Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Netaza gagici....
S-a trezit si Dani, a luat o gura de lapte dupa ce aseara nu a mancat nimic si asta i=a fost mancarea lui. Inca e in pat in dormitor se uita cu Nelu la muzica (preferata lui)
Bee
Cosmi...mie nu imi place "cantaretul" de la Taxi. Cred ca si eu daca ma fortzez mai bine am sa cant mai bine ca el. Pai ala mai mult vb pe melodii decat canta ca voce are...ioc. Cu siguranta e alt om in realitate.
Esti sigura ca Bianca inca nu stie de Mos Craciun?Daca stie dar nu iti zice ca ii e frica ca nu va mai primi cadouri? (intreb si eu..) E ciudat...nu vorbesc colegii la scoala? Noi le-am spus anul trecut si i-am explicat frumos ce inseamna Mos Craciun. Nepoata mea de la 8 ani banuia ca nu exista si tot spunea asta acasa si Sandrei dar atunci am spus ca e minciuna. Dar oricum i-am spus inca de anul trecut sa nu spuna la nimeni, daca spune cineva ca exista atunci ea sa nu sustina contratriul. Ca de fapt exista si fiecare e un mic Mos Craciun

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
MIRA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC ALATURI DE FAMILIE!
Mie imi tremura mana de oboseala, abia pot tine ceasca de cafea, m-am culcat la 2 azi-noapte.
Am citit ce ati scris, Diana a vomitat de la Danonino pe la 1 an, am facut o pauza si acum nu mai are nimic. Cine stie de ce...
Mai, sarpele ala nu e adevarat, cum dracu sa-i dau unul real Dianei? Dar e foarte fain facut si culoare si felul cum se misca...mai am niscaiva persoane pe care vreau sa le sperii , am dat in mintea copiilor!
Cata, e dulce Bia cu "tlece"
Cosmi, ce daca Bia crede in Mos Craciun? Las-o sa aiba mica ei iluzie...
Bee, acum nu mai conteaza ce vrea bebe, oricum se naste azi! si te asteptam cu vesti!
Ma duc sa-i fac ceaiul Dianei.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi deci tu zici ca e ok sa ii iau cadoul ala cu masina, cai si papusa? Credeam ca Sandra e "copila" inca si deasta cere asha ceva.
Duminica i-am luat din Auchan un set ieftin cu 2 cai si niste unelte pt caii aia si un garduletz. S-a bucurat foarte mult si m-a intrebat ce i-am cumparat lui Dani si am spus ca nimic. A spus atunci ca ii da un cal lui Dani si se vor juca impreuna (e foarte simtita si cu bun gust fica`mea).
Odata mi-a reprosat cand le-am cumparat ceva la amandoi (diferit) caci cadoul lui Dani a costat mai mult decat al ei. Am crezut ca vad negru in fatza ochilor. Dar ea uitase ca inainte cu o sapt primise ea alte lucruri valoaroase (haine)si Dani nimic. Si i-am explicat asha: Va cumpar la amandoi lucruri diferite si vi le cumpar cand pot. Daca iti cumpar tie nu trebuie sa ii cumpar si lui Dani de aceeasi valoare. Cand ii cumpar lui Dani nu trebuie sa iti cumpar si tie de exact aceeasi valoare. Cumpar cand pot si cand gasesc anumite lucruri. Si cu asta i-am inchis gura si a inteles, si...a realizat ca ei ii cumpar lucruri mai valoaroase. Deocamdata.
Dupa parerea mea e cea mai mare prostie sa le dai copiilor ceva si sa le dai la amandoi(ma refer cand sunt mari). NU, le dai pe rand, atunci cand au nevoie,ii ajuti pe fiecare pe rand.
Gata..merg si eu la servici pe ploaie. Ce vreme urataaaaaa.
O zi frumoasa va doresc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mira, LA MULTI ANI! Multa sanatate si sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am baut si eu cafeaua (jumate ca mi-a pus colega-mea o tonaa) si am halit piscoturi.Am trimis-o si la finante cu decalratiile si pana nu ma apuc de treburi serioase (am de facut maldare de plati pe online banking ) sa va zic.
Diana a inceput sa (VREA) SA MUSTE!!! Pai nici cand era mica nu facea asa E tare irascibila de vreo saptamna,cum se enerveaza,cum vrea sa ne plesneasca,dar faza cu muscaturile am ramas Eu am patit odata ,mami de mai multe ori saptamana asta! Ea zice ca poate are legatura cu dintii,de multe ori baga mana in gura ,se plange ca BUBA GULA si am prins-o seara odata si ca-l mozolea pe Bau printre dinti.Rosie la funduletz nu mai e momentan,doar un pic.Nu stiu ce sa cred,ai vostri muscau cand ii suparau dintii? Sau a apucat-o doar asa aiurea?
I-am zis aseara ca daca mai musca , pe bune ca o trimit la lup,ca numai ei musca

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mai BIANCA sunt SIGURA ca fata mea nu stie ca MOS CRACIUN am fii noi de ce m ar pacalii? nu ma minte deoarece o cunosc ....chiar zilele trecute zicea ca i scrie lui mosu o scrisoare in care i scrie sa nu uite sa i aduca lui STEFAN ceva ca acum e si el mai mare si eu cumpar deocamdata mai mult pentru ea ca are mai multe nevoi , piciul inca nu stie el care i tb dar stai sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Am inviat si eu dupa 2 zile de stat acasa .
Fetelor nu pot sa zic ce rau m-am simtit.De la fiecare acces de tuse vomitam.ca sa nu mai zic ca nasul a curs non stop.
Ca sa zic asa sunt ingrijorata de greutatea mea.M-am cantarit ieri si am constatat ca nu am luat in greutate deloc ceea ce e nasol, dar ma asteptam sa fie asa din moment ce nu pastrez nimic in stomac.
O sa-mi iasa pe urechi sarcina asta.
Mira La Multi Ani!
Bee tiunem pumnii sa nasti azi.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

COSMI da' ii poti explica de-acum si lui Stefan de Mosu' ,eu sunt sigura ca o sa inteleaga!
Sper sa nu uit azi,sa-i arat Dianei si poze cu Moshii Nicolae si Craciun de care ii povesteam si sa ma distrez un pic,sa ii zic cum vine cu sania cu renii? Sau ce sa mai inventez? ca pe horn nu avem cum
Dar cum sa ii deosebeasca pe Mos Nicolae de Mos Craciun ??? Ce au deosebit oare ,ca-s echipati la fel ia priviti ce probleme existentiale am eu!!!
Da' pe bune ca pe Diana daca o inveti ceva,p-orma numai asa stie,nu se lasa cu shimbari,asa ca trebuie sa ii zic corect de la inceput.
Trebuie sa ma documentez serios
I-am schimbat locul la unele carti ,i le-am pus in dormitor pe noptiera si ... ieri le-am gasit in vechiul loc in camera de zi,mi-a zis Ghitza ca le-a luat ea si le-a adus acolo ... E FIX CA EL Inca zbiara sa puna totul LA LOC!!!!

Mergi la inceput

ACINA bine ca ti-ai mai revenit.Lasa ca vei fi ok cu greutatea,eu n-am pus mai nimic in primele trei luni si n-am vomitat deloc!!! Dar am pus 20 kg - jumate din ele puse in ultimele 2 luni Si acum ... iar 52

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI sigur ca o sa spun , o sa l iau si la mine la scoala ca acolo vine un mos care cred si eu ca i adevarat si avem 2 brazi de vreo 4 metrii unul mov si unl rosu plus ca toata scoala arata a sarbatoare

Mergi la inceput