Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana s-a plictisit deja de puzzle cu animale.Ala cu litere l-am ascuns,poate il mai scot in We,vad eu.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Am eu si nr.sotului,dar BEE a zis ca o suna sau trimite mesaj sigur inainte de a se intampla ceva.
IRINA sunasi? A raspuns?
Asteptaaaam!
DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pufu- lasa mai ca scapam noi si de dracusorii din copii astia, ca si emma are momente cand imi vine sa ma sui pe peretzi, dar de, ma abtzin. Poze ceva cu peltosul frumos?
Fug sa dau papa la micutz!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Anca, Doamne fereste!!!!!
Da mai Moni, pe mine ma sunai in travaliu si imi era tarsha sa-ti raspund ca sa nu te ingrozesc cu ragetele mele plus ca nici nu puteam sa vorbesc de durere!!!

De 20 de minute ne uitam la asta si rade piciul cu hohote:http://uk.youtube.com/watch?v=zWZsQB3S7ps

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-pupicei- lasa ca vin cu cortul in ro si se joaca mandrele cu el,numai sa venim de pasti.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

M-am pus si eu si am ascuns o groaza de jucarii,cred ca mai ascund si azi un maldar si i le scot afara dupa o luna,ma calca pe nervi deja ce repede se plictiseste de ele Cu puzzle ala, atat a fost interesant pana a reusit a le bage cum trebuie,dupa aia adieu n-a mai prezentat interes.
Ma bucur ca macar nu se plictiseste de carti!!! Aia cu "primele 750 cuvinte" e inca in top si DESI E NECARTONATA, NU A RUPT INCA NICI O PAGINA! De fapt din cate are necartonate,doar la Alba ca zapada e desprinsa o pagina,nu rupta si le manevreaza la greu zilnic!
Mare lucru,la cat distruge ea in general!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mai ce vremuri...ca mi-ati adus aminte a fost cineva care a nascut natural de nu a simtit nimik, ca mine, in 10 minute? Adica cu anestezia peridurala, ma refer! Eu cascam bine ochii ca nu-mi venea sa cred ca nasc si tot aveam impresia ca face misto de mine doctorul cind a zis ca se vede capul..deh, daca nu simteam nici o durere, aveam numai o senzatie ca ma trece kk!
Asa m-am saturat de parul asta...se ingrasa infiorator de repede...macar sa trag de el pina maine...ceva retete pentru par gras la radacina si deteriorat in rest aveti?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pe mine nu m-a durut deloc...insa nici in 10 min nu am nascut.

Mergi la inceput

CATA Irina era aia
PUFU te referi al plushuri? Iar tre sa le spal si bine zici,tre sa mai aduc din ele ca-s la fratelo.Problema e ca se aglomereza in pat,daca vrea sa doarma si cu altele p-orma???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Moni, se pare ca tu si Ghita aveti mana buna la jucarii. Vladimir asa de incantat a fost de masinutele alea, ca multa vreme n-a plecat din casa fara ele. Toate sase. Nu ieseam din casa pana nu i le dadeam pe toate. Parol. Nici acu nu iese fara cel putin una.

Denisa, eu nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate. Eu obosesc numai cand citesc, pe cuvant

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput