Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

MIRA, la multi ani, tot ce iti doresti!
BEE, nastere usoara si bb sanatos!!! Iti tin pumnii, sa iasa bine sa sa vedem ce zice Ana de el!
IOANA, pupici lui Razvanel si sa se adapteze repede acolo!
MONI, si Ayan ne musca mai nou. Si eu m-am gandit la o asociere cu maselele, ca alea mai sunt de iesit.
Si eu zic cum mai spunea parca Maraki, Alex seamana cu Emma f bine. Pupici la amandoi!
COSMINA, chiar ma intrebam la ce varsta se afla acum ca Mos Craciun etse de fapt reprezentat de parinti. Ma gandeam ca pe la gradi la cum sunt copiii azi, dar vad ca se poate sa creada si mai mult. Misto!!! Eu imi amintesc cum il asteptam si e un sentiment minunat!
La capitolul vocabular noi tot puturosi suntem. Mama, tata, Gabi, haide, da-i(in loc de da-mi), uite, papa, tine si poate inca cateva cuvinte, dar tot de genul asta. Aseara i se pusese pata pe Gabi, il striga in continuu. Cam cum facea Marcolino cu tatiiiiiiiiiiii in filmuletul ala.
Eu racita varza, vad ca pe rand am racit, Ayan, Gabi si acum eu. Mai degraba e o gripa.

Mergi la inceput

Stiti ce vroiam sa va intreb: voi ce le mai dati la bb sa pape dimineata? ca aici stau prost cu inspiratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.crestinortodox.ro/ultimele-stiri/Seara_lui_Mos_Nicolae-29-4723.html M-am gandit sa i-l arat pe asta pe post de Mos Nicolae,deocamdata nu am gasit alta imagine,dar mai caut ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALINA eu nu i am ascuns BIANCAI dar nu m a intrebat niciodata dar emotiile ei tradeaza faptul ca inca nu stie , e agitata , alearga, se uita pe vizor, se duce din 5 in 5 minute la pom iar cand gaseste cadou parca e pe alta lume anunta pe toata lumea

Mergi la inceput

ALINA nu stiu daca e bine sa te inspiri de la noi,ca Diana mananca dimineatza adica pe la 10-11 seminte,nuci,stafide,cereale boabe ("boboane"),pufuleti etc. Dar dau energie,asta iti pot spune sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELI eu ii dau inca meniu de bebei...fructe , cereale

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=554 Na' ca cica Mos Nicolae nu se arata niciodata cica Da' macar o idee tre' sa aiba fata,asa ca mai caut
COSMI CINE-I DMELI? ?

Mergi la inceput

Eu mi-aduc aminte cand eram mici ca ai mei dadeau meditatii si au pus pe un tip pe care il medita tata sa intre (ei lasasera usa dechisa)si sa lase cadourile de Mos Nicolae. Si noi eram agitati la usa si cand a intrat ala s-a fastacit si si-a prins piciorul in usa, la fata nu l-am vazut ca era intuneric pe hol, dar ne-a ramas in cap ca "Mos Nicolae are pantofi ca ai lui Catalin".

Mergi la inceput

Moni, ce meniu original aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca stai linistita ca si nasa face 10+ si tot nici 1 kg nu a luat...nu varsa, dar nici nu prea papa ca are nodul in git zilnic!

Bia

Mergi la inceput