus pitic la gradi, si am fost la expo de ind. usoara/. asa ca la Clau i-am luat sosete, mie o pereche de blugi si o camasa.

am citit doar putin de tot, revin dupa ce citresc ce s-a scris.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ralu esti meseriasa ... tare sic arata Anastasia asa! Vad ca is doreste bebe de la Mos Craciun ... o fi auzit ea de la cineva de bebe in burtica lu' mami!

Pufu spor la gasit bona si multi pupici pentru Vladimir!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Noi ieri am numarat..eu 1, 2 ea 3..eu 4, ea 5...de stiut si zis le zice pina la 10..
Ii plac foarte mult zinele pe care i le cumpar de la mall..ale mici de tot..le zice "zine" si le arata la toata lumea.
Ieri striga dupa Dan la baie, "cioc cioc", "Bai Dane", "esi" (iesi), "te faci?" si desigur, "bou", ca a pus-o dan iar eu eram "dilii", ca a pus-o tot el! Cind a sunat la interfon ne-a zis "suna..cine-i?"
Am inceput sa-i zic poezia cu piticul si ii place sa fac vai vai si sa ma tin de obraji...
Verifica zilnic caloriferele sa vada daca sunt calde ca l-a vazut pe Dan mesterind la ele..
La prima ora striga "masina"..parca stie ca ma pregatesc de examen, iar!

Bia

Mergi la inceput