***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 12
chiquitita spune:
Liviana, Folosim si noi Liviutza si Livioara, dar eu cel mai des Liviana, de fapt, aici am auzit prima data de el! Asa iau si eu morcovii, care ii vad mai urati. Mersi de link, cred ca mi-ar fi util. Auma nu stiu daca mai ai chef sa imi faci si mie. Ai si asa destule pe cap, plus ca ar trebui sa mai faci drum si la posta si te inteleg...
Mami de Livia (08.06.2007)
mica0307 spune:
liviana a propos, morcovii au fost super buni.
moko LA MULTI ANI!!

kay esti super tare.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Vali5 spune:
Gata doua feluri de mancare si 2 masini de rufe sapalate.
Am hranit si piticul cu mar. Fetelor, a inceput sa deschida gurita cand vede/simte lingurita. E un dulce! Am renuntat la jucarii si la spectacole, acum la masa doar mancam. Super!
Citesc repede ce ati scris apoi ma duc sa dau cu aspiratorul in dormitor.
kay, ai fost mortala cu carioca magica! 
cristalina, sunt de acord cu tine cu scaunelul de masina si centura pusa. La cate accidente oribile vad la tv prefer sa ii prind mereu centura oricat de scurt ar fi drumul. Si nu il las nici pe sot pana nu-si pune si el.
Imi pare rau ca nu am vazut mai devreme intrebarea legata de branzica. Doctora mi-a zis sa o fac din lapte LaDorna albastru. I-am facut o singura data si nu mi-a mancat (bine, el nu manca nimic din ce-i dadeam). Dar vreau sa incerc totusi sa ii fac din lapticul lui.
katiapam 
pitica 
chiqui 
Mamma mia! Ce copanele are Livia! Si ce dulce e cand rade! 
Liviana 
Gata, ma duc la curatenie. Nu ma scapa nimeni de aspirat? 
Uff, trebuie ca maine e sarbatoare...
Va pup pe toate!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
Am uitat sa urez si eu La multi ani! sarbatoritilor zilei.
Sa cresteti mari, sa fiti cuminti si sa aveti o viata frumoasa si plina de dragoste!
Moko
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
MOKO, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE BAIETII TAI!
Multumesc tuturor fetelor care si-au spus parerea referitor la plecarea sotilor nostri de acasa.Eram convinsa ca nu sunt singura insa.....ma refeream strict la plecarile de genul team-building care nu prea au legatura cu serviciul in sine si nu este o obligatie in munca sa!Atata timp cat , de cand suntem impreuna n-am plecat separat, unul fara celalalt iar el are intr-o oarecare masura de ales....si alege sa plece....atunci este deranjant.A mai fost nevoit de 2 ori sa plece in team-building pe motiv ca le taie din salariu cazarea , transp si masa si nu este corect!Azi mi-a spus ca nu stie dc mai pleaca , sa vada ce fac ceilalti colegi ca dc ceilalti merg, nu poate spune el ca nu merge desi....au fost cazuri cand n-a plecat de atatea ori!Deci...ma deranjeaza atitudinea nicidecum ca pleaca.Daca ar fi in interes de serviciu, cursuri etc....ar fi altceva!Unele dintre voi se refereau la astfel de plecari!Nu este vorba de bani in plus la salariu deloc!
Moko, e adevarat ca nu raman singura ca le am pe mama si sor'mea insa...tot ma simt aiurea ca eu n-am parte de asemenea plecari!
Sper ca am fost bine inteleasa totusi si nu aruncati cu rosii in mine!Doar vroiam sa-mi spun si eu oful cumva!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
kay spune:
la multe lunisoare RAFI de ali24 !
fetelor, voi va dati seama ca LEON de nicoll are 7 luni acum ?
eheee, ce trece timpul !
eu, dupa ce m-am crizat ca Sonia e facuse ... gri- cenusie cumva, i-am fasait niste apa de mare in nasuc si am deschis putin termopanu si cand ma uit la termometru : 27 grade ! alerta maxima ! dezbracat copilul, schimbat, imbracat subtirel, pus in pat la noi, iubit si dragalit, a ras ce-a ras, eu pe langa ea da nu se roza dom`ne si cu imaginea asta cenusie am atipit. fi-mea, ce s-a gandit hai s-o chinuim pe mama si a inceput sa-mi traga suturi pana m-am trezit. am mutat-o si pe urma ma tragea de par... in timpu asta am visat numai odiosenii... ca i se incetosase un ochi pt ca i-am dat putin sare de mare in ochi, ca era cianotica rau... cu ce adormisem in cap... prostii... si cand in sfarsit se plictisise sa ma exploreze si adormisem suna mobilul in sufragerie. il ignor. suna fixu. ignor. suna mobilu, plange copilu si ia-te se duse somnu meu. pt ce? Alex sa ma anunte ca repeta in 2 timpi si vine diseara tarziu... ce ii ziceam eu Alynei24? azi n-am noroc !
pitica, sincera sa fiu habar n-am cum arata... adica nu-mi amintesc, ca le-a primit in maternitate, iar dupa ce era sa moara atunci cu infectia, Alex a dus tot la mama, iar mama mi le aduce pe rand, in functie de varsta si marime... tot ce am de la Miha si folosesc e un prosop cu gluga. si asta e alb cu un vaporas sau o ancora bleu... ceva gen... si restu erau mai maricele. mint. si o paturica si inca un prosop ! deci daca vedeti cate haine a adjunat fi-mea, va cruciti ! are 1 geamantan 100/50 plin cu haine de iarna, si un dulap plin ochi si inca un dulap plinut... cateodata o schimb de 4 ori pe zi ca sa le imbrace pe toate ! oricum am fixurile mele cu unele costumase care-mi plac si alea intra in bucla !
pitica ai niste copii superbi ! sa-ti traiasca !
mult !
Liviana, ca tot se pomeni numele tau des azi
, nu cred ca ma tine plapuma pt Mothercare... da tre sa ia Alex banii pe reclama la ING, asa c... cine stie ??? asa un costumas care-o sa-mi placa mai mult, poate-poate...
ckristina,
si esti prima persoana care-mi amintesc ca m-a sunat si careia i-am raspuns... cand eram cu Sonia chiar la Fundeni, la cateterism !
mica,
si tie si pupa un ochiut albastru din partea mea !
in regimul meu de azi include : pizza, clatite, supa... si cam atat deocamdata. sa vedem ce mi-o mai pofti inima !
ANDRADOOOoooOOOOoooOOO !!! unde umbli ???
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Alyna24 spune:
Suntem si noi in asteptarea doctorei pt vaccinul de 6 luni.Sper sa nu faca febra, ceva...![]()
Azi-noapte David a dormit mai bine si mai mult in patutul lui doar ca s-a trezit cu noaptea in cap, pe la 6.30 , a papat si n-a mai vrut sa doarma pana la 8.15 cand l-am adormit leganat pe picioare!
Arcadia, -costumasul l-a luat sora mea de la un mag de la noi din zona-Cultural unde au hainute dragutele si bune calitativ(le aduce patroana din Thailanda).Si.....da, sta in fundulet dar nu pt mult timp.Si nu-l fortez mai mult decat poate el.
Mica, am luat jucaria aceea de la targ dar n-as stii de la ce firma.Pe ea scrie clementoni. com
Kay, ai fost tare haioasa cu carioca ta magica!
Sa stii ca eu i-am luat pitikului cate ceva de la Mothercare(body-uri, bluzite, pantalonasi, maieuri pt iesit afara vara, sosetele) si sunt scumpicele, e adevarat dar sunt f multumita de ele!Se pastreaza culorile f bine, niu se amesteca si desi le-am spalat de n ori, parca sunt noi!Asa ca....merita dar...evident ca nu i-am luat numai de acolo ca trebuie si un sac cu bani !
David are multe hainute, mare majoritate, dupa cum v-am mai spus primite de la Sora mea pe care i le-a luat de pe unde a fost plecata de la H@M, Zara, Disney, Beneton , Mamas&Papass si ink vreo 2 firme din Turcia misto.Nu se compara clar calitatea cu ceea ce e la noi!Dar avem la fel de multe si de la noi, am un mag la mine la Cultural cu hainute super si ieftinele(unele chiar se nimeresc sa fie de firma dar aduse de afara si probabil luate la reduceri).
pt Sosonica scumpica.
Vali5, acum am priceput la ce filmulet te refereai.Era cel de la botez de acum 3 luni.Credeam ca te referi la cel de ziua mea ca sunt 2 filmulete cu torturi de la evenim diferite!![]()
Alyna24 spune:
[quote]Originally posted by Alyna24
Vali5, acum am priceput la ce filmulet te refereai.Era cel de la botez de acum 3 luni.Credeam ca te referi la cel de ziua mea ca sunt 2 filmulete cu torturi de la evenim diferite!![]()
Rectific, era vorba de Pepsi!
Offf, v-am incurcat.Scuze!
Daca mi-am notat ce sa raspund fiecareia......dar aiurea....
Mea culpa!
Paflo spune:
Ancamari, pitiriazisul versicolor si cel rozat sunt doua boli care n-au nici o legatura una cu alta: Apropos de cel versicolor, ai grija ca tratamentul se face minim o luna, si este nevoie si de un tratament de intretinere (eu recomand, de obicei, sampon Nizoral, sub forma de spuma, timp de cinci minute pe toata pielea de pe torace, gat si membre superioare, zilnic - in perioada de trat normal si apoi o data pe saptamana, luni de zile).In forme extinse si rezistente la tratament se poate face si trat pe gura, dar asta-i alta poveste.
Ella74, noi avem o minge 'zgomotoasa', care nu canta, ci scoate diverse sunete cand o loveste. Sofiei ii plac mai mult snurul si eticheta ei
, desi incepe sa-si dea seama ca daca o loveste scoate zgomote si vad ca exerseaza.
Oana, nici nu o sa-ti dai seama cand o sa o ajunga pe Sofia (care avea aseara 8 kile si aproape 400 grame,la cei 73 cm din dotare)si nu o sa stii pe unde sa scoti camasa ca toate ii raman mici!Mai, da' esti mortala cu soacra! Un pic, un pic si eu ma regasesc in ce spui - da' a mea chiar ma calca cateodata pe bataturi
.
Ibelciug, odata ce incepi diversificarea e normal sa se modifice culoare scaunului si uneori si consistenta. Important este sa nu fie diareic sau sa contina mucus.
Chiqui, e mortala printesa ta!
Azi mi-a demonstrat fiica-mea ca ea e sefa!(de parca nu stiam!!!)Am avut tupeul sa intarzii cu papelul cam jumate de ora, mama-mama ce urlete si ce scandal!Cert este ca nu a mai vrut sa manance legumele, a papat cu greu 4 masuri de lapte si a adormit cu maraieli si plans (apropos de asta, am uitat sa va spun ca o mai pacalesc la somnic cu punctuletul rosu de la laserul pe care l-a folosit sotulache ca nivela la constructii, dar cred ca la fel de bun ar fi si un pointer - e fascinata de punctulet, indiferent de cat de tare ar plange, cand il vede, se opreste si incearca sa-l prinda daca il proiectez in apropierea ei).
Ii urasc pe astia cu netul. Incerc de vreo ora sa uploadez cateva poze si nu am reusit cu nici una
.Dar sunt incapatanata!
Ma duc sa spal vasele ca m-or napadi balaurii...
Florina si Sofia (09.05.2007)
ancamari spune:
Alyna24 - scuze ca ma bag, dar eu sunt asa mai "neam prost" si spun lucrurile direct: tu i-ai spus sotului ca te deranjeaza si de ce anume? Ca poate-si da si el seama ca momentul nu e tocmai potrivit si poate gasi o scuza pt colegi. Eu am fost cu sotul in team-building acum vreo 2 ani, nu mi-a placut deloc si nici lui. Anul trecut a plecat fara mine pt ca eu eram in delegatie in Italia (Roma, yum-yum) si ma intorceam abia dupa amiaza. Dar a 2-a zi s-a intors repede, de dimineata (la mare fusesera), desi nu i-am cerut eu asa ceva, noi ne acordam mereu o mare libertate de miscare, asa ne place noua. Pe de alta parte stiu ca sunt firme unde lipsa de la team-building se sanctioneaza prin diferite metode pt ca de fapt multa lume nu merge de placere, ci ca sa interactioneze cu colegii in timpul liber. In general parerile pro si contra sunt impartite intre familisti (cu/fara copii) si ceilalti. Hai ca 2 zile trec repede! Daca te consoleaza cu ceva, eu am musafir (prieten al sotului) de maine dimineata pana luni seara. Si trebuie sa fug la aspirator.
Uite ca ma solidarizez cu Vali! E sarbatoare maine? Atunci bag si rufe la spalat!
Uite d'asta e cateodata naspa ca stau acasa, ca am numai activitati ucigatoare de neuron. Comatos cum zicea una din voi.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)