CLOSTILBEGYT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga Simona succes la stimularea cu clostylbegit dar ceea ce nu scrie pe prospectul medicamentului este ca dupa o stimulare mai lunga de 12 luni riscul de cancer ovarian creste de trei ori.Asta e o descoperire noua si de aceea este un medicament controversat.Doctorii spun ca folosit rational si sub un atent control ecografic nu se poate intampla nimic rau, dimpotriva multe femei au ramas dupa stimulare cu clomifen.De la orice substanta se poate produce hiperstimuare asta depinde doar de raspunsul fiecarui organism.Deci te astptam cu vesti
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Din pacate toate tratamentele de stimulare ca sunt cu clomifen, cu puregon, cu menogon etc toate au aceleasi efecte secundare foarte urate, pot fi cancerigene. Asta este un risc pe care ni-l asumam si despre care la noi dr iti spun doar partea frumoasa nu si efectele secundare in timp........din pacate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Din pacate toate tratamentele de stimulare ca sunt cu clomifen, cu puregon, cu menogon etc toate au aceleasi efecte secundare foarte urate, pot fi cancerigene. Asta este un risc pe care ni-l asumam si despre care la noi dr iti spun doar partea frumoasa nu si efectele secundare in timp........din pacate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mie mi-a zis ca nu facem in nici un caz mai mult de 6 luni tratamentul de stimulare.
Acum sunt deja la a doua luna.Maine ma duc la eco sa vedem ce efecte au avut cele 5 pastilute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Eu, citind pe forum inainte de a merge la medic urmarile tratamentului cu clostibegyt speram sa scap si sa imi dea Ova-mit dar se pare ca nu a fost asa.
Intradevar este ingrozitor cand te gandesti ce urmari poate avea. Eu acum pot sa sper ca nu va fi nevoie sa ma indop cu aceste pastile mult timp si sa nu se mai lase asteptat. Acest lucru vi-l doresc si voua dragele mele.
Multumesc pentru sfaturi si urari. Si eu sunt alaturi de fiecare dintre voi.

Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Simona,

toate tratamentele pentru stimulare ovariana prezinta aceleasi riscuri. Important este sa monitorizezi ecografic evolutia foliculilor si sa schimi tratamentul daca esti hiperstimulata... Mergi la dr. si iti spune ce sa faci. Eu ti-as recomanda sa faci o ecografie si inainte sa incepi stimularea cu clostilbegyt... poti vedea cum "lucreaza" ovarele pe cale naturala... Dr. mea a uitat sa-mi spuna ca asa trebuia facut si m-am trezit ca am luat prea multe pastile si de aici.... In fine! Eu m-am speriat foarte tare si l-am intrebat si pe Teo despre chisturile aparute in urma stimularii. Mi-a explicat ca asemenea fenomene sunt obisnuite si se rezolva daca sunt urmarite si tratate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Tia,

tu ce tratament urmezi acum? si cat timp va trebui sa il urmezi pentru a rezolva problema?

Eu acum astept sa vina rusii ca sa pot incepe tratamentul cu clostibegyt.
Inca ceva ciudat, la mine de vreo 3 zile a inceput sa creasca temp de fapt de la 36.4 a crescu la 36.8 si acum bate pasul pe loc , sa fie oare din cauza ca astept musafiri?
Simona_

Mergi la inceput

Simona,

ai pe undeva graficul tau? Nu-mi dau seama cum stau lucrurile la tine... daca temperatura este ridicata si spui ca se mentine, poate fi un semn bun... de obicei inainte sa vina rushii scade brusc... daca nu scade o saptamana, poti face un test de sarcina...

Eu acum nu mai fac nici un tratament, astept si eu sa vina rusii, apoi merg la ecografie sa vad daca s-au resorbit din chisturi (Doamne ajuta!) si direct la dr. sa vad ce-mi recomanda. Din pacate, pana acum am auzit numai 2 variante: contraceptive (si nici nu vreau sa ma gandesc) sau laparoscopie (ihhh!). Dar vedem!

Te pup si spune-mi mai multe despre tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia, uita-te un pic la graficul meu.e normal sa scada un pic temperatura desi i-au in continuare progesteron(ieri am avut o suparare)Nu trebuia sa ramana constanta?Sa fie de la suparare?.Ma ingrijoreaza....eu tot sper ca poate poate luna asta....ca date as avea...dar si cu supararile astea..si cu....off..mai bine nu ma gandesc.

AniS

Mergi la inceput

Anis, m-am uitat.... scaderea temperaturii in faza aceasta ar putea avea un singur rezultat.... stii ce vreau sa spun! Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa, acum depinde si de felul in care fluctueaza in general temperatura la tine. La mine spre exemplu numai cand scade cu 2-3 liniute, stiu ca vin rushii, altfel, este doar o fluctuatie. Cand ai facut ultima ecografie? Te intreb pentru ca eu am facut-o in ziua 27 si s-a vazut ca nu este sarcina pentru ca endometru scazuse...

Te pup si poate-poate.... Teo mi-a spus ca se poate prinde bb si daca ai chisturi (citeste raspunsul lui de la topicul clinicii virtuale)...

Mergi la inceput