Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 7
Brigit spune:
Buna dimineata dragelor!
Vad ca v-ati trezit binedispuse si cu chef de vorba!
Raportez cu incantare ca am pierdut 1.4 kg -pe cantaru asta nou si minunat. Asadar azi 58.8 kg. Deci eu daca nu calc pe aiurea cam atata pierd-1 kil pe saptamana.
Teoretic pan la 55 n-ar mai fi mult da parca as repeta perioada II-nu de alta da am tot trisat pana saptamana asta, cand m-a pus pe ganduri cantaru asta electronic si am vrut sa dovedesc eu care e mai shmeker.
Asa ca nu bag inca in alimentatie nici cereale si nici carnitza de pui, sa vedem cat rezist. Deocamdata nu le duc doru.
Pai Noki, sa intelegem ca vineri o sa fie abatere cu premeditare?????
Doua randuri de bice iti pregateste aida, o data ca ai gandit-o cu muuuuuuuuuult timp inainte si apoi ca ai executat abaterea.
Aida, pai e bine mama daca dupa aproape o saptamana de rasfatz culinar (chiar nu vreau sa aud ce ai mancat in timpul asta) esti la 94.
Anda, am avut si io o saptamana de stagnare, lasa ca o sa fie mai bine si o sa te ambitionezi. Treci la faza III? Si sa-mi transmiti si inaltimea, ca nu e in tabelas, sper sa am timp sa il aranjez azi mai bine.
Io o astept pe doroti, cu raportu, sa vedem cine e campioana saptamana asta. Noki ar fi o candidata, doroti a doua.
Gusta, ai inceput, cum merge?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
april sa avem pardon. Azi am 93,4 kg
ce spui tu acolo de 94?
Si care o saptamana de nepermise? Poate vrei sa spui 2 ![]()
Deaia iubesc eu dieta asta ... ca nu te ingrasi cand incepi sa porcaiesti 
felicitari si tie pt kg ... e biiiine!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Ma primiti si pe mine?![]()
asa...in vizita numai...
Vreau sa va sustin...
Azi sunt foarte fericita, Aida si Anda stiu de ce...
Am dat jos 20 kg, in 3 luni...
Asa ca fetelor, credeti in visul vostru, fiindca se poate...e greu, dar merita!
Mult succes pe mai departe...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
bumbac spune:
Salut.Am venit de putina vreme pe forum si pina acum am incercat sa ma descurc printre subiecte. Dar azi am gasit acest subiect interesant.Nu stiam de dieta asta, eu ma chinui de o luna si am slabit, e drept 5 kg, dar mi-e permanent foame. Mi-e teama ca intr-o zi sa nu calc pe alaturi. Regimul meu e unul foarte drastic, se maninca de 3 ori pe zi:
-dimineata 50 de grame de piine=2 felii subtiri de piine graham sau neagra cu 200 de ml de lapte degresat si o cafea cu indulcitor.
-prinz 200 de grame de salata din: rosi sau castraveti sau ardei sau salata sau amestecate, dar 200 de grame. se poate pune ulei de masline f putin si lamiie. Sarea nu e contraindicata dar consumul nu e incurajat.
si 100 de grame de carne fiarta/ gratar de pui. e voie cu mirodenii.un mar de 100 de grame( mare dezamagire am avut sa vad ce inseamna un mar de 100 de grame!)
-seara 200 de grame de brocoli/ fasole verde/150g de cartofi copti cu peste 150 de grame. se pot rota puiul cu pestele intre prinz si seara, la fel legumele. mar de 100 de grame.
Am reusit sa-l tin pina acum. Dar mi-e permanent foame. Mai am insa mult de slabit, cam 20 de kilograme poate.
Analizele mele au fost bune cu exceptia colesterolului marit usor, si de aceea nu am contraindicatii la vreo dieta din asta mai ales daca e pe baza de legume si fructe.
Ma gindesc ca nu cumva daca pina acum am mincat cintarit si acum o sa trec la" liber" ca si cantitati... mi-e teama sa nu pun la loc.
Miscare doar mers pe jos zilnic 0 jumatate de ora minim.Am zis ca dupa ce mai dau jos ceva sa ajung si eu pe la vreo sala.E problema de timp nu de lene.
Daca aveti vreun sfat pentru mine il ascult si va multumesc frumos.
Cu prietenie,Gabi.
Brigit spune:
Doris Alina, multumim mult de incurajari! Mai ales cand vin din partea ta, care ai performante, nu gluma! Sanatoasa sa fii si sa te mentii!
Bumbac (Gabriela), pai incearca o saptamana cu superdieta si vezi cum o sa iti fie la ... cantar.Iar legumele si fructele sunt convinsa ca o sa iti regleze colesterolul marit! Cat despre senzatia de foame, eu am avut-o in primele zile ale dietei, acuma a trecut cu totul. Noi pe aici ne luptam cu poftele!
Aida , nu ma bate
. De la raceala mi se trage, ca imi joaca ochii in cap .... uite asa
.
Pe listutza o sa te trec corect, cu 93.4-PROMIT SOLEMN!
Voi fetelor pe unde umblati? Hai, la raport!
APRIL
doroti_5 spune:
Buna ziua.
Raport: o laba de purcel, ca am luat 100gr, mai si am calcat doar o data, cred ca se vede, deci la mine nu se poate maisa calc.
Am hotarit: Azi maninc ce vreau si de miine la etapa I cu mine, las ca merge mai bine numai cu legume si fructe.
Deci eu is codasa grupului de data asta.
Cer ertare si bice, ca le-am meritat cu virf si indesat.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Dianaa77 spune:
Mai..cand eram pe punctul sa spun ca nu sunt bagata in seama pe aici si asa ca ma retrag si imi vad eu de dieta mea de una singura...descopar ca doroti si aprilau fost dragute si mi-au adresat si mie o propozitie. Ce-i drept ca nu prea am timp sa intru des sa scriu, viata mea e mai monotona,la servici de dimineata pana seara sunt foarte ocupata si la pauza de pranz incerc sa ies cat pot de mult la aer. Seara sunt obosita si dupa ce mai fac si treaba prin casa si dupa o zi intreaga de lucrat la computer,nu mai am chef de intrat pe site. Deci ce mai ciupesc dimineata inainte de a incepe lucrul de apuc sa mai citesc si uneori sa scriu si eu cate ceva.
Stiam ca e zi de raport si desi am inceput doar de luni din nou dieta,am intrat sa raportez ca am dat jos...100g:) E bine si atat decat nimic,nu?
doroti_5 spune:
Diana, cauti batuta.Cum draga sa nu mai intri, noi adica ne facem griji si tu sa te duci si sa nu zici nimic.Decit sa-ti treaca asa prostii prin cap mai bine maninca un mar sa nu simti foame, si ia seama, te-ai rasfatat, ajunge treci la dieta.
Noki felicitari pentru 3kg, eu zic ca-i bine, dar sa stii ca acum mai incet o sa mearga treaba, principalul sa nu intri in... frigider, in farfuria copiilor, in camara cu borcane, si ai grija vineri ce faci ca sarim toate cu bicele pe tine, in cel mai rau caz intra in exceptionale, hai sa vedem cine e mai tare eu sau tu?
Crista bravo mamii, 2kg da-te jos e bine zic eu, tine-o tot asa.
Aida, te invidiez, cu mincat de toate si inca si slabit, vreau si eu, cred ca simbata sau duminica fac ziua de apa.
April bravo!!!tu cu sediul in frigider si totusi sa slabesti 1kil jumate!!Esti tare, da esi din frigider.
Anda mai bine stagnezi nu ca mine dai inapoi, vezi ca eu am un picior de porc deja, sper sa nu se intinda epidemia in sus.
Gusta tu nu ne zici nimic?
Deci eu cred ca acum intram cu adevarat in competitie, am trecut o leaca din dieta, am dat jos cit de cit, acum urmeaza kilele mai grele, hai sa vedem cine ese invingatoare saptamina ce vine, sper ca acum fiind codasa saptamina viitoare sa ajung pe la mijloc.
O seara buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Dragelor,
sa stiti ca maine modific listutza si decernez floricelele.
In seara asta ma sumt rapusa de receala,dupa trei zile chiar ca m-a dovedit!
Nu va mai pup sa nu transmit virusi, va imbratisez pe toate ca ati fost cuminti si v-ati prezentat la raport!
Ma duc sa mai bag un ceai
cu lamaie, in ultimele zile e mancarea mea de baza.
O seara minunata va doresc!
APRIL
aidaciolac spune:
'neata luptatoarelor!
Sa aveti o zi linistita fara abateri de la drum ![]()
Spor la slabit!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune