***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 11
chiquitita spune:
Kay, soacrele astea dilplomate, blande si calde sunt cele mai periculoase...
exemplul de mamica eroina
piticasigogosica ai fost o sexy la botez si chiar ai niste ochi super. Frumoase si pozele noi. Nici eu nu le gaseam. Succes cu supica!
Madi eu nu am primit deloc alocatia pana acum, i-am primit doar pe cei 6 mil.
Vali
sa te bucuri de baietel si sa te umple de bucurii!
Arcadia, incercam cu una de silicon mai maricica, intr-adevar. Am incercat cu una mai demult mica dar de plastic tare. Sa vad iar ce succes am cu ea.
Paflo, mersi pentru grafic.
Pepsi, s-ar putea sa ai dreptate. Nu am fost prea atenta la pozitiile wrap-ului. Pot sa o tin cu fata inspre afara? Ca ea numai asa vrea, nu vrea clasic...Am admirat si pozele tale! 
Mami de Livia (08.06.2007)
cristalina spune:
Ziceti-mi si mie cu ce lapte faceti branzica. Peste juma' de ora mergem in vizita la nenea doctorul si vreau sa stiu ce vorbesc (macar ma straduiesc...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
lbelciug spune:
Mica, merci pt rasuns. De la infometare sigur nu e in cazul nostru, ci de la para. Nu stiam insa daca e ceva anormal... oricum voi evita para o vreme. Revenim la mar.
Pepsi, merci pt raspuns. Apropo, nickname-ul meu e Lbelciug (desi cred ca e mai simplu sa-mi zici Liviana), ibelciug e sotul (Ion) desi el nu intra pe forum.
Wow, Arcadia, dar ce de papa mananca Calinut al tau! Bravo lui ca-i plac legume multe. Noi abia acum ne straduim cu lingurita, insa mai mult sucurile le ia... piureurile le cam scuipa. Merci mult pt sfat.
Kay, la Mothercare sunt groaznic de scumpe. Am vazut cu ochii mei o salopeta de interior la pretul de 150 ron (la Plaza Romania)! Eu una consider ca si hainutele de la mag Victoria (sau chiar de la mine din piata) sunt f bune, fiind din bumbac si dragut colorate. Copiii cresc f repede si nu apuca sa le imbrace decat de cateva ori, iar banii, cum zici si tu, sunt necesari si in alte parti. Eu am o groaza de lucruri ramase de la Matei si nu pot spune ca am exagerat cu cumparatul...
Vali5, La Multe Lunisoare pt Andreiutz!
Cristalina, serios? A facut verde 1 an de zile? Pt mine treaba asta e noua pt ca Matei nu a facut niciodata asa colorat.... In fine, m-am linistit. Am priceput ca e un lucru normal la unii bebei.
petit_ange, ma bucur ca a ajuns wrapul! Daca ai nevoie de instructaj cum sa-l folosesti, spune-mi si iti dau linkuri. Sper sa-l folosesti cu placere!
chiquitita, n-am fost pe faza... Folosesti si tu wrapul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
piticasigogosica spune:
Supica noastra nu a fost un succes.M-am incurajat singura zicandu-i ca mama gateste bine
Adevarul e ca nu era data prin blender si doar pasata si cu zeama,i-am dat mai mult zeama.Mai incercam si maine pasata.![]()
Didi merci de compliment,auzi tu pustoaica ![]()
Chiqui merci 
La multe lunisoare Rafi!
Ma pregatesc sa plec sa iau wrapu de la Liviana.
chiquitita spune:
Liviana, nu ca... n-am. Ma interesa daca pot sa o tin su cu fata spre exterior. Der unde ai luat para: supermarket/bunici/tarani?
PS: si eu o mai strig pe fetita Liviana, asa de alint!
Mami de Livia (08.06.2007)
katiapam spune:
Aly24-Felicitari pt 5 luni sa-t traiasca si sa fie sanatos
Kay-tocmai de asta iti ziceam ca nu-mi pari o mama rea din contra foarte curajoasa si ar trebui sa te admire si pe mine m-ar deranja sa-mi spuna asa sau sa-mi dea dispozitii cineva ca socrii nu am
Cristalina-imi pare rau nu pot sa te ajut sint inca la faza lapte gris si biscuiti inca am multe de invatat
Pitica-si Giulia mea se trezeste in jur de 2:30-3 sa pape pina acum mai mult de o saptamina se trezea la 4 dar asta cind minca la 21-22 acum maninca mai devreme si adoarme pe cind ar trebui sa manince inainte de culcare si si-a schimbat programul sper sa o aduc incet inapoi in program asa doarme de la 21 la 4 si apoi din noi pina la 7-8 ![]()
Chiquitita-e o scumpa Livia
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
lbelciug spune:
chiquitita, da, poti. Uite www.mobywrap.com/instructions.php?link=5" target="_blank">aici cum.
Frumoasa tare papusica ta. Ma bucura faptul ca o strigi cu prenumele meu. Hai sa-ti spun de ce ma numesc eu asa: Pe nasa mea de botez o cheama in acte Liviana si a fost dorinta ei sa ma boteze la fel ca pe ea. Culmea e ca pe ea o striga lumea Livia, insa pe mine nu (si nici nu as vrea). Ca alint mi se spunea cand eram mica "Liviutza" sau "Livioara". Intr-un fel sunt mandra de prenumele meu pt ca e destul de rar. 
In general eu fac cumparaturile din piata si incerc sa aleg legume si fructe romanesti, de la tarani. E un pic dificil caci unii precupeti se dau drept producatori, dar nu sunt, asa ca ma orientez dupa cum arata produsele. Morcovii de ex ii aleg pe cei cu pamant, care nu au forma perfecta. Perele le-am ales tot romanesti, care au coaja un pic patata dar sunt f dulci. In general marfa de de import sau crescuta cu nitrati este mare, fatzoasa, dar cand le gusti sunt fade.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
ckristina spune:
Kay, e dulce foc papusica ta jucausa.
Ali24, si eu am avut dureri la un san dar fara sa mai am lapte; l am pierdut la 2 saptamani. Chiar intrebasem si eu pe forum.la mine a fost mastita si organismul meu a reactionat dupe 4 luni. M am operat pe 14.10.2007 la elias.atat operatia cat si recuperarea au fost usoare. Acum sunt ok.
Doxinu, Bianca doarme toata noaptea de la 20.30 la 07.00 iar ziua doarme cam 1 ora la 3 ore. Atata timp cat e vioaie sin e jucam in restul timpului eu nu mi fac griji.
Chiquitita, Bianca mea are 6.5 kg si 63 cm la aceeasi varsta.
Alyna24 si sotul meu sta plecat toata ziua si seara pica de oboseala; cu noi doarme rar. Dar asteptam zilele bune.eu am noroc cu sora mea ca mai vine ea sa doarma cu bia si mai dormim si noi impreuna sau mai fugim pe la un chef, nunta,botez…
Mihamora, eu I am dat calciu fetei la recomandarea pediatrei; ii tremura barbia in timp ce papa si avea mainile si picioarele transpirate uneori.
Pepsi, frumoase camere! I am pus si eu tapetul biancai in camera. E cu ursuleti.;camera ei e la etaj si inca o tin cu mine la parter …..din comoditate ca sunt aproape de bucatarie
Am lipsit mult si am de recuperate un capitol…… ma duc sa I fac lapticul
Pupam capsunicile!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)