Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Aida tu principalul sa nu intri in nepermise, da daca se intimpla trecem toate sa te batem.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Deci eu o sa primesc inzecit ... nuuuuu

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aprilule si la mine faza cu miscarea e aproape 0 , dar am un motiv mai bun ca al tau ... NU AM CHEF SI MI-E LENE stii tu altul mai bun?

Si inca ceva , eu am inceput dieta de luni (ieri) dimineata si azi am fost la parafango , dar tot miercuri dau raportul. E biiiine?

Va acesc de nu va vedeti pe toate

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Aidaaa ia de-aici mama ca-s in forma. Nu stiu motivu, am auzit doar c-ai vrea

beeei April ce te iei de viata mea? Scrie la etapa 1 ca-i permis porumbu??? Scrie! Na iaca io-l manc sub forma de mamaliga. Hai noroc! Nu ma mai deruta si tu...atata bucurie mi-a mai ramas in viata...mamaliga
si-ti dau dreptate...io nu complotez nik...aida-i de vina, da da. io dupa ea ma iau.

si io de dupa frigidere....ioooi ma stric de ras maine la concursu de purcelusi

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

anda si zici ca eu sunt de vina? Bine draga cum te prind la colt de frigider ... sau de cocolata (e scris bine ) cum iti dau peste burlane , ca vad ca pe spate e groasa pielea de cat am tabacit-o.

Si eu mor de curioasa ce o sa fie maine la raport parca vad ca ne pucelim toate ... la Noki mai aveam speranta dar vad ca si ea a dat iama

Vedem ce va fi maine ... eu lesin de azi

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tanan....raport: MINUS 3 KILE!!!!!

Iar de ieri pe azi nu m-am ingrasat! Adooor cura asta de slabire si pana vineri seara cand e marea petrecere mare a lui fii-mea, de 2 ani, promit ca nu mai calc in nepermise!!!

Asa ca am meritat pe deplin biciurile, ca la -3 kile eram deja de sambata, iar daca nu m-as fi porcait, as mai fi slabit macar un kil in plus.

Asteptam concurenta!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Buna fetelor!astazi este ziua de raport,nu?Eeee zic ,k este destul de bine,acum am ajuns la 67,7.Doua kg si cva fata de miercurea trecuta.De ieri am intrat in per.a 2a.Deja mi se pare si mai usor de tinut dieta,ieri am mancat putin peste afumat,putin peste in conserva,un mar si azi mi am facut 2 oua la teflon cu salata,sa vedem ce mai urmeaza.Cine ma lamureste si p mine cu porumbul?Scrie ca in perioada 1 avem voie porumb,dar totodata scrie ca cerealele sunt interzise.Asa ca sambata n am mai rabdat si mi am facut floricele cu sare si pana la 6 am mai mancat doar un mar,ca m am simtit vinovata...si pe seara am iesit in oras si am baut si o bere.Duminica am mancat o vanata coapta cu sare si rosii si putin suc natural de portocale.Luni dimineta cantarul imi arata cu 900 de grame mai mult decat vineri:((:(:(:(Dar am recuperat usor.Voi?Abia astept s vad si rapoartele voastre.Spor la slabit:*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

moaaama ce va inghesuiti. no hai sa va linistesc. am scapat de porcusor. is tot acolo. am dat jos un kil jumate, l-am pus la loc, asta e. acuma is ca si saptamana trecuta la 62.2 maaare minune. deci STAGNARE.

no sper sa trec cumva de pragul asta, vad ca m-am linistit cu frigiderul, numa cind ma gandesc la biciul de aur ma calmez. Auzi aido, ar trebui sa-mi pun o poza cu tine pe frigider ca vad ca ma "simti" de cum ma indrept spre el. Numa bice am in cap...

Noki felicitari. Foooarte tare!

Urmatoarea la apel??? ia hai cu raportul.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

moama ce uracioase sunteti azi , nu arata cantarul bine? V-ati speriat dimineata?

Si eu m-am speriat dar ce mai conteaza 93,4 kg si ieri au fost 93,8 kg , asa ca nu am reusit sa va fac surpriza frumoasa

Va pe toatelea si va astept cu raportul.

Noki fata si tine-o tot asa , crezi ca daca e ziua lu' Sara vineri trebuie sa te dai la nepermise ?
Stai in banca ta sa vezi ce bine o sa fie. Uite ce a scris doroti mai in urma ... ce chefuri si cat gatit si ea nu s-a atins.

o zi buna si SPOR LA SLABIT

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aida, io traiesc ca sa mananc...Ar fi deci o snucidere din punctul meu d evedere sa merg la ziua lui Sarah, unde vor fi tot felul de bunataturi, inclusiv suuuper tort si sa nu mananc.
E de neconceput pentru mine!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Aida, io traiesc ca sa mananc...Ar fi deci o snucidere din punctul meu d evedere sa merg la ziua lui Sarah, unde vor fi tot felul de bunataturi, inclusiv suuuper tort si sa nu mananc.
E de neconceput pentru mine!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

vorbesti despre mine ?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput