***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Alyna24 spune:
Vali5, tie vroiam sa-ti spun ca nu pricepeam la ce bijuuri te refri la fi'miu!
Dar m-am prins eu!
Multam de aprecieri.
Doxinu, David se irita cand papa ca se murdareste rau de tot!![]()
Cristalina, eu fac barnzica din Zuzu ala mai gras.Cica trebuie folosit un laptic mai gras.
Pitica, ai niste copii superbi!Si tu arati super pt o mamica de 2 bebei!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Ancamari, sar'na de parerea ta!Pai....eu i-am zic insa de obicei
e cam nervos el asa si...trebuie sa-l cam iau pe ocolite.De cand m-a anuntat de plecarea asta mi-a povestit cu lux de amanunte cum seful lui i-a scos ochii cu diferite lucruri(concediu luat neanuntat, favoruri facute pt masina lui la serviciu, ca el comenteaza mereu cand e vorba de plecare si ca-i face si pe altii sa comenteze...) si asta cred ca a facut-o doar ca sa nu mai am eu ce spune sau comenta!Desi el singur sustine ca nu-i convine ca pleaca(daca va pleca!).Nu-l mai inteleg si e cam greu sa comunic cu el in legatura cu diferite aspecte!
E mai certaret din fire si atunci trebuie sa ma opresc eu la timp dar raman cu o amaraciune si....ma simt naspa!![]()
revin mai incolo ca treb sa soseasca doc
torita!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
lbelciug spune:
Fetele, si vineri si sambata e sarbatoare! (Sf Dumitru!) Deci puneti la treaba azi masinile de spalat!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
ancamari spune:
Paflo - multumesc, am luat deja samponel nizoral si unguent exoderil. In trecut am folosit travogen. Se termina imediat tubuletele pt ca sotul meu are pete pe spate si inghinal, pe suprafata destul de mare (e si el mare), dar am tot amanat toata vara sa facem tratament, inclusiv fiarta lenjeria de corp pt ca a tot fost plecat. O sa te mai tin la curent cu evolutia, poate ma mai ajuti. Asa sunt de nervoasa pe soacra-mea ca nu s-a ocupat de ei (si de socru') si mi l-a pasat mie pe fiu-su... Dar acum s-a simtit, a venit ieri cu un teanc de lenjerie de corp noua. M-am gandit ca dupa ce terminam tratamentul sa aruncam lenjeria folosita, plus ca se va strica de tot de la atata fierbere.
Kay - mercic pt precizarile referitoare la inelus, ca eu m-am tot uitat cam circumspecta la el, deh, asa e cand imbatranesti!
Pai Sosonica are zestre... Dar am inteles ca-i promisa deja
Am uitat sa spun de ce am intrat sa scriu. Am iesit din clubul laptareselor exclusiv pt ca Petitul a papat un piculet de supa cu legume pasate in ea (morcov, pastarnac, patrunjel), si mai papa daca-i mai dadeam, se pare ca i-a placut, nu a facut nici un fel de moft. Eu de fapt vreau sa-l mai pacalesc cand il las cu mama in we, sa pot lipsi mai mult de 1,5 - 2 ore de acasa, ca altfel tot tzitzi va ramane de baza.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ancamari spune:
Alyna - bafta cu vaccinul si cu sotul! De acum trebuie si ei sa inteleaga ca sunt schimbari mari in vietile noastre, la faza asta si al meu pricepe greu desi e un tip inteligent de felul lui. (vezi treaba cu prietenii in vizita, hop-top toata ziua la noi acasa, parca suntem hotel).
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ella_74 spune:
ancamari, de ce nu trimiti prin posta/fax la Directia de Munca Solidaritate Sociala si Familie ca sa poti sa iei alocatia pe card?
Tre sa ai cont deschis la BCR, Procredit sau Banca Transilvania.
Am uitat sa-ti spun ca l-am vizitat pe dr. Radoi vinerea trecuta si am stat la taclale juma de ora; o sa ma duc la un prieten de-al lui , chirurg plastician, sa ma opereze, adica sa-mi scoata cicatricea aia urata de cezariana.
Mi-a dat trimitere pentru test Pap , cica trebuie facut de 2 ori/an; cred ca am facut unul la inceputul anului.
Arcadia, tot in drept comercial o sa ma invart, dar pana acum eram in domeniul publicitatii; o sa trec pe dreptul afacerilor si drept societar.
Alyna24, sa nu te superi pe mine ca-ti spun, dar eu nu i-as spune nimic sotului, ba chiar l-as incuraja sa se duca; eu tin mult la libertatea mea si as vrea si sotul meu sa se simta la fel; lasa-l pe el sa aleaga si respecta-i decizia; cred ca e important sa nu ne simtim ingraditi chiar daca suntem casatoriti; stiu, uneori si eu mi-as dori ca sotul meu sa aleaga altfel dar asta ar insemna sa faca numai ce vreau eu si nu e fair.
Pitica,Paflo, multumesc pentru raspuns, o sa-i cumpar si eu lui Boby mingiuca vorbitoare.
Kay,hai ca m-ai facut sa rad cu carioca! da' fara carioca nu se poate?
Cu soacra ce sa-ti mai spun... nu-ti doresc sa ai parte de atatea rautati cate am eu de la ea; cred ca e in firea soacrelor sa fie niste "doamne".
Kay, Ancamari, mai, dar m-ati facut curioasa, ce inel, ce durex?!! mi-a scapat mie ceva?
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
kay spune:
Alyna, uite diferenta de cati ani or fi intre noi : eu la asemenea eveniment, ca nu intelesesi bine la inceput, as fi facut un scandal de ne-am fi certat 3 zile si trei nopti. si el tot ar fi plecat (de incapatanare) eu l-as fi suspectat de nu-stiu-ce, el s-ar fi enervat si asa o tineam intr-un dans... da, tu, fata desteapta, eviti certurile... da ramai cu sentimentu ala de nedreptate... si eu inca prefer sa-mi scot ochii decat sa raman cun indoieli si framantari.poate mi-o trece cu vremea, cu experienta si maturizarea asta... offff, complicat mai e ! io cateodata vreau sa-mi iau copilu si sa fug in lume si sa ma fac lesbiana. ca ma omoara barbatii astia ! am zis !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
lbelciug spune:
Ella, imi poti da si mie te rog datele de contact ale chirurgului estetician. Mercic.
AncaMari, ce probleme dermato are sotul tau ? Al meu are mai tot timpul pielea capului cu puncte rosii indiferent cu sampon s-ar spala...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
kay spune:
fetelor, am o dilema. am stors azi putin sanul stang si a iesit putin lapte... si eu nu mai alaptez de 2 luni. ce sa fac? sa m-apuc sa mulg si sa beau ceai de chimen si anason, sau sa-l las asa plus ca la eco mi-a zis ca mai am canalele deschise... dati si voi aici o parere !!!
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
ella_74 spune:
liviana,
pe chirurg il cheama Radu Ionescu; nu am decat mobilul lui dar n-am permisiunea sa-l dau, asa mi s-a spus.
Am inteles ca opereaza la CMU Arcul de Triumf dar nu stiu daca da si consultatii acolo; o sa ma interesez.
si sotul meu are puncte rosii pe cap, dar e chel
; a urmat un tratament dar imediat ce-l intrerupe ii reapar; acum urmeaza un tratament naturist, cu pastile ce contin bifidus si alte bacterii bune (sper sa nu spun prostii) si alte pastile sunt cu extract de usturoi; cica chestiile astea pe pilea capului au legatura cu toxinele.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste