Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata super ai nascut.Nu mai tin minte daca am citit povestea ta?Ai scris-o?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by pufumic

Moni, se pare ca tu si Ghita aveti mana buna la jucarii. Vladimir asa de incantat a fost de masinutele alea, ca multa vreme n-a plecat din casa fara ele. Toate sase. Nu ieseam din casa pana nu i le dadeam pe toate. Parol. Nici acu nu iese fara cel putin una.

Denisa, eu nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate. Eu obosesc numai cand citesc, pe cuvant

Da ioooo!!!!
Iar cu jucariile,cand am vazut OZN ala era sa fac o criza - ce gusturi Si cand am vazut ca-i place lui Mark am ramas tablou.
Si Ghita era incantat,ii sticleau ochii Eu zic ca daca ar fi si zburat un pic,mai mergea

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana ce culoare are parul lui Razvan? Blond sau spre gris cendre? Eu de Bia nici nu stiu ce culoare de par sa zic ca are...in poze arata altfel, dar e cam gris cendre, ca Dan! Seamana si cu Ayan la culoare! Colega mea are o fetita cu culoarea de par blond portocalie...eu am vazut doar 2 fetite cu asa culoare de par....rararaaaaaaaaaaa!
Anca am scris-o pe undeva..cind gasesc iti dau...hi si Dan nu vroia sa se duca sa o vada pe Bia ca el credea ca face misto doctorul ca am nascut asa repede!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANUTZA lui BEE are o culoare superba Pe viu e si mai si
Pe mine m-a luat o durere de cap,poate de la vremea asta? E inorat rau Suna de plecat acasa,mai stau un pic ca o astept pe colega sa termine ceva si pe la jumate plec.
Vai ce-as mai dormi,dar parca vad ca iar nu ma lasa Diana

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

BAFTA BEE

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, a avut Ghita super mana la ozn-ul ala, ca ii place si lui George, nu numai lui Mark. Se joaca amandoi ca nebunii, l-am ascuns intr-o seara, ca sa il enervez pe sotior, si racneau amandoi dupa el, Mark racnea dupa tac-su: oene, oene! Pana nu l-am dat nu am scapat de ei, ala batranu' a inceput sa racneasca ozn ozn si fi-su ii tinea isonu'!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si asta e mortal:
http://uk.youtube.com/watch?v=UDctDaVm7Ic

Moni zi de oZn, cum e si de unde? am o sandsa daca e din Ro. credeam ca e din strainezia.

am un somn in mine....noroc ca e cuminte fiu-mio..deocamdata.
mmarco are un prieten la gradi. azi l-am intrebat cine e si l-a aratat pe daie=Darius. cica ala e un copil super cuminte si linistit. cand il ia marco de mana se lumineaza la fata si rade. pai numai unul linistit putrea sa stea cu energicul meu. de era unul ca el se toata ziua.
Educatoarea lui e innebunita dupa al meu copil. foarte bine, ma bucur, dar si ea e o dragutasi o dulcica de gagica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee nu a nascut. Azi noapte si pana azi la pranz a avut contractii nasoale, dar tot nu s-a dilatat. La pranz i-a facut un scobutil si acum se simtea mai bine. Dilataie zero, dar i s-a deschis colul. Ea zice ca de abia maine naste. Deh, Dimitrie a vrut sa-l cheme, apai...Dimitrie va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Aoleu , Ana merci de vesti, ea mai poate?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of draga de ea... Ano mersi de vesti.

eu tocmai mi-am pus o masca cu miere+ulei de masline in cap. oare cum o scot din par? si mi-am infasurat capul intr-un prosop incalzit ;la microunde. sa vedem ce par voi avea pe urma...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput