Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
uitati ceva haios:
http://uk.youtube.com/watch?v=R6nvCfsOimQ
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Acina, Ali si Anasol- cum mai suntetzi cu gretzurile?
Cata- bravo lui Bia pt cuvinte si tzie baftacu invatzatul!Emma a invatztat ieri ca e nascuta in luna ianuarie, dar poceste rau si desi de 2 zile nu face propozitzii face isna conezxiuni cu c ea invatazt-o Buli si de dimi a luat o parte din avionul care il facuse tati aseara din lego si a zis Zbrrr si Buli- adica buni a plecat cu avionul pate..departe si are o obsesie si ea pt PATRA- cleopatra dar ii place melodia cu cateii, cea cu ghita e ok dar nu prea il striga pe ghita
Revin cu jucariile!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
ANDA urcati in OZN si haideti la drum ,daca nu merge cu Matizu' iarna ![]()
Incerc sa o sun eu pe Anasebe,dar e cam aglomerat aci 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Nu are inca nicio veste,asteapta si ea
Am si telefonul lui Bee,da' nu ma bag ca ...,IOANA parca pe tine te sunai intre contractii
,nu? ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
pisoi3 spune:
ANCA, of, imi pare rau, Dzeu sa o odihneasca in pace. Era in varsta?
MONI, e o idee sa ne urcam in ozn si sa venim in Romania, sigur ajungem mai repede decat cu matizul!![]()
GIO, OZN-ul l-a primit Mark de la Moni, Ghita si Diana. Ghita l-a ales, ca l-a trimis Moni sa cumpere jucarie de baietel. O sa ii fac poza si o pun, e frumos foc, cu luminite, se invarte, face zgomot, e innebunit dupa el.
Si, tot de la Moni, mai avem un puzzle cu masinute si tractorase, cu care se joaca la greu, le scoate si le baga, iar le baga si le scoate, e innebunit sa fie puse unde trebuie, fiecare la locul ei, sa nu vada ca nu e puzzle-ul complet, ca pana nu gaseste piese lipsa nu se lasa!
Iar de facut fetita, as vrea eu, dar ce ma fac daca iese tot baiat?>
Al meu zice, nu e nimic, il facem si pe al treilea, pana iese fetita!
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Legat de jucarii- am luat lego cu Diego, cu masina si animale, s-a jucat un pci aseara dar ii place sa o ajutzi tu , si cort cu tunel nu am gasit dar am luat un credit si ma duc saptamina viitoare cand primesc si mi-l da la pretzul redus de saptamina asta, eu cred ca i-ar place mult emmei, ca e mereu pe carpeta sa se joace.
Consola pt Tv cu cartzi si filme d ela Leapfrog,o sa primeasca de Craciun sau de ziau ei de la nasa, eu i-am luat un glob fain de la VTech, care nu era scum p 30 cad, e cu emlodii, animale, cunostinte d ebaza doar de geografie, exista unul si mai compelx, pt 4-5 ani, ala mai incolo.
A si am gasit redusa o barca faina care o construiesti tu si are animale care canta, asta il dau de andreea.
Denisa
acina spune:
Irina stiu ca pampoanele sunt pt Bee.Stai linistita.
Denisa sar'mana de intrebare. Io sunt o tara mai bine.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
pufumic spune:
Dar telefonul sotului lui Bee nu-l are Ana, sa-i dea un mesaj?
Jucarii. Vladimir si-a redescoperit pufosii. Mama, ce-i mai iubeste. ii strange la piept si face ooooo. Si noua ne face la fel. E tare dulce cand e in dispozitie de iubaret. Pacat ca-n majoritatea timpului e dracu gol.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Denisam spune:
Anda- da-mi nr te rog.Ma bucur ca Mark e ok, si emma a dormit bien dar doa rpina l a6.45 de la 9, dar fara treziri, sper sa nu o deochi.
Itzi dau eu retzeta de fetitza, garantat, plus ca itzi potzi lua de acolo teste de ovulatzie si cand itzi spune ca vei ovula iei pauza si iese clar fetitza.
Barbatzii astia vb de bebe 3, dar ei nu fac fata nici la 2, mai ales cand sunt mici, asa ca eu una mi-am legat trompele sa nu mai am surprize ca nervi si timp pt 3 copii nu am sigur.
Merg sa pun taietzei in supa ca si asa treb sa fac pui cu cartofi azi si curat in juma de casa, sper sa reusesc.
Denisa