Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura13 spune:
salutari mamici!
trimit asta urgent, apoi va povestesc: eu l-am decalotat pe dani cand era mic. de ceva timp am renuntat. azi m-a mancat sa vad ce mai e pe acolo: nu e bine, e ffff umflat pe interior, asa la exterior nu se vede nimic, nu e rosu, dar pe interior e ffff umflat, cu chestie alba, nici pisu nu mai face de vreo cateva zile cum facea, abia mai uda scutecul. ce fac???? programare la pediatra am tocmai vineri, iar la doctorita de fam nu ma duc nici moarta!!! CE FAC????????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Eu tot cu gatu in pioneze, vorbesc destul de greu, blabla. Acu l-a apucat si pe barbata-meu care-a avut aseara frisoane sau cam asa ceva.. Nu ma plang.. macar baietii sa reziste..
Asiza , cu intarziere felicitari pt ridicarea lui Denis.
.. apucat la cap trecut de admirat frumusetile Mamanei.
Danutz, cum adica soacra s-a decis de azi pe maine ca nu mai vine. A dat vreun motiv?? Nu se gandeste in ce situatie va pune?? Sper sa gasiti o femeie buna si inimoasa. Sa ne tii la curent.
Ziggy, felicitari pt Calin plimbaret.
Danduso, la 10 am terminat. Fost foaaarte ciudat.. maine vedem ce-am facut, revin. Oricum mersi mult pt info.. au fost foarte pretioase. Si multa sanatate Crinutei.. sa faca bine sa ramana doar in stadiul de muci, fara alte-alea.
Yagmur ia nu te mai fali cu lesinatele tale de 84 kile.. mai pune, mai pune..
Roxanico sa-ti traiasca barbatelul.
Laura, bine ati venit. Povestile, unde sunt povestile?
Marani.. cum sa nu-l remarc?! Is topita de-a dreptul dupa oamenii muntilor.. asa m-a si vrajit consortul. Cu bocanci de iarna de mers vara e o.k.. Chiar cu blugi la ski merge, Acs.. da numai daca nu cazi prea mult. Totul e sa nu mergi iarna cu blugi pe munte.. atunci cand se uda si apoi ingheata se fac scoarta si e vai de tine.. asta am invatat eu la scoala de ghizi. In loc de blugi, pan la supra-pantaloni de goretex.. merge si-un trening. Nu ca bumbacul ud ar fi o mare fericire..
Porumbita, felicitari pt vestea frumoasa.
Teutz, multumesc frumos. Aha, deci invatati sa imitati pieile rosii?? Noi suntem la stadiul de pa-pa
Acs, io zic ca si de dragul lor ar tb sa ai mai multa grija de tine. Ca o investitie in viitorul lor pe termen lung = puii tai sa aiva o mama sanatoasa si voioasa langa ei. Ca privarea de somn pe termen lung, si prea multa cola si cafea,.... Mai ales daca mama ta se ofera sa va ajute.. macar din cand in cand sa fii putin egoista. Nu te super pe mine, nu-i asa?
Bambo.. da ce va impiedica sa iesiti macar juma de ora afara? Va face bine la amandoua... mai ales la moral.
Donia, cum mai e Cristinel?
Dbunny, Dolores v-asteptam cu vesti.. si bune!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Laura13 spune:
pe scurt calatoria noastra (pt cine intereseaza):
am plecat miercuri dim spre parintii mei, am poposit acolo pana seara la 9. atunci am plecat spre socrii. dani a fost extraordinar de cuminte in masina, a dormit tot drumul, nu f linistit ca mai amortea, dar fara probleme majore. la socrii a fost de COSMAR. pt mine si florin. nepotica noastra (are 2ani1/2) statea la soacra-mea, noi nu stiam (desi am intrebat). mai fetelor, nu ca as vrea sa fiu rea, dar eu nu am mai vazut copil atat de rau, rasfatat, prost crescut si toate la un loc. bun, am inteles, nu da jucariile ca nu prea se joaca de obicei cu copiii. le ia pe ale altora (adica ale lui dani) pt ca a fost invatata ca totul i se cuvine. daca face vreo prostie ma-sa o ia de o aripa si o tranteste si buseste pe unde apuca (in cele 2h cat sta cu ea pe zi). deci si copilul da cu piciorul cand se supara, pocneste, etc. toata lumea in casa aia e un pachet de nervi asa ca tipetele sunt la ordinea zilei. copilul....nu stie sa vorbeasca frumos, doar sa urle. si deci....somnul de dimineata....vai de mamam lui, abia abia reuseam ca culc copilul, chipurile la pranz dormeau in aceeasi perioada (i-am schimbat eu ora de somn lui dani). dar in timpul zilei.......in loc sa am grija de copilul meu eu trebuia sa ma grija sa nu il pocneasca, sa nu il loveasca cu piciorul, sa nu ii dea cu jucaria in cap, sa nu i-o smulga din mana, sa iau copilul din camera daca ea vroia sa manance la TV, etc. super obositor, super stresant, super cum vreti voi. nasol. florin a zis ca el nu se mai duce NICIODATA. ma rog, sper sa il tina macar pana la anul. copilul saracul nu avea nici o vina, doar ca nu se ocupa nimeni de el. pai intr-o sapt eu nu am vazut-o pe cumnata-mea nici macar o data sa se aseze pe jos sa se joace cu ea. i-am luat un puzzle.....credeti ca s-a obosit cineva sa ii arate ce si cum. NOPE!
in schimb dani.......UN INGERAS! sa mor eu.....nu a fost niciodat asa cuminte copilul meu, s-a jucat, a vb, a ras, etc. un cuminte!!!!!! mi-a crescut inima de mandrie! muream de dragul lui!
dar pe langa problema descoperita azi cu al lui cuculet, mai are o problema, are o iritatie fffff urata pe piept, care il mananca fff rau. nu stiam eu de ce nu doarme copilul noaptea, azi noapte in masina am vazut....de fiecare data cand se trezea se scarpina ffff tare pe piept. nu stiu cu ce sa il dau, mai ales ca nu stiu de la ce e. ma tot gandesc la DA, dar nu stiu. sper sa reziste mititelul pana vineri
hai ca am zis scurt si m-am lungit
dani doarme, eu am dormit de la 5 la 9. ma bag si eu in pat poate reusesc sa mai atipesc
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
trimit asta urgent, apoi va povestesc: eu l-am decalotat pe dani cand era mic. de ceva timp am renuntat. azi m-a mancat sa vad ce mai e pe acolo: nu e bine, e ffff umflat pe interior, asa la exterior nu se vede nimic, nu e rosu, dar pe interior e ffff umflat, cu chestie alba, nici pisu nu mai face de vreo cateva zile cum facea, abia mai uda scutecul. ce fac???? programare la pediatra am tocmai vineri, iar la doctorita de fam nu ma duc nici moarta!!! CE FAC????????
Laura, eu as face asa:
- incearca sa-i cresti cantitatea de lichide pt a creste cantitatea de pipi, incearca cu apa/ceai/suc
- infasoara-i penisul intr-o fasa sterila imbibata in rivanol; pus de-asupra scutec
Chestia aia alba probabil ca-i smegma. Daca nu pare ca-l deranjeaza ceva si nu-i f marait.. eu as sta sa vad ce se mai intampla. Pana vineri nu mai e mult.
edit: despre nepotica razgaiata si neglijata in acelasi timp...ce sa mai zic.. Si nasol ca ati avut voi de suferit.
Daca ti se pare ca mancarimea il deranjeaza rau pe Dani, poate ai putea incerca www.farmaline.ro/?cid=1&pid=3866" target="_blank">asta. E un antihistaminic, antipuruginos si antialergic.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
danutz spune:
Buna fetelor minunatelor,
Am intrat cu gandul la Dolores si la Davidut, vad ca nu-i nici o veste de la ei pana acum, tin pumnii in continuare.
Fetelor, ce se intampla??? Toata lumea are probleme, o groaza de fulguleti bolnaviori...nu-i adevarat.
In sfarsit o veste minunata. Porumbito, felicitari! O sa fie bine, Mario o sa aiba cu cine sa se joace, o sa fie bine totul...ai sa vezi!!!
La multi ani pt fulguleata Lavyadei care azi face un anisor!!!
Voiam sa va zic cate un cuvant la fiecare in parte dar nu mai apuc, tre sa ma intorc la trebile mele care-s multe si adunate.
Ruxandra, cu socrela am avut niste discutii mai tari inainte sa plecam in vacanta, le-a luat personal si se pare ca nu i-a trecut. Eu nu cred ca e normal ca fii-sa sa poarte hainele mele fara ca eu sa stiu, ca banii nostrii lasati in casa sa ajunga la fii-su si nevasta-sa fara ca noi sa stim, sau respectivii sa vina in casa mea si sa manance fara ca noi sa stim. I-am zis toate astea, le-a luat cum a vrut ea, a ramas de atunci ca sa cautam o bona cand ne intoarcem...dar ea a luat-o literamente. Ne-am intors, a doua zi nu a mai venit! Fara cuvinte, nu spun mai multe ca nu are rost!
O sa ne descurcam cumva!
Va pup si revin daca mai pot!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danita spune:
ATENTIUNE , SE ARUNCA O SCARITZA DE IESIT DIN BUTOI :
Se intalnesc doi studenti saraci, unul bine hranit, iar celalalt slab si nemancat de cateva zile.
- Cum reusesti sa te tii asa de bine? intreaba cel slab. Eu nu-mi pot permite decat covrigi.
- Pai, foarte simplu: mi-am facut rost de o blana de gorila, ma imbrac cu ea si intru la gradina zoologica. Ziua imi dau de mincare, iar seara ma prefac mort, ingrijitorii ma arunca intr-un loc din spatele gradinii, de unde se ridica animalele moarte, iar eu fug si ma distrez. Dimineata ma intorc iar la gradina zoologica.
Impresionat de aceasta strategie, cel subnutrit il convinge pe prietenul sau sa-i imprumute blana pentru cateva zile. Merge sistemul de minune, ziua mancare, seara se preface mort, chefuri, femei, dimineata se intoarce la gradina zoologica. Intr-o seara, ingrijitorii se hotarasc sa arunce gorila moarta in cusca leului, asa, pentru distractie, inainte s-o duca la groapa comuna. Leul ii da tarcoale studentului mort de frica, il miroase si-i sopteste la ureche:
- Auzi, tu n-ai o tigara?
lizzy spune:
tocmai trecem pe langa gara din predeal. alin la volan, eu cu lap-top-ul in brate. nu ma tine bateria asa ca va spun doar ca
SUNT FERICITAAAAAA !!!!!!!!!!!!
mergem spre mures unde ma asteapta 2 muschetari frumosi si cuminti si aproape complet insanatositi! de sambata de cand am plecat de langa ei s-au ocupat de ei cele 2 bunici. mai tusesc cate putin fiecare dar per ansamblu sunt bine-binea amandoi!
maine incerc sa mai recuperez macar capitolul asta.
sper sa fie ok toti fulguletzii si mamicile lor.
zilele astea (in bucuresti) am fost tare tare busy cu activitati "scolare", chiar nu am avut timp liber decat 3 ore, aseara, in ikea, ca de mult imi doream sa ajung...
va pup tare tare de tot!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
acs spune:
Dianarus, ma bucur mult de tot ca sunt bine baietii! Sa fie mereu sanatosi!
Ruxandra, cum sa ma supar? Mai ales ca stiu ca ai dreptate! Trebuie sa intru la un program de reeducare :). Lasand gluma la o parte, chiar o sa incerc sa fac ceva in directia asta, caci nu mai am mult pana cand ating limita.
Laura, ma bucur ca ati calatorit bine si ca Dani s-a comportat atat de bine! Tin pumnii sa rezolvati toate problemele! ingerasul vesel
De maine probabil ca n-o sa mai pot scrie in fiecare zi, cel putin o perioada. Ma mut cu serviciul :). Dar o sa citesc ce scrieti si o sa incerc sa tin pasul cu voi.
Numai bine tuturor,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianocica spune:
lavyada pt printesa ta
porumbita curaj! si multa sanatate. si felicitari
scriu de 3 ore la mesajul asta.. si acum m-a prins ca vreau sa scap de el...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
lory32 spune:
Dragi mamici,
Nu am mai intrat de mult pe forum,cred ca m-ati uitat... am fost foarte ocupata, ne-am mutat in sfarsit la casuta noastra draga dupa multe alergaturi, nervi, oboseala... sper ca de acum inainte sa pot intra mai des daca ma mai primiti... o sa incerc sa mai citesc asa in diagonala sa mai recuperez, cat am citit am vazut ca sunt multi fulguleti bolnaviori... le tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede, in rest noi suntem bine, Delia e o rasfatata, are 8 dintisori, 4 sus si 4 jos, vorbeste si chiraie toata ziua, mergem destul de bine, mancam de toate, suntem o mare pofticioasa, toata lumea o iubeste, este foarte sociabila, rade la toata lumea si s-ar juca cu toti copii. Suntem doi parinti fericiti, mai ales acum ca stam in sfarsit la noi la casuta pe care ne-am dorit-o atat de mult alaturi de printesa noastra pe care ne-am dorit-o si mai mult...
Pupam toate mamicile si toti fulguletii