Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)
Raspunsuri - Pagina 6
acina spune:
Anasol ai grija cu gatul.
Da se pare ca imi mai trece greata , sper sa ma tina.
Fetelor am facut ceva rau dar nu m-am putut abtine, am baut o cola mica.
Deci despre Bee ceva vesti?
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
silvi_2005 spune:
Moni subscriem si noi la struguri, alune, fistic, seminte si ce s-o mai gasi, toate sunt bobo la el
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
UAU SILVI,vin in Frantza sa cumpar si eu jucarii asa ieftine.ca la noi ...
PUFU mai povesteste de Vladimir,ce mai invarte? Mai iesiti asa mult la plimbari pe vremea asta? Cu kg cum sta?
CRISTINA de care ii dai,albi sau negri> ca ai mei mai mult albi vad ca au cumparat,desi aia negrii sunt mai sanatosi.Io n-am depistat olireta,cum reusisi?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
asteryaro spune:
Moni, ai spus ca vrei sa-i cumperi Diei cort de la Quelle. Faci o treaba buna. Razvan are, nu de la Quelle, ci unul chinezesc, ii place la nebunie, il adora. Cauta si tu prin librarii, daca vrei te pot ajuta, si-l punem la posta. Al nostru e simplu, inalt, fara tunel, a costat 50 lei. Merge si in casa si afara, la picnic.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
CRISTINA exact aia ma gandeam unde sa depistez cort ieftin - cand am vazut pretul de la Quelle ... (deja ma gandeam cum sa il construiesc eu cu tati ) Nici ala de al Quelle n-are nici un tunel ,e simplu doar cu ceva desene cu papusi,asa ceva. Daca nu depistez,te anuntz,da' oi gasi eu ceva chinezarii (si parca vad ca intr-o saptamana e sfartecat deja )
silvi_2005 spune:
Moni sincer chiar sunt mai ieftine si daca prinzi oferte cu mult mai ieftine, asta e si motivul pentru care tati lui Alain cumpara tot timpul in prostie. Sunt jucarii mortale de la Disney sai Fischer Price pe care aici le iei cu 20 sau 25 de euro si in Romania te trezesti ca sar de 2 milioane, isi pun ei adaosuri uriase.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Sa vedeti faza.Rasfoiam ieri cartea aia celebra si la dormitor era pe noptiera o veioza din aia clasica.Ii zic Dianei ce e veioza = lampa = bec si ea ....nimic , e BALON .Eu nu, ca e lampa,ea mai nervoasa NUU BALON!!! Pe bune ca era cat p-aci sa ma loveasca,sustinea sus si tare ca e balon (era cam umflata e adevarat ...) Acum ma enervez si ma bag cu ea intr-o zi intr-un magazin cu de-astea,sa vada .E alaturi "Casa luminii" un magazin. Nici mami nu are veioza model din ala,ca sa isi dea seama.
asteryaro spune:
Moni - struguri albi. Cortul nostru nu are nimic papusi sau floricele, dar ma gandesc ca astea se pot atasa.
Acina, nu-i asa o mare prostie, daca ti-a fost pofta de cola, doar sa nu faci un obicei. Cica merge si o cafea mica, zilnic, pt. mamicile cu tensiunea mica.
Eu nici acum nu pot sa beau cafea, mi-e o sila de ea..... doar frappe sau o cana de ness dimineata, cu lapte. Altceva nu pup.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
pufumic spune:
HA, ce mai invarte Vladimir? Tot ce gaseste prin casa. Inclusiv nervii mei, care de atata invartit sunt coarda. Ieri atat s-a cocotat si s-a invartit pe canapea, pana a reusit sa cada de pe un brat, pe spate. A cazut destul de rau si eu m-am speriat corespunzator. De vorbit inteligibil tot pas, dar mai repeta dupa noi una alta si vorbeste pe limba lui. Olita inca nu. Spalat pe dinti, da. Chiar ii place. Sta sa il spal eu si pe urma ii dau lui periuta sa se joace. Azi trebuie sa-i cumpar una noua ca si-a aruncat-o in buda pe aia veche. Ce ma nelinisteste pe mine e pasta de dinti pe care o inghite, ca nu stie sa scuipe inca. Iesim pe afara, dar nu mia stam asa mult. Ne-am cam pierdut si partenerii de joaca pe moment. Aveam doua prietene cu copii mici in cartier, cu care ieseam zi de zi. Una a inceput serviciul si e si gravida, naste in decembrie. Cealalta naste chiar azi. Cand si-or da ele in revenala, incep eu. Servicul.
Avem si noi set din acela de doua corturi cu tunel intre ele. I l-am luat asta iarna de prin Selgros cred. A fost incantat de ele. Doar ca ocupau juma de sufragerie si a si reusit sa rupa unul dintre ele, asa ca i le-am scos. Dar daca tot mi-ati adus aminte, o sa-l instalez pe cel ramas intreg.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
canda_h spune:
Sa incepem cu inceputul:
HAI BEE!!! Doamne ajuta sa scapi repede si sa fie totul ok
Noi suntem cu casa intoarsa ... tot impachetam si nu se mai termina si habar n-am de unde am strans atatea lucruri. Filip e super haios, nu prea intelege ce se intampla, repeta doar "altu casa" cand vede ca tot impachetam. Cand a vazut ca strangem ursuletii lui (cu care de altfel nu se joaca niciodata) s-a suparat rau de tot si a inceput sa ii scoata inapoi din cutie: "tzetzi mei! apoi, tzetzi mei! Pana la urma a inteles ca ii ducem la "altu casa" si o sa se joace acolo cu ei. Sper sa ne mai revenim si noi dupa mutare ca suntem varza.
Imi pare rau de copii bolnaviori, cu SN sau altele mai nasoale. Multa sanatate!
mai citesc ... si mai revin!
pup
Angi de motanel (5.02.2006)