Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hai Bee!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pufu, amfacut ROR-ul la 15 luni.....dar stiam ca nu te imunizeaza complet ci doar faci forme mai usoare ale bolilor!

Eu tocmai am gasit (googalind pentru diverse medicamente) o lista cu medicamente extrem de controversate! Se pare ca Aulin si Nimesulid (varianta romaneasca a Aulinului) pot provoca disfunctii hepatice extrem de severe ducand chiar la moarte; iar Celebrex a fost retras de ex din Canada pana la efectuarea unor noi studii pentru a determina daca medicamentul creste riscul atacului de cord sau nu........ce sa zic.....eu le-am luat pe toate trei din august incoace....daca dispar de pe forum brusc, subit si inopinat sa intrati la idei
P.S. sunt antiinflamatoare!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamne Fereste , Ioana , doamna nu mai vorbi prostii, ca nu-i de gluma.
Poate nu face Razvanel pojar .Poate e doar viroza de sezon.
Bee

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana acum il inteleg pe Clau de ce nu ia medicamente.
eu nu prea iau Aulin, italienii in schimb il folosesc la greu. mai luam si eu cand ma durea capul si lucram pt. ei.
Moni e bine ca nu e singurul marco in adidasi.

am auzit de un super homeopat, Jurj din Tm. caut poe net, mama cate carti si articole a scris. am inteles ca el prepara unele bilute.
interesanta prima liniuta, la ce ofera:
- Copiilor cu raceli frecvente (rinofaringite, amigdalite, bronsite, astm bronsic) carora li s-au administrat multe antibiotice, care au apelat foarte frecvent la serviciile medicale ("dependenti de medic"), cu deficiente imunitare;

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Si eu la servici, am intrat sa va salut.
Vad ca vorbiti de jucarii si kg puse in timpul sarcinii.
La capitolul jucarii: ultima mare iubire a lui Mark de vreo 2 saptamani e un ozn care face zgomot mult si are un extraterestru inauntru, e innebunit dupa el, l-ar lua cu el la cresa daca ar putea. Taica-su la fel, se joaca amandoi ca nebunii cu ozn-ul si masinutele. Eu ma simt pe dinafara, cred ca trebuie sa imi fac o fetita neaparat, ca sunt prea multi barbati la mine in casa.
Iar de kg puse in timpul sarcinii, no comment, nu mai reusesc sa scap de el si pace! Innebunesc cand ma uit la pozele de dinainte sa raman gravi! Cred ca scap de ele numai daca ma reapuc de sport!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hai, Irina, mai baga cu pompoanele, poate vine vreo veste de la Bee.

Giova, nu-s papuci, ci niste sosete cu talpa sau cam asa ceva, am avut impresia ca l-am vazut pe Marco incaltat asa prin vreun filmulet.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Aoleu , mai fetelor, mi-a murit dr homeopata.A facut infarct.Am fost sambata la ea.
Doamne ce mic e omul.Sunt socata.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE- TZIN PUMNII- NUMAI LA TINE MA GANDESC DE ASEARA!Sper ca deja esti cu bebe in bratze si toul e ok!
Are cineva nr de telefon a lui Anasebe, sa sun si eu sa vad ce face si Brindusa si ea?
Cristina- salevaza-ma,il stii sigur-pupici si voua,cum mai e Razvan?

Ioana- sanatate multa lui razvan, si eu sper sa nu fie pojar si doar o viroza. Am vazut c ai-ai pus sosete cu otzet, sa stii ca sunt cele mai bune, decat sa bagi pastiel in copil- acum emma e mucioasa,credca i-a datsi lui Alex si nu ii dau decato chestie homeopata speciala de nas, vad ca deja e mai bine si doar seara am folosit BB.

Revin-verific supa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda lasa ca faci si o si pe urma te apuci de sport. cum e Ozn-ul ala? tare curioasa m-ai facut. marco ar merge cu moto la gradi. aseara nu am ascuns-o, de dim. a gasit-o si l-am scos din casa. vroia sa mearga cu ea la gradi.
Pufu stiu de care zici. Sunt de la Metro, ciorapi grosi iar talpa e din piele. super practici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput