Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
quote:Bravooooo! Uraaaa! felicitari, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si bebe 2 sanatos!!!
Originally posted by porumbita80
Salutare mamici
Noi azi am facut vaccinul de 1 an, normal cu tipete dar a uitat repede acum doarme.Avem 11.700 kg si 83cm. Suntem bine deci.Sa va zic vestea cea mare de la noi din familie vom avea bb2. Nu ma intreabati nimic ca sunt cu moralul la pamant, speriata si data peste cap.Cata al meu e fericit dar eu inca nu ma pot bucura.Asta e una alta este ca soacramea sea adus aminte de nepot. Dar nu e tot a zis ca vine la motul lui Mario, ei Cata lea zis bine daca veniti dar fara mahala. Si ce credeti a inceput circul nea blestemat ca la usa cortului. Nu mai pot sa zic nimic.
Pup toate fetele oz i buna sa aveti
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Teutz spune:
Bre, dar vad ca e aglomeratie mare in butoi! Ia hai, iesiti voi frumusel una cate una, ca sa-l pot arunca in aer! Sa vad atunci unde va mai bagati!
Imi pare tare rau sa vad ca multe dintre voi ati avut o noapte nasoala! Sa dea DD sa aveti cat mai putine astfel de nopti!
Porumbita, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Despre soacra, da-o incolo! Daca atat o duce capul... nu pune la suflet vorbele ei!
Dolores, nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau, cand vezi ca de 6 saptamani David e tot bolnavior! Hai ca o sa primesti rezultatul analizelor si apoi o sa fie bine! si tinem pumnii!
Sanatate multa, multa mamicilor si copilasilor bolnaviori!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
bamboletta spune:
Neata
Toata noaptea a plans prin somn e f umflata gingia sus iese dintisorul nr.6
ce vreme nu pot iesi nicaieri incontinuu
Laura-bine ati revenit,cum a fost?
Ktrinel-nu mai cauta butoiul ca l-am
Dandusa-Crinuta sa treaca mucii
Yagmur-multi de la noi sa treaca mucii lui Luca si tie nervii
butoiul nu mai e
Kikineata-leaganul l-am luat de la un magazin,dar am vazut si la selgros,a fost f incantata la inceput acum nu prea mai vreas sa stea in el,nu se prinde greu...noi l-am prins de o teava cantarul nu mai e acolo l-am ascuns....se urca antonia toata ziua pe el
Asiza-of nici voi nu ati dormit
da da deja da cu aspiratorul
Dolores,Dbunny-tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune
Porumbita-wow bb2? felicitari,o sa fie fetita
A_deju-deci aia din bloc inchid caldura nu te lasa fa scandal una e sa nu va dea radetul si alta sa nu deschida aia ca nu vor,ce idioti
scriu mesajul asta de vreo 2 ore
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
roxanica2006 spune:
Uf,uf...imi pare rau sa vad ca piticutii n-au dormit noaptea, au febra,plang....greu, greu
Nu stiu ce e cu ei...si David al meu tocmai s-a oprit dintr-un plans din ala groaznic, a izbucnit asa din senin, stiti voi plans din ala, cu manutzele intinse ca intr-o imbratisare si cu guritza laaaaarg deschisa. Eu il asezasem in scaunul de masa sa-i pregatesc mancarica si brusc s-a pus pe plans. L-am luat in brate, s-a cuibarit la pieptul meu si a adormit instantaneu. Se trezise la 9, deci...nu prea e justificat...el nu doarme de obicei la ora asta.
Buuuuuuuun. Intre timp s-a trezit, vesel, cred si eu, dupa 10 minute de somn, he,he , odihna dom'le! A papat 100 ml iaurt cu 1 cupa cereale si gata.
Cu mancarica stam asa si asa...sta tolanit in scaunul de masa, cu barbia-n piept de abia ajung cu linguritza la gura lui. Plescaie cu limbuzta ceva mancarica de pe varful linguritei, se adanceste mai mult in scaun...mai ia o firmitura si tot asa...Putin, putin mananca. E mai bine decat nimic, dar muuuult mai rau decat in vremurile noastre bune.
Acum tratamentul cu antibiotic l-am terminat, daca inapetentza a fost de la presupusa infectie, ar fi trebuit sa se imbunatatzeasca radical situatia, nu stiu ce sa cred...Vom repeta urocultura dupa 10 zile de la antibiotic.
In rest, petrecerea continuaaaaaaa !! Azi e ziua lu' tati , sa-mi traiasca, sa fie sanatos!!
Multumim de urari si de felicitari!
Lavyada, sa-ti traiasca si tie fulguletzul de 1 anisor!!! La multi ani Sa mai treci pe la noi, ne e dor de voi!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Teutz spune:
Ziggy, felicitari lui Calin pt primii pasi!
A_deju, daca si la tine in bloc or fi retardati care spun: "chiar daca sunt oprite repartitoarele, ele tot inregistreaza, ca astia nu sunt prosti! Cel mai sigur e sa fie oprita caldura de la subsol!" , atunci e nasoala situatia! La noi in bloc avem cativa tampiti din astia, dar noroc ca administratorul nu se uita in gura lor, ca altfel iesea macel! Sanatate multa motanului si multa rabdare si putere tie!
Kikineata, imi place tare mult ca esti optimista, tonica, esti ca o gura de aer proaspat! frumoasa Sara Maria!
Eri_ka, te asteptam mai des pe la noi!
Ingeras, da, da, vrem poze cu Maya!
Mai nene, mai, mai sunt trei zile si implinesc sandokanii un anisor!!!!! Kokorina, ai pregatit petrecerea? Nu mai fi suparatica, trista! Hai capul sus, zambeste! Ai doi copii superbi, un sot super de super, restul lumii nu mai conteaza! Multi de la noi si va imbratisam cu drag!
flore26 spune:
quote:Una la mana, amana saritura ca nu mai ai loc . A doua...nu stiam eu de ce Alessia mea nu mai are somn seara, ea care la ora 22 era lemn. Acum facem baita ca de obicei, si apoi pana la 23 alearga prin casa...eu cu tasu stam , rupti de somn, si ea nu se mai opreste...si se si distreaza la culme, rade singura, e cand in picioare cand de/a busilea...Are o trezire pe la 5/6 si apoi la 10, 10.30 . Cred ca dmic a invata/o. Ntz...ntz...ntzPORUMBITA felicitari! O sa fei bine, vei vedea Multa, multa sanatate la fulguletii bolnaviori A_DEJULE la noi nu a functionat STODALUL. Poate voi aveti mai mult noroc. Noua ne/a trecut tusea cu BROMHEXIN.
Originally posted by dianocica
a inceput acum vreo 4 nopti. prima oara s a trezit la 12 (culcat la 9 ca de obicei) si a stat treaz...pana la 2jumate. eram rupti si eu si alex, el efectiv nu putea sa adoarma. statea, se chinuia, se foia..nimic...brate, tzi, carucior, scoica (!)..nimic. cred ca de la 2 luni nu s a ai intamplat asa ceva. sa nu adoarma el la tzi...de atunci...o tinem aiurea...de 2 nopti se trezeste numai la 4 ce i drept...dar se si culca la 11-12.. iar pe mine programul asta ma darama. daca nu am si eu o ora dupa ce doarme el..sa ma linistesc un pic..sa mi aud gandurile..sa mi fac ordine n cap..nu stiu, nu rezist...iar daa ora aia e de la 12 la 1...e egal cu zero..pt ca nu mai sunt buna de nimic...of, si asa binedispusa eram azi...pazea ca se mai arunca o grasa...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Teutz spune:
Roxanica, la multi ani sotului tau! Sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii!
Am incercat sa o invat si eu pe Alexia sa faca precum indienii. Pana acum ii tineam eu mana la gurita si ea facea doar "aaaaaaa". Acum cica face ea singurica: pune manuta la gura cu degetele rasfirate si face din gurita "au-au-au", ca nu stie inca sa miste mana. Imi vine sa musc din ea de drag!
Teutz spune:
La multe lunisoare frumoasei umblarete Julia de Ktrinel si flacaului David Ionut de DeeaA!
Va urez o zi buna, minunatelor!
roxanica2006 spune:
Dolores, bine ca ati scapat de analize, acum sa vedem rezultatul, macar stii o treaba...Febra asta-i tare pacatoasa, dar totusi remarc ca nu faceti febra din aia mare 40, 39 si ceva. Noi numa' valori din astea aveam. Tine-o in frau cu antitermice din 4 in 4 ore, iar cu antibioticul nu stiu ce sa zic, cred ca n-ai de ales, daca face febra si nu cedeaza trebuie sa-i dai. Multa, multa putere si sanatate!
Dandusa, A_deju, Dbunny, Acs, multa , multa sanatate puiutilor vostri!! Noi pentru muci am folosit apa de mare, spray, din ala cu puf, dr. mea zice ca e mai eficient decat picaturile. Apoi aspirat, mai ales dupa o baita mai calduta. Nurofen numai la nevoie, cand vedeam eu ca are un disconfort, ca-l chinuie ceva. Urmarit sa nu aiba secretii gabene.
Acs, dr. mea zice ca de la dinti se face febra maxim 38,5, deci sunteti in grafic! Multa putere, mamico!!
Porumbitooo, felicitari!!!! E o veste super, super buna!! Nu-ti fie teama, nimic nu-i intamplator in viata, acum a hotarat Doamne Doamne ca e momentul pentru bebe 2. Sa fie numai sanatos, tu sa ai o sarcina usoara, restul nu mai conteaza. O sa ve descurcati, ai sa vezi!! Pe socri lasa-i in plata Domnului!
Bai, fetelor, da' ce cautati in butoi??? Toate reprezentantele de seama ale veseliei si optimismului : Dandusa, A_deju, Ktrinel. Yagmur si multe altele, toate-mi sunteti acolo???
danduso, ia reciteste tu mesajul scris de manutza ta din capitolul anterior cu terapia anti-butoi, asculta brasoveanca si gata...AFARAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
acs spune:
Kikineata, gargarita dulce si frumoasa foc!
Bamboletta, superba Antonia! Si ce ochi frumoasi are! Da cu aspiratorul? :) Ia sa-l invat si eu pe Victoras! Da' la el e mai greu ca parca vad ca incearca sa-l repare :).
Asiza, cred ca e telepatie ceva intre fulguleti. Poate totusi ne vom odihni la noapte :)
Dbunny, tin pumnii sa fie bine la doctor si sa se vindece cat mai repede Daniel!
Marani, multumesc, dar nu-s deloc de admirat in privinta orarului de somn. Stef ma cearta mereu ca prea stau de fundul lor (al bursucilor) si n-am grija de mine. Poate are si el dreptate, dar nu ma lasa inima sa-i las sa tipe dupa mine si eu sa-i ignor. Sau sa dorm cateva ore sambata, duminica si sa-i las la mama. Din pacate insa, rezist cu cafele si cola si din cand in cand (la 2-3 luni) ma doboara oboseala si trebuie sa dorm, caci mi se face rau. Mereu imi zic sa ma odihnesc mai mult, dar cand sunt bolnavi chiar nu pot.
Va invidiez un pic pentru ca sunteti la munte :). Am fost si noi (eu + sotul) la Durau si in Ceahlau acum vreo 8 ani si tare mi-a placut. Abia astept sa creasca puii si sa mergem cu cortul la munte :).
In privinta echipamentului, ai dreptate: Si eu am facut parte din prima categorie (am urcat si eu vara cu bocanci de iarna pe munte si am fost la schi in blugi).
Am ascultat melodia si-mi place mult! Multumesc Aka!
Porumbita, felicitari! Te cred ca esti speriata, dar o sa te bucuri cand o sa tii mogaldeata in brate! Si ignor-o pe soacra!
Ziggy, ai baiat mare! Felicitari pentru primii pasi! Sa-ti traiasca nepotelele!
Roxanica, sa traiasca tati!
Multumesc pentru urarile de sanatate! Asa sper si eu, sa fie de la dinti, cu toate ca muci-i curg garla. Pana acum, lui Victor nu i-am pus in nas decat ser fiziologic. Sper sa treaca febra pana maine.
Fetelor, ia uitati aici: http://www.hotnews.ro/articol_87715-Caderea-parului-o-problema-mondiala-Si-nu-neaparat-stresul-este-de-vina.htm . Dar tot n-am inteles de ce-mi cade mie parul :(. Sigura explicatie: stresul, dar nu-s chiar asa stresata. Oare oboseala nu se pune?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni