CLOSTILBEGYT

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia..endometrul in ziua 21-a era de 13mm si era secretor.adica mai crestea.Azi sunt in ziua 30-a.Eu i-au inca progesteron..pana azi.Deci temperatura nu e asa de relevanta pentru ca e tinuta de progesteron.Dar ea trebuie sa fie constanta.e exclus sa exista fluctuatii.Nu inteleg de ce a scazut...fiindca eu sunt inca cu progesteronul.Nu are cum sa imi vina pana nu termin cu progesteronul.E exclus.

Atunci?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

organismul nu e o masina... si nu are cum sa functioneze perfect... Eu nu m-as alarma de scaderea temperaturii cu o liniuta... cel putin nu deocamdata... organismul rectioneza la tot felul de factori, de aceea graficul nu trebuie luat ca unica evaluare ... Eu zic sa mai astepti pana maine sa vezi evolutia pe mai multe zile... te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy spune:

Fetelor,
si eu sunt in prima luna de stimulare cu Clostylbegit, dar nu am fost la eco pt monitorizare. Medicul meu e la 200Km, asa ca nu m-a putut chema, iar medicii de acasa...daca nu m-as fi dus la ei deja as avea copil.ehhh, asta-i trecutul.
Spuneti-mi monitorizarea in timpul stimularii se face cu eco vaginal, asa-i?sau se vede si la abdominal?

Mergi la inceput

Blondy,

este bine sa faci eco in timpul stimularii, asa poti afla daca ai fost hiperstimulata si poti intrerupe sau modifica tratamentul. Cate luni ti-a dat dr. sa iei clostilbegyt? Poate ar fi bine sa mergi totusi la ecografie...

Da, ecografia se face intravaginal, dar se poate si abdominal, depinde... eu am baut multa apa inainte si s-a vazut foarte bine totul si la ecografia abdominala....

bafta!

Mergi la inceput

Tia,
stiu ca e bine sa mergi pt monitorizare in timpul stimularii, dar dupa cum am mai spus medicul meu e cam departe. Eco vaginal in orasul nostru este 1 singur (!!!!) in spital, folosit de un medic (medicul sef) caruia pot sa-i "multumesc" o pierdere de sarcina si o dereglare hormonala completa.
Nu stiu daca s-ar vedea la mine abdominal, am uterul retrovers, dar am sa incerc maine. N-am de ales. Sunt in ziua 28, menstruatie nimic, am un test negativ de azi dimineata. Asta e.

Mergi la inceput

Iti tin pumnii... trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Blondy,bine ai venit printre noi

(totusi nu ma pot abtine sa nu remarc ce de fete noi apar in ultima vreme pe forum,toate cu aceeasi problema : bebe care nu mai vine).
Trebuie sa faci eco vaginal daca ai facut tratament de stimulare,ca sa vezi ce s-a intamplat pe-acolo.Daca a crescut suficient foliculul sau trebuie doza mai mare,daca s-a spart cand trebuia sau s-a transformat in chist (Doamne fereste).

Mergi la inceput

Jasmine,
Stiam de la inceput ca ar trebui sa fac, dar stii cum e, am sperat ca din prima luna raman si nu o sa am nici o problema. Nu stiu de ce am crezut asta, niciodata nu mi s-a intamplat nici o minune. nu sunt "genul"!de unde a fost acest optimism????
Acum vreo 3 zile am avut simptomele menstruatiei, dar au trecut si nimic.M-a durut spatele si asa nervoasa si nerabdatoare am fost fara nici un motiv, ca ma mir ca nu m-a batut nimeni.
Problema de fapt e cu eco vaginal...acolo n-am cum sa merg.Daca nu se va vedea la abdominal nu stiu ce o sa fac. Maine ziua 29 si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Tia, voi trece maine graficul de temp pe ultimele 4 luni sa iti poti face o idee despre cum sta treaba la mine. Azi , maine ar trebui sa vina rusii si apoi voi incepe tratamentul si voi face monitorizarile si eco

Cat despre tine blondy, ar trebui sa gasesti o solutie pentru a face eco pt. ca nu e de joaca cu acest tratament. Nu stiu cum ti l-a prescris medicul fara sa iti spuna ca trebuie urmarita evolutia foarte atent. Cum de nu ai gasit un medic mai aproape? Efectele secundare ale acestui tratament sunt destul de grave, vezi cazul Tiei care a fost hiperstimulata si acum are si alt fel de probleme , ma refer la chisturile cu care se lupta acum.

Anis - fiecare organism reactioneaza in felul sau si daca temp a scazut cuo liniuta nu este asa mult. Asteapta si vezi care va fi evolutia in continuare nu are rost sa iti faci rau degeaba. Daca nu e bne intreaba medicul si vezi ce iti spune, poate te mai linisteste, pentru ca nici stresul in situatia noastra nu aste foarte indicat.

Pupici pentru toate Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Hai salut !!!!
Am si eu o intrebare : A ramas vreo fata insarcinata dupa stimularea cu Clostylbegyt .... ca eu am citit de curand intr-un tratat de obstretica , gineco -deci adresat medicilor - ca acest "stimulent" intr-adevar induce cu o rata de succes de 80 % ovulatia dar sarcina apare intr-un procent de 10 % .La mine chiar asa s-a intamplat ,totul ca la carte , a avut loc ovulatia dar sarcina ioc ..nu sunt eu asa norocoasa sa ma numar printre cei 10% , nu ? deci sunt si eu curioasa sa cunosc o fata care a facut un bb dupa stimularea cu Clostyl...
eu nu mai fac nici o stimulare ..uite-asa !!!!!m-am saturat !!!
...eu nici macar nu stiu cum evolueaza organismul meu fara stimulare ..adica daca am sau nu ovulatie, pentru ca eu imediat dupa laparoscopie am intrat direct pe stimulare !?!?!
lucruri mai bune am auzit despre Puregon dar aceeasi intrebare : ovulatie , ovulatie dar cate sarcini ?????
nu stiu ce sa mai zic ..sunt tare derutata !!!!
blue

Mergi la inceput