Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

" ATENTIE!!!
Mos Nicolae, a fost un calugar sarac, aduce doar dulciuri si fructe copiilor, si celor care nu prea au fost cuminiti cate o nuielusa
sa nu confunde copiii imaginea lui Mos Nicolae cu imaginea lui "Mos Craciun - care-i darnic si e bun" tinuta rosie, barba alba, sacul imens cu cadouri....
"

Cred ca o sa ii arat doar imaginea aia cu sfantul Nicolae si basta,i-am zis ca oricum vine noaptea cand copiii dorm .

ALINA nu e original deloc , dar e fain asa ca ii pune de toate pe o farfurioara in camera si mananca ea singura cand si ce are chef de-acolo.Semintele sunt contra giardia,nucile energizante si suuuper sanatoase,stafidele la fel plus ca sper sa o ingrase,iar cerelalele-s cereale ... Pufuleti nu se mai prea omoara sa consume ... Mai e cand mananca dimineatza si normal,adica un pic de sunca/parizer, branza sau paine cu unt si dulceatza,dar putiin de tot.Si ii mai da si fructe cand si ce doreste dumneaei evident.(din ce avem in casa) .Ea le rontzaie si pe alea in mana,sau i le taie Ghitza bucatzele, i le pune in farfurioara si le mananca cu furculitza

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONIIIIIIIII scuzeeeeeeeee am zis ca ma doare capatana

Mergi la inceput

Aseara a mancat vreo 3 rondele din compotul de ananas si pe urma a mai mancat si struguri,deci la fructe stam bine.Banana mananca,mere,kiwi,pere,piersici la fel,astea se mai gasesc cat de cat acum. Am vazut ca nu s-a omorat dupa prune,dar ea crezuse ca-s struguri initial si i s-au parut cam dubioase cand a gustat presupun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELLI----IRINADUM nu stiu dc am avut impresia ca i in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alina, eu ii dau Anei paine cu dulceata sau iaut cu musli sau danonino. Daca n-ar fi constipata ar papa cu placere banana, dar asa.....renuntam. Oricum dimineata, inseamna pe la 10-11, dupa laptele de la 6-7. Mai rarutz manca si sunca sau cascaval. Are perioade.
Acina, nu te plange de greutate, ca prin luna a 7-a o sa plangi din nou! De cat pui. EU in primul trimestru am pus cam 2-3 kg, cu tot stolul de ratzuste. In schimb trimestrul 2 fu jale mare, chiar daca tot imi era rau. Oricum sa zic ca n-am pus 20 kg, dar 18 per total, cu siguranta. Soiul rau!. Noroc ca eu nu pot sa ma laud ca am fost vreodata slabatura (cum e Moni- scuze Moni, dar e compliment), asa ca oi arata omeneste cat de curand, ca am fost mereu mai "daruita".
Multam fetele de suport. Sper sa fie ok. NU mai am nervi, rabdare, etc.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, va multumesc mult de urari!!
....eu ca deobicei la munci, sunt tare ametita de ieri am o durere de cap. M-am inervat rau si m-a si pocnit durerea...........cel putin am reusit sa dorm mai bine nu am mai avut musafiri in pat.
Monica, sa stii ca si aici se manaca fructe uscate, müsli, creale cu iaurt7lapte dimineata. Si la Selin ii plac tare mult. Ceilalti doi sa nu le vada.

V-am pupat, ma duc in pauza sa beau o cafea pate ma mai trezesc.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

MIRA pai eu mi-am luat si pentru mine muesli d-alea sa rontai,tocmai pentru ca-s sanatoase si dau energie (si ingrasa cica ) Sau mi-am cumparat si separat stafide,curmale,smochine ... chiar ca trebuie sa imi mai cumpar d-astea.La salariul urmator evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira!!! Multa sanatate, fericire, alaturi de sot si prichindei!!!

Noi ok. copil la gradi, eu o tura prin magazine, i-am luat o pijama si cam atat. ma bag la in camera lui, spalat perdea, curatat mocheta, sters totul, ca vreau sa-i mut patutul si parca e cam praf, de la atatea jucarii si plushuri.

revin dupa ce mai citesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

"Patru Factori importanti ca sa te ingrasi :
1 - Alimentatia: incearca sa ai 3 mese pe zi(la ore fixe daca se poate/5-6 ore max intre mese) care sa acopere necesarul tau zilnic de calorii si de proteina de calitate - care hraneste muschiul
2 - Practica activitati fizice de intensitate si durata mica/medie de cel putin 3 ori/sapt(pt a te ingrasa intr un mod armonios si fara sa iti apara celulita )
3 - Evita stresul....e f important in curele de ingrasare , daca acest factor nu il poti elimina nu vei avea rezultate de ingrasare ( eu m am convins pe pielea mea )
4 - APA :consuma 6-8 pahare de apa zilnic = 2.5l/zi , ajuta la eliminarea toxinelor din organism si ajuta la absorbtia mai buna a substantelor nutritive de care are nevoie organismul

- Consuma Vitamine si minerale (daca nu iei pastila cu un pahar de apa , nu doar 2 guri de apa cum fac multe pers. ..dai banii deageaba pe ele ca nu le asimileaza organismul)
- dupa activitatea fizica consuma shake-uri nutritive cu lapte,frisca, fructe ,lapte praf( eu am folosit shake de la herbalife si pudra de proteina care vi le recomand si voua - sunt naturale, sanatoase pe baza de plante si la mine chiar au dat rezultate )
- Mananca alimente calorice(cascaval,fasole,smantana,cartofi pai,orez,unt,porumb...vezi un tabelul continului caloric al alimentelor), fructe uscate care sunt f calorice (smochine,curmale,stafide,ananas,cirese,mango,caise...etc), nuci, alune,seminte,migdale,fistic,cereale integrale,nutella,unt de arahide,lapte praf,frisca,clatite,budinca...
- Mananca diversificat: o masa sa contina fainoase,carne,lactate,legume si fructe + sosuri diverse
"

Daaa .... vezi sa nu,ca io nu pot manca la ore fixe si cum numai trei mese??? Ca io mananc 10 mese . 5-6 ore intre mese???? pai crap de foame!!!
Activitate fizica am numai cu degetele pe tastatura
Stres? Ce-i aia? Ca nu stiu ,n-am auzit
De mancat mananc dim toate alea inclusiv multivitamine am bagat la greu ... si?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am scris un mesaj...si l-am pierdut
reiau....
Bee vad ca esti cu dureri, nu am ajuns la pag. 9 unde vad ca ai postat iar sa stiu cum esti. Hai razvanel !!!
Cosmi foarte bine ca inca crede in Mos Craciun. sper ca-ti trece durerea de cap. Pozele de la munte pe cand?
Alina inca astept pozele de la Bran!!!
Ioana ce VW e ala?nu-l cunosc....
Imi pare rau de Razvan, poate e mai sensibil, caci al meu nu are nimic de la Danonino, Danette sau ale produse asemanatoare.
Bianca mi-ai facut , noroc ca le-am vazut de dim., caci acum am si eu cioco. aseara ma scarbisem de Kinderul lui marco.
Anasol ce fain ....si pe Marco l-am auzit aseara cu doane-doane. a luat icoana cu Sf. Ioan Botezatorul si-l pupa. eu i-am zis mai demult, dar sa tina minte de atunci? poate i-au zis la gradi...am si uitat sa le intreb pe alea azi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput