Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
Oooofff...sunt intr-o faza de-aia de-mi vine sa mananc si frigiderul, nu numai continutul lui!
quote:
Noki, esti asa constiincioasa ci cumintica -felicitari si tine-o tot asa !
Din pacate, nu merit laudele, m-am spurcat azi cu restul de mancare a lui fii-mea - niste mamaliga cu omleta!!!!Ca sa vedeti ce tembela pot fi!
Acum sa vedem daca-mi mai pot reveni.
a stiti ca si eu papa dupa 18 seara. Am intels ca ideea la cura asta e ca poti papa orice din permise ORICAND. Deci io o dau ianinte, dar mai finutz, asa..dupa 18.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Dianaa77 spune:
Salutare!
Cine mai e pe aici din vechile luptatoare?
Eu m-am intors! Dupa ce mi-am facut de cap prin Franta si Spania cu bunatatile lor, ma apuc din nou de cura. Dadusem intr-o saptamana jos 1.5kg, dar aseara cand m-am cantarit aveam 57,2kg. Deci...desi nu mai am 57,5...tot nu am ramas la 56, asa ca azi m-am apucat iar de dieta, si de data asta vreau sa ma tin serios de ea. Deci targetul e sa ajung la 50kg.
Suces tuturor care lupta pentru o cauza dreapta:)!
Noki_Lara spune:
Continuarea...NU-MI POT REVENI!!!!! Azi, cel putin. Am mancat jumate de borcan de dulceata de cirese cu mamaliga si lapte.
Si maine era zi de raport....Of, of, mai, mai!!!!
Macar dupa ora 18 sa nu mai pap!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda spune:
Haaai Noki nu dispera, se intampla si la case mai mari...
las ca-ti trece. da cu mamaliga ce ai? ca io am mincat....tot porumb e....ce-i drept ca fara gem.
las ca nu-i capat de lume.
zic io... care tocmai m-am mutat in frigider de citeva zile.
la toate luptatoarele
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
doroti_5 spune:
Diana bine ai revenit.Suntem toate, deci tu incepi din nou, cu aida.
Aida, mamii treci la treaba ca se lasa fetele pe tinjeala, nu vezi ce fac?Una s-a mutat in frigider, alta o face pe stringatoru dupa copii si golitul borcanelor.
Anda esi din frigiderul cela, ori pune numai permise acolo daca nu ai rusine de tine!!!
Noki lasa mai ca nu moare lumea daca nu maninci dupa piticuta, si maliguta nu se poate lume, ca e inlocuitor de piine, cel putin asa o vad eu, daca nu-i asa sa-mi ziceti si mie, sa-mi pling de mila ca lumea minca maliguta cu peste si eu peste cu peste.
Cu bicele vine Aida.
April tu ce zici?
Crista cum stai la papa?
Gusta ai intrat ai vazut si gata?
Miine toata lumea raport, si o rog pe Aida sa fie severa cu cele care au calcat si o sa raporteze puti, aici intru si eu desigur.
O seara buna, si nu mai mincati nepermise!!!!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
aidaciolac spune:
Noki ca ai mancat ce a mai ramas in farfurie la kupil ... nu-i asa bai mare , dar pentru ca ti-ai mai pus si mai ales pt borcanul ala cu dulceata adica dublu.
Pai chiar asa , tu care ai mers suuuperbine acum te dai la altele? Hm , macar de asteptai si tu ziua de raport.
Dar de ce nu ai dat iama in permise.
Eu tot timpul am la indemana un compot cu putine kcal/100g si ma reped in ala.
Asa ca Noki cu mari regrete a trebuit sa fiu calaul.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
anda pai tu cu capul in frigider fata?
A venit husbantu cu o sacosa de dulciuri si ai ras toata?
Pai ce as face eu ... ca husbantu vine la fiecare cursa cu o sacosa de dulciuri.
Ca sa nu mai zic ....... ca va fac pofta ...... dar macar eu cu Emma si husbantu am ras-o in 2 saptamani ...si inca mai sunt ( acum am vazut ca mai sunt pe masa).
Si eu care am crezut ca o sa fi prima care atinge targetul
Acum sunt curioasa care ma altoieste pe mine
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
doroti_5 spune:
Aida tu principalul sa nu intri in nepermise, da daca se intimpla trecem toate sa te batem.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Diana, bine ai revenit! Pai te cred si eu ca in vacanta ai mai pus ceva, ca doar nu-ti era tie teama de croissantele alora degeaba. Important e ca te-a distrat, te-ai relaxat, ai vazut lumea si nu te-ai intors cu prea multe kile pe tine. De maine-la raport saptamanal cu tine!
Noki-pai se poate? Omleta si mamaligutza - asta nici nu se pune fata de dulceata.Sper sa nu traga maine la cantar, si nici sa nu te impiedice sa dai jos in zilele urmatoare.
Aida, deci cu ultimele postari chiar ca DA . Da, adica tre sa scrii tot ce mananci. De maine nu de azi ca daca incepi cu bombonele si ciocolatzele punem mana pe biciusca pentru coruperea gastii de fete cu ambitie mare.
E nasol cu pofta asta de dulciuri, am avut si eu intr-o seara, eram in supermarket si al meu sot indesa in cos tot felu de ciocolatzele. Dupa ce am vizitat toate rafturile cu produse dietetice ca doar-doar oi gasi o ciocolata light(nici nu stiu daca exista, mintea mea in momentul ala spunea ca ar trebui sa fie)-ceea ce nu s-a intamplat,( era plin numai de batoane de-alea cu proteine, si alte prostii de se mananca in loc de masa)- am obosit asa rau ca mi-a trecut si pofta. Da daca nu eram inca in supermarket si puteam desface cumparaturile, jur ca ma dadeam la o ciocolata de-aia.
Eu intre timp am descoperit ca imi alin pofta de dulciuri cu ...morcovi. F buni si crantzanitori. Ii mananc cu orice. Azi de exemplu am bagat morcovi cu branza. Branza nitzelush cam grasa mi s-a parut, doar ca pe ea scria branza slaba. In fine...
De cand cu raceala asta nu prea mai am pofte, ca ma doare in gat. Da mi-e foame aproape tot timpul. Si bag ceaiuri cu lamaie, mere si morcovi. Si legume inabusite la vasul roman. Si daca mai incape mai bag si cate un iaurt cu 0.1% grasime. Asa, de-a valma, fara numar, ca sa citez din ...clasici
Cu miscarea sunt aproape de zero, acu mi-am gasit si o scuza, ca sunt racita...
Acestea fiind zise, va astept pe toate maine la raport!
Va pup pe toate de nu va vedeti!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
A , si inca o treaba, sa nu uit!
Pai porumbu si mamaliga nu merg -sunt cereale, adica permise doar in etapa III.
Pai a ajuns careva acolo? Aida, ca e in pauza pana maine (adica pana in seara asta) -mai baga nitzel cat mai poti ! ne induce in eroare ca sa ne dea biciuste.
E complot fetelor, nu va lasati induse in ispita! Pe anda nu o suspectez de nici un complot. Ea doar a crezut-o pe aida-...parerea mea!
Asta asa, ca sa nu se simta doroti frustrata ca a mancat peste cu peste.Lasa doroti, ca si io am mancat branza cu iaurt, cand toti mancau mamaliga cu smantana!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE