Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Moni, ai spus ca vrei sa-i cumperi Diei cort de la Quelle. Faci o treaba buna. Razvan are, nu de la Quelle, ci unul chinezesc, ii place la nebunie, il adora. Cauta si tu prin librarii, daca vrei te pot ajuta, si-l punem la posta. Al nostru e simplu, inalt, fara tunel, a costat 50 lei. Merge si in casa si afara, la picnic.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

eu sant si mai si...cred ca putin dusa ma gandeam dimineata unde sa mut biroul ca sa luam pt. Angelo casuta din aia mare de plastic De cate ori mergem la Toys, ar sta numai in casuta sa se joace

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana la masina zice PATSINA si cica d-aia vrea de la Mos Craciun ( i l-am aratat ieri pe youtube) Mai grav e ca, dupa ce am descusut-o la greu de care masina vrea ,cat de mica/mare - ca ma gandeam la alea cum are Marco - am dedus ca ea vrea de fapt ... masina adevarata Si desi il zice bine pe M in alte cuvinte,tot PATSINA zice ,nu o inteleg

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Super hazlii spiridusii care vorbesc (romaneste, I mean, sau ceva de larga circulatie, nu chineza, ca noi).

Canda, aia e medalia lu' tat-su, de la o regata. N-a castigat nimic, e pentru participare.

Ca tot e Cata cu examenul de soferi pe rol, si mi-am adus aminte, sa va intreb si eu ceva. Eu am permis din 90, si nu l-am preschimbat pana in ziua de azi. Cred ca anul limita a fost 98 sau 99, cam asa ceva. Nu sofez in prezent si cat am mai sofat cu el expirat nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Acum vreau sa ma mobilizez si sa ma apuc sa conduc, ca nu se mai poate cu asta taras dupa mine cu carutul. Ma amendeaza nasol, ma pun sa dau din nou examenul, ce-mi fac astia daca merg sa preschimb permisul tocmai acum? care are ceva cunostinte sa-mi zica si mie cum sta treaba, please, sa nu merg acolo chiar in necunostinta de cauza.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

recunosc, iar am citit pe fuga si am senzatia ca nu "chiar" tot.

Mira- la multi ani!intarziati, dar din toata inima...de cate ori ma gandesc la tine ma apuca nostalgia si "dorurile".

Sper ca bolnaviorii sa scape repede de neplaceri.

Cresa- exista si copii care nu se imbolnavesc acolo. Alex a mers la 7 luni si prima raceala mi-a tras-o la 1 an si 2 luni- chiar nu-i pot invinui pe aia in cazul asta

Am vazut ca ati discutat de ca, vit si alte cele.....aici nu se dau, in principiu, vitamine, asa cum nici nu se fac anlize ca in romania, decat atunci cand e cazul.....un copil care mananca lapte cat ii trebuie nu prea are nevoie de supliment de Ca, dar, din pacate, cum nu beneficiem de soare tot timpul trebuie musai sa suplimentam cu Deu. Eu ii dau lui Alex, cand nu uit, Zymaduo (ca Irina). De obicei, ii pun picaturile in cana cu lapte. Contine D3+fluor....fluor-ul pentru ca se considera ca apa din Frantza nu are destul in compozitie. daca in Rom nu se rec asa ceva, inseamna ca apa poseda un procent bun de fluor, fiindca hotararile unde se da s-au cam luat (mi se pare) la nivel Ue....oricum, mie mi se pare putin discutabila treaba ca, banuiesc, ca aia au studiat apele de la robinet si eventual alea rec copiilor si poti sa stai intr-o tara si sa-o dai apa adusa de cine stie unde...Mai exista si dr care zic ca fluor-ul nu e bine sa-l dai in plus ca n-ar avea nici un efect la faza cu dintzii-opinii
D3 e insa fff imp-eu am ajuns in clasa 1 la spital din cauza lui-org meu avea o pb de asimilare +posedam o intoleranta la lapte...m-au indopat din frageda pruncie cu calciu degeaba si pentru ca nu aveam o schema corecta de adm, cu toate ca mama vazuse o groaza de dr, pana nu am ajuns la nu-s ce matusalemica madam dr, un fel de somitate in pediatrie,(apropo de babe dr, Cristina) nu s-a reglat pb: tot cu Ca si D3, dar bine adm .....

Ma intrebati cum l-am ingrasat pe Alex..N-am facut nimic, dar de cand am fost in Rom, adica din iulie pana acum a luat 2kg si....Acolo s-a produs ruptura in sistem..banuiesc ca de la porumb(fiert, copt), struguri, pepene si mancat putin mai haotic ca de obicei i se trage..cand spun porumb, inseamana 2-3-cat portia noastra..in rest, mananca fff bine,ca si inainte: e mare fan legume, paine , paste, branza (baga cu pofta toate muceigaiturile), etc...mai complicat e cu fructele...cand vine ora de masa ma ia de mana si ma duce la usa bucatariei si tot asa face si la cresa, unde nu are nici o jena sa furea paine din mana celor ce nu se grabesc....o fi asa bine reglat poate si pentru ca nu primeste absolut nimic intre mese.....ceea ce in Rom a fost cam greu de respectat....asa ca, din pacate, nu am solutia miracol. doar: o calatorie...undeva..departe
revin

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Oare ce-o fi facand Bee? Eu am nascut cu cezariana programata, cu o saptamana inainte de termen. Stiu ca e mai bine sa lasi sa se declanseze natural, ca asa sti sigur ca bb e pregatit sa iasa, dar nu pricep de ce nu incepe operatia pana nu se dilata. Se face manual si mie mi-a facut-o cand eram sub anestezie, deci nu stiu de ce zicea Bee ca doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Pufumic cred ca te incadrezi la clasa a II-a de sanctiuni, adica 4 sau 5 pct. amenda ( 1 pct amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie) pentru: "neindeplinirea obligatiei de a solicita autoritatii competente, in termenul prevazut de lege, eliberarea unui nou permis de conducere...in cazul in care ..nu mai corespunde din pct. de vedere al formei si continutului celor in vigoare".
Succes!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da io in ce clasa ma incadrez,ca figureaza pe permis adresa socrului si eu am de 5 ani facuta mutatia dincoace,dar permisul nu l-am mai schimbat doar pentru adresa?
am niste nerviii ... merge on line bankingul ca
i

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

n-am citit nimic. a venit Clau, am mancat si fug pana in Real. ne auzim dupa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Cata, merci, esti tare de tot. Cred ca visezi Codul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monica, daca acum ai alta adresa de domiciliu care trebuia sa figureze in permis (habar nu am cum arata unul), cred ca si tu trebuie sa-l preschimbi..tot pe acolo ca si pufumic!

Bia

Mergi la inceput